aciiuuu
dabar tik stabdzius reikia kazkaip ijungt ir neuzsipirkti metams I prieki visko
QUOTE(mazmona @ 2016 02 04, 13:11)
Mergaitės, priminkit, kurie eteriniai geriausi. Kažkaip galvojesukasi, kad AuraCacia ir Tea Tree. Man reikia arbatmedžio ir eukalipto konkrečiai.
man labai aura cacia patinka kokybe
arbatmedį imu šį jau kelinta karta Aura Cacia, Organic, Tea Tree
Now Foods turiu nemažai, juos daugiau į vonią naudoju arba šiaip pakvėpuot, o čia noriu tept ant odos arbatmedį vaikams, per sąmoningų mamų seminarą sakė, jog ne visi tinka. Susimakalavau.
Ačiū
Ačiū
QUOTE(ivetacom @ 2016 02 04, 13:15)
Man irgi, pabandžiau ir AcuraCacia, skirtumas tik kainoj. Nors klausimas buvo tik dėl arbatmedžio ir eukalipto, bet šis bergamočių aliejus labai skaniai kvepia . Dar daug kvapų nesu išbandžiusi, gal kuri atradot patį pačiausią Iš pigesnių dar patiko laimo eterinis aliejus . Now Foods man patiko ir eukaliptų pirčiai ir arbatmedžio aliejai .
O gal kuri esat bandžiusi difuzerį, stiklinis man sudužo, taip ir nepritaikau jokio indelio, dabar su nuolaida pusėtina kaina gaunas.
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 04, 13:34)
Man irgi, pabandžiau ir AcuraCacia, skirtumas tik kainoj.
O laimo kvapas nėra panašus į citronela? Nes tas man labai jau įkyrus ir sunkiai pakeliamas. Aura Cacia kaina man nelabai patinka irgi Nuraminot, jaučiu pirksiu NowFood kaip visada.
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 04, 11:21)
Daug švaresnis būtų geriamas, tirpinamas vandenyje
Papildyta:
QUOTE(mazmona @ 2016 02 04, 12:11)
Mergaitės, priminkit, kurie eteriniai geriausi. Kažkaip galvojesukasi, kad AuraCacia ir Tea Tree. Man reikia arbatmedžio ir eukalipto konkrečiai.
Eksperčių patarimai yra tokie: kad ant buteliuko būtų parašytas lotyniškas pavadinimas ir kad užlašinus lašiuką ant vatos tamponėlio, po kiek laiko neberastume tikslios vietos, ant kurios užlašinom. T.y., kad jis kvepėtų, bet lašiuko vietoje nebūtų nė menkiausios dėmelės.
Esu bandžiusi su tais, kuriuos turiu namie, tai vieną turiu iš kiniečių, nes tuo metu, kai jo reikėjo niekas kitas neturėjo normaliai man prieinamai pardavime, kad siųstų į lt, tai rizikavau. Atrodo tinkamas anot eksperčių patarimų, kitus du turiu britanijoje pirktus irgi geri, ir turiu now foods apelsiną, kurį naudodavau pvz. į grindų plovimo vandenį. Tai vat jo lašiukas ir nenugaravo, liko su spalva. Net nežinau kaip su citrusiniais yra, ar čia normalu, kad spalva liko ar visgi jis nėra toks 100 proc.
QUOTE(mazmona @ 2016 02 04, 13:39)
O laimo kvapas nėra panašus į citronela? Nes tas man labai jau įkyrus ir sunkiai pakeliamas. Aura Cacia kaina man nelabai patinka irgi Nuraminot, jaučiu pirksiu NowFood kaip visada.
Oi ne, labai panašus į citrinos
Gal kas nori prisijungti prie Iherb liko 7eur laisvi, tai jei kam ko nebrangaus reik galiu priimti Klaipeda
Ko tas Iherb toks dosnus pasidare, visa laika geras akcijas daro, dabar ir plauku dazams taiko nuolaida, anksciau per bath and beauty neduodavo http://eu.iherb.com/...56-fl-oz-135-ml
QUOTE(ivetacom @ 2016 02 04, 13:23)
Ko tas Iherb toks dosnus pasidare, visa laika geras akcijas daro, dabar ir plauku dazams taiko nuolaida, anksciau per bath and beauty neduodavo http://eu.iherb.com/...56-fl-oz-135-ml
Manau pardavimai kritę po švenčių
Gavau laišką iš muitines, kad sulaikyta siunta ...
kas jiems nepatiko ?
Subtotal 26.46
Shipping 3.68
Tax 0.00
Reward (5.61)
Order Total 24.53
kokius dokumentus reikia siųsti ?
kas jiems nepatiko ?
Subtotal 26.46
Shipping 3.68
Tax 0.00
Reward (5.61)