Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 110

QUOTE(jurguze @ 2016 02 05, 14:10)
O kaip jūs atspalvį iš Everyday Minerals atitaikote? Bijau pirkt, kad nepataikysiu spalvos g.gif

As pirkau matte base 3N, pataikiau. Is turetu pudru ka atsimenu MAC face&body C2, MUFE facea and body 32 alabaster beige, BareMinerals matte-medium beige, bourjois helthy mix 52 vanilla. Bet pati pudra EM manes visiskai nesuzavejo, kol as ja iskrapsciau, nebyra praktiskai, o ir tept reikia laaabai daug,kad kazka pamaskuotu. As su ja galima sakyti, kaip visai be pudros jauciuosi, man cia ne pliusas schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z'etoile: 05 vasario 2016 - 13:38
Na perskaiciau visa sia tema bet neradau apie zuvu taukus.
Pasidalinkit patirtimi kokius zZUVU TAUKUS perkat vaikams?
Dar PROBIOTIKAI domintu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2016 02 05, 14:10)
O kaip jūs atspalvį iš Everyday Minerals atitaikote? Bijau pirkt, kad nepataikysiu spalvos g.gif

as pirkau semi-matte 2N, tai pasirode man vos per sviesi ir oda siek tiek trauke, nors nesu is tu visai sausiaodziu. tai kita karta kai buvo akcija paemiau jojoba 3N, maniau bus spalva kaip tik. Odos jau netraukia su ja. Bet spalva beveik vienoda, net 3N siek tiek sviesesne ir tokia i ruzavuma, o 2N - i ruduma. Zodziu, noreciau pabandyt dar ir 4N, bet jau prabanga gaunas taip vis meginti. Per keleta ziemu bandysiu sunaudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2016 02 05, 15:29)
Na perskaiciau visa sia tema bet neradau apie zuvu taukus.
Pasidalinkit patirtimi kokius zZUVU TAUKUS perkat vaikams?
Dar PROBIOTIKAI domintu wub.gif

Garden of Life ir Nordic Naturals. O probiotikus siuos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2016 02 05, 13:22)
O levanda gryna tepat, ar su aliejumi?

Kai nusideginu- taip, tepu gryną.
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2016 02 05, 15:36)
as pirkau semi-matte 2N, tai pasirode man vos per sviesi ir oda siek tiek trauke, nors nesu is tu visai sausiaodziu. tai kita karta kai buvo akcija paemiau jojoba 3N, maniau bus spalva kaip tik. Odos jau netraukia su ja. Bet spalva beveik vienoda, net 3N siek tiek sviesesne ir tokia i ruzavuma, o 2N - i ruduma. Zodziu, noreciau pabandyt dar ir 4N, bet jau prabanga gaunas taip vis meginti. Per keleta ziemu bandysiu sunaudoti smile.gif

Aš irgi turiu semi-matte 2N ir jojoba 3N, tai nelabai skyriasi, bet jei reiktų rinktis rinkčiausi pirmąją, ją dabar ir naudoju. Antroji vos blizgi ir ryškesnė vos vos. Skalsi, tikiuosi iki gyvenimo galo abiejų užteks lotuliukas.gif
Susikroviau akcijinį krepšelį. Bandysiu naują Out of Africa skystą muilą, kiti kvapai išbandyti, šio dar nebandžiau ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 05 vasario 2016 - 14:55
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 05, 15:51)
Aš irgi turiu semi-matte 2N ir jojoba 3N, tai nelabai skyriasi, bet jei reiktų rinktis rinkčiausi pirmąją, ją dabar ir naudoju. Antroji vos blizgi ir ryškesnė vos vos. Skalsi, tikiuosi iki gyvenimo galo abiejų užteks lotuliukas.gif
Susikroviau akcijinį krepšelį. Bandysiu naują Out of Africa skystą muilą, kiti kvapai išbandyti, šio dar nebandžiau ax.gif .

Skalsi ir man pasirode, ypac kai is pradziu sunkiai byrejo, nu bet paskui kai jau pradejo normaliai byret, ogi eme ir uzsibaige biggrin.gif (Tiksliau dar yra, bet jau neilgam uzteks, uzsisakiau vel cool.gif )
Atsakyti
Kaip jūs kambarius kvėpinat? Su žvakutėmis tai sunku prisiruošti man ax.gif Kažin kaip daro tuos mišinius, kur bambukines lazdeles sumerkia? Ar reikia eterinį aliejų skiesti, ar galima ir gryną. Gal kam bus įdomu, radau kad vietoj bambuko galima ir nendres ar smilgas naudoti http://www.aliaipapu...riu-namams.html
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 05, 16:23)
Kaip jūs kambarius kvėpinat? Su žvakutėmis tai sunku prisiruošti man  ax.gif Kažin kaip daro tuos mišinius, kur bambukines lazdeles sumerkia? Ar reikia eterinį aliejų skiesti, ar galima ir gryną. Gal kam bus įdomu, radau kad vietoj bambuko galima ir nendres ar smilgas naudoti http://www.aliaipapu...riu-namams.html

Idomi ir gera mintis 4u.gif
Dar tik reikia sulaukti aprašymo kaip ruošti tą kvapųjį skystį.
Atsakyti
Merginos, gal kas susiduret, su tokiu atveju. Siuntinukas rodo isiustas su Fedex ir pagal siuntos nr. rodo, kad siuntinys sausio 15 d. atkeliavo i muitine, bet ar tiek ilgai gali neismuitint siuntos ir neduoti jokios zinios? Ar gali siunta prapulti tiesiog muitineje? Nebezinau ka ir daryt, pirma karta susiduriau su tokiu atveju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2016 02 05, 15:14)
Skalsi ir man pasirode, ypac kai is pradziu sunkiai byrejo, nu bet paskui kai jau pradejo normaliai byret, ogi eme ir uzsibaige  biggrin.gif  (Tiksliau dar yra, bet jau neilgam uzteks, uzsisakiau vel  cool.gif )

Pas mane irgi semi-matte 2N dabar normaliai jau byra,nors dar nemazai jos yra, o kita uzbaigimui visa laika per daug lenda per visus krastus http://eu.iherb.com/...35-oz-10-g/5629
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2016 02 05, 15:40)

Aciu labai thumbup.gif
Atsakyti