Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 110

QUOTE(zibba @ 2016 02 05, 18:39)
Mes tai juodgrudes alieju geriam gryna , ziuriu kad kapsulem yra ir daugiau iseina ir pigiau. Kodel taip yra? Pagal mane kapsules brangiau turetu buti net del kiekio didesnio?
Ar visada grynad aliejus yra naturaliau negu pergaminta i kapsules , todel ir kaina mazesne?
aliejus
kapsules
Prasau , pakomentuokit, nes as visai nenusimanau

Ar cia tas pats kas juodasis kmynas? brangokai gaunasi.mes perkame dideli kieki pilstomo, ir pasidaliname visi po truputi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Abuelita @ 2016 02 06, 10:12)
Aš visad perku tik eurais. Kiek čia anksčiau klausinėjau, tai niekas taip normaliai ir nepaaiškino pirkimo naudos doleriais. O pagal mano skaičiavimus tos naudos aš nematau.

As vakar bandziau pazaisti tom sumom, ir man labiau patiko doleriais, nes verciant juos i eurus pagal muitines kursa didesne suma krepselio galima doleriais.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 02 06, 11:00)
As vakar bandziau pazaisti tom sumom, ir man labiau patiko doleriais, nes verciant juos i eurus pagal muitines kursa didesne suma krepselio galima doleriais.

Argi žiūrima į pirkimo dienos kursą, o ne gavimo, ta prasme, ne į tos dienos, kada į LT atkeliauja siuntinys? Būtent šito bijau. O gal visai be reikalo?
Ir dar įdomu, kaip banke - neima kokio mokesčio už valiutų konvertavimą? 4u.gif

Vakarykštis krepšelis. Subtotal - €21.98, tikiuos, muitinė neprisikabins g.gif Laukiu, kol išsiųs, kad kitą susikraut galėčiau ax.gif
Atsakyti
Gavau 20 dienos siuntinuka
Atsakyti
Dėliojuos naują krepšelį, tai norėčiau sulaukt atsiliepimų iš jau naudojusių - iš anksto ačiū toms, kurios nepatingės atsiliepimais pasidalint smile.gif 4u.gif

1. Kažkuri rekomendavo nuo pūslelinės šį pieštuką. Jį naudot reikia tada, kai pajunti, kad jau lenda herpesas? Ir veikia panašiai kaip koks Zovirax ar ne? Maždaug kartą per 2 metus "pasipuošiu" pūsleline, tai svarstau, verta imt šį pieštuką ar ne?

2. Andalou pienelį tinka naudoti kaip prausiklį? Ir jeigu lygint su Eucerin prausikliu, kuris iš jų geresnis? Ar jie skirtingos paskirties?

3. Dar noriu pudros. Žiūriu į Physician's BB. Bet jeigu naudoju Biodermos BB kremą (žiemą man jis idealiai tinka, o vasarą kažkodėl visai negaliu naudot, nes labai "rasoja" veidas - nežinau, ką tai reiškia ir kaip tokį faktą paaiškint?), tai ar nesigaus su ja sviestas sviestuotas?

4. Daug teigiamų atsiliepimų apie Avalon Organics šampūną. Gal kuri turit, naudojat?

QUOTE(ivetacom @ 2016 02 06, 11:14)
Gavau 20 dienos siuntinuka

Pirmą kartą pirkot Extra Strength Ginkgo ar jau esat vartojus? Geriu apie 3 savaites, bet dar nepajutau jokių teigiamų pokyčių. Ėmiau dėl atminties gerinimo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 02 06, 11:11)
Vakarykštis krepšelis. Subtotal - €21.98, tikiuos, muitinė neprisikabins g.gif Laukiu, kol išsiųs, kad kitą susikraut galėčiau ax.gif

Greičiausiai prisikabins, bet pateiksit dokumentus ir ramu smile.gif Aš už 21,97 buvau pirkus, prisikabino smile.gif Bet labai greitai visas procesas įvyko.
O kam laukt, kol išsiųs? g.gif Aš beveik visada po du iškart perku, man į vieną netelpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 02 06, 11:50)
Greičiausiai prisikabins, bet pateiksit dokumentus ir ramu smile.gif Aš už 21,97 buvau pirkus, prisikabino smile.gif Bet labai greitai visas procesas įvyko.

Jeigu tik toks prisikabinimas, tai gerai smile.gif
Bet man keista, kad kol siunčiaus registruotus (tada kitokių ir nebuvo galima siųstis), tai dėl visų turėjau "pasiaiškint" muitinei. O neregistruoti praeina be patikrinimo. Gal tik sutapimas?

QUOTE(FruitCocktail @ 2016 02 06, 11:50)
O kam laukt, kol išsiųs?  g.gif

Noriu sulaukt Loyalty Credit of €2.66 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 02 06, 11:45)
Dėliojuos naują krepšelį, tai norėčiau sulaukt atsiliepimų iš jau naudojusių - iš anksto ačiū toms, kurios nepatingės atsiliepimais pasidalint smile.gif 4u.gif

2. Andalou pienelį tinka naudoti kaip prausiklį? Ir jeigu lygint su Eucerin prausikliu, kuris iš jų geresnis? Ar jie skirtingos paskirties?

4. Daug teigiamų atsiliepimų apie Avalon Organics šampūną. Gal  kuri turit, naudojat?

Naudoju Andalou pienelį prausimuisi, labai patenkinta, kad nesausina odos, pirksiu dar.
Šampūno šito tai geriau nepirk, buvo mano normalūs plaukai, tai po jo šiaudai liko, kaip išsausėjo ir daug kas jau čia juo skundėsi, neaišku kodėl jo tokie reitingai geri. Šampūno dabar šito http://eu.iherb.com/...oz-237-ml/22453 laukiu, sako, kad drekina plaukus.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 06, 12:12)
Naudoju Andalou pienelį prausimuisi, labai patenkinta, kad nesausina odos, pirksiu dar.

Ooo, tai labai gerai 4u.gif Išbandysiu tada ir aš drinks_cheers.gif

Šampūno šito tai geriau nepirk, buvo mano normalūs plaukai, tai po jo šiaudai liko, kaip išsausėjo ir daug kas jau čia juo skundėsi, neaišku kodėl jo tokie reitingai geri.

Mat kaip unsure.gif Nuuu, tai irgi labai ačiū už atsiliepimą. Metu jį iš savo Wish Listo.
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 02 06, 13:11)
Argi žiūrima į pirkimo dienos kursą, o ne gavimo, ta prasme, ne į tos dienos, kada į LT atkeliauja siuntinys? Būtent šito bijau. O gal visai be reikalo?
Ir dar įdomu, kaip banke - neima kokio mokesčio už valiutų konvertavimą? 4u.gif

Is iherbo perku eurais, nes ju konvertavimo is USD i EUR kursas palankesnis, negu pvz. SEB banko.
Muitines nurodomas kursas remiasi oficialiu valiutu kursu (+/- kazkokia prognostika), o zmogus perka pagal jo korteles banko valiutos pirkimo kursa, kuris bent SEBe yra vienas nepalankiausiu lyginant su kitais bankais. Pvz., jeigu siandien oficialus dolerio kursas yra 1,12 USD uz 1 EUR, tai dolerio pardavimo kursas (pagal kuri perkant man konvertuotu) mano banke yra 1,08 USD uz 1 EUR. Todel manau, kad apeiti sitas nesamones apsimoka siuo atveju smile.gif

Beje, norecia palikti teigiama atsiliepima apie ELF mineralinius seselius birius ir presuotus. Laikosi visai gerai, niekuo neprastesni uz brangesnius mineralinius seselius. Tik man atrodo, kad iherbe jau clearance jiems, tai turbut isima is prekybos...
Atsakyti

o su juo nusiprausiat ir dazus ar pries tai, pvz koki tusa, nuvalot su kaskuo kitu?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 06, 14:12)
Šampūno šito tai geriau nepirk, buvo mano normalūs plaukai, tai po jo šiaudai liko, kaip išsausėjo ir daug kas jau čia juo skundėsi, neaišku kodėl jo tokie reitingai geri. Šampūno dabar šito http://eu.iherb.com/...oz-237-ml/22453 laukiu, sako, kad drekina plaukus.

Kaip tik turiu si Desert essence sampuna smile.gif
Patiko, kad jis gan tirstos konsistencijos ir nedaug reikia, gerai putoja ir yra svelnus. Del to drekinimo tai net nezinau - balzamas po bet kokio sampuno man must have smile.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2016 02 06, 14:34)
Is iherbo perku eurais, nes ju konvertavimo is USD i EUR kursas palankesnis, negu pvz. SEB banko.

Muitines nurodomas kursas remiasi oficialiu valiutu kursu (+/- kazkokia prognostika), o zmogus perka pagal jo korteles banko valiutos pirkimo kursa, kuris bent SEBe yra vienas nepalankiausiu lyginant su kitais bankais. Pvz., jeigu siandien oficialus dolerio kursas yra 1,12 USD uz 1 EUR, tai dolerio pardavimo kursas (pagal kuri perkant man konvertuotu) mano banke yra 1,08 USD uz 1 EUR. Todel manau, kad apeiti sitas nesamones apsimoka siuo atveju smile.gif

Reiškias, ne be reikalo naudos nemačiau ax.gif
Mano irgi SEBe sąskaita. Ir niekaip suprast negalėjau, kurioj vietoj merginos mato naudą pirkdamos doleriais.

Papildyta:
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 02 06, 14:44)
o su juo nusiprausiat ir dazus ar pries tai, pvz koki tusa, nuvalot su kaskuo kitu?

Aš makiažą nusivalau su miceliniu (šiuo metu naudoju Eucerin, prieš tai turėjau Biodermos, Garnier - didelio skirtumo tarp jų nematau), o po to jau naudoju prausiklį.

Papildyta:
QUOTE(issiblaskiusi @ 2016 02 06, 14:47)
Kaip tik turiu si Desert essence sampuna smile.gif
Patiko, kad jis gan tirstos konsistencijos ir nedaug reikia, gerai putoja ir yra svelnus. Del to drekinimo tai net nezinau - balzamas po bet kokio sampuno man must have smile.gif

Kokį balzamą/kondicionierių naudojat?
Atsakyti