Aš jau nežinau kelintą pakuotę Everyday minerals jojoba naudoju, mano oda sausa. Žiemai 3N, vasarai 4N, bet ta 3N beveik per šviesi, galvoju pabandyti warm kokį atspalvį. Esu bandžius ir semi matte, bet jojoba gražiau, gaiviau atrodo ant veido, šiek tiek žvilga, maskavimo pakanka.
Mes tai juodgrudes alieju geriam gryna , ziuriu kad kapsulem yra ir daugiau iseina ir pigiau. Kodel taip yra? Pagal mane kapsules brangiau turetu buti net del kiekio didesnio?
Ar visada grynad aliejus yra naturaliau negu pergaminta i kapsules , todel ir kaina mazesne?
aliejus
kapsules
Prasau , pakomentuokit, nes as visai nenusimanau
Ar visada grynad aliejus yra naturaliau negu pergaminta i kapsules , todel ir kaina mazesne?
aliejus
kapsules
susikroviau 2.12 kg, pigiausią siuntimą duoda DHL 16.04. Čia normalu? Taip dabar yra?
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 02 05, 17:59)
susikroviau 2.12 kg, pigiausią siuntimą duoda DHL 16.04. Čia normalu? Taip dabar yra?
Virsijot svori, uz kuri gautumet pigesni siuntima.
Reikia išmesti 320 g, kad siuntimas būtų ne toks brangus
Bet kaip džiugina pakritusios kainos (kaip suprantu, dėl USD kurso), o dar papildomos nuolaidos
Bet kaip džiugina pakritusios kainos (kaip suprantu, dėl USD kurso), o dar papildomos nuolaidos
hmmm... kaip čia man atrodė, kad viršijus 1814 berods, siuntimas tik kažkiek nedaug padidėja...
na, tai kažką maišau
ačiū
na, tai kažką maišau
ačiū
Šiandien gavau 2015.12.23d.
Įdėtas dovanų drožtukas (kosmet.pieštkui?)
Vaikai laimingi ragavo šio:
http://eu.iherb.com/...90-Tablets/2514
Gera sudėtis, 1 vnt/d.
Įdėtas dovanų drožtukas (kosmet.pieštkui?)
Vaikai laimingi ragavo šio:
http://eu.iherb.com/...90-Tablets/2514
Gera sudėtis, 1 vnt/d.
QUOTE(Abuelita @ 2016 02 05, 19:08)
Aš it gi buvau maloniai nustebinta, maloniai apsipirkau:))
QUOTE(zibba @ 2016 02 05, 17:39)
Mes tai juodgrudes alieju geriam gryna , ziuriu kad kapsulem yra ir daugiau iseina ir pigiau. Kodel taip yra? Pagal mane kapsules brangiau turetu buti net del kiekio didesnio?
aliejus
kapsules
aliejus
kapsules
O nuo ko ji geriat? Deja kapsulem mažiau išeina, abiejų paskaičiuota, kad yra 45 porcijos, bet kapsulėmis tik po 1 gramą porcija, o skysto net 5 gramai, taigi skysto 5 kartus daugiau
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 02 05, 15:42)
Idomi ir gera mintis
Dar tik reikia sulaukti aprašymo kaip ruošti tą kvapųjį skystį.
Dar tik reikia sulaukti aprašymo kaip ruošti tą kvapųjį skystį.
Tai niekas nežino ? Dabar man taip įsireikė , eisiu prie ežero nendrių skinti
QUOTE(audradv @ 2016 02 05, 22:34)
Aš it gi buvau maloniai nustebinta, maloniai apsipirkau:))
O USD perkate ae EUR...?
Šitą pradėjau vartot, atrodo l.gerai, ačiū kažkuriai merginai
http://eu.iherb.com/...-Capsules/32307
QUOTE(pal_mė @ 2016 02 05, 20:36)
Aš irgi gavau drožtuką (tokį). Bet pavarčiau rankose ir įmečiau kažkur į stalčių
QUOTE(pal_mė @ 2016 02 06, 08:58)
O USD perkate ae EUR...?
Aš visad perku tik eurais. Kiek čia anksčiau klausinėjau, tai niekas taip normaliai ir nepaaiškino pirkimo naudos doleriais. O pagal mano skaičiavimus tos naudos aš nematau.
Gal kas išbandė ir rekomenduotų kokį preparatą akių sausumui? Ačiū