Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 110

QUOTE(Contessa @ 2016 02 03, 19:30)
Susigundziau paskaicius komentarus, kurie nera blogi tokie  g.gif
Kokius skaistalus GERUS naudojat- rekomenduojet?  ax.gif

Aš rinkčiausi iš AurorosBO nurodytų. Aišku, kaina daug didesnė, bet žinai, kad tikrai gerą produktą nusipirksi ax.gif . Čia kaip toj patarlėj- skupus moka dvigubai. Aišku ir iš pigių galima rast ko gero ax.gif .

QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 03, 19:52)
As tai is situ  http://eu.iherb.com/...sh#p=1&cid=7325 pagal spalva rinkciausi,

Atsakyti
kokius prausiklius vaikams naudojat kad tiktu ir kunui ir plaukams?
Atsakyti
QUOTE(Grei @ 2016 02 03, 18:01)
Nu nežinau treciu, ketvirtu numeriu alkoholis (ilgainiu sausina plauka) toplioau silikonas, hmm..

Nepainiokite, čia ne tas (denatūruotas) alkoholis. Abu sudėtyje esantys alkoholiai yra emolientai/tirštikliai. wink.gif
Atsakyti
Bet tikrai - gal įmanoma kaip nors nepanaudoti ir kaupti nuolaidą? Tada galėčiau įsigyti brangesnę prekę, kuri viena netelpa į krepšiuką.

Dar džiaugiuosi, kad svorio vėl nežiūri. Laukiu aliejaus bambalio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 02 03, 23:47)
Bet tikrai - gal įmanoma kaip nors nepanaudoti ir kaupti nuolaidą? Tada galėčiau įsigyti brangesnę prekę, kuri viena netelpa į krepšiuką.

Dar džiaugiuosi, kad svorio vėl nežiūri. Laukiu aliejaus bambalio thumbup.gif

Kaip suprasti nežiūri svorio? Žiūri. Vakar pirkau, jei tik svoris virš 1,83 siuntimas subrangsta. Ar aš ko nežinau?
Atsakyti
Sveikos,
Gal rekomenduotumėt vaikams tinkamą kalcį. Gali būti ir tabletėmis.
Atsakyti
sveikos
merginos,jei su rewardsais total gaunasi 22 eur tai cia viskas ok,ar turi buti IKI 22?
sikart dar gavau Savings: Loyalty Credit 4,53, kas tai?juos kaip ir rewardsus reikia traukti I bendra suma ar nereikia,kaip nuolaida cia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 02 03, 21:23)
kokius prausiklius vaikams naudojat kad tiktu ir kunui ir plaukams?

mum šis patiko

dar avalon labai geras čia
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2016 02 03, 16:46)
Merginos, ka manot apie si kolagena? Kad jis zuvinis, tai gerai turbut, gal pabandyti.. O gal koki kita imti?? Vel gavau 5usd dovanu rolleyes.gif

http://eu.iherb.com/...-oz-461-g/64902

geriu dabar ji , kol kad neturiu ką pasakyti, nes nedaug laiko praėjo. Geriasi gerai, nei kvapo nei skonio. Gal kiek pastebėjau, kad mažiau plaukai slenka.
tik emiau didesnę pakuotę, jos kaina daug geresne
California Gold Nutrition, CollagenUP
Atsakyti
sveikos, iki kada galioja 20 proc nuolaida grožio prekėms?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 02 04, 10:08)
Sveikos,
Gal rekomenduotumėt vaikams tinkamą kalcį. Gali būti ir tabletėmis.

Jei vaikai jau gali nuryti tabletes, geriau tada pirkti Koralinį kalcį

QUOTE(pokahonta @ 2016 02 04, 10:10)
sveikos
merginos,jei su rewardsais total gaunasi 22 eur tai  cia viskas ok,ar turi buti IKI 22?
sikart dar gavau Savings:  Loyalty Credit 4,53, kas tai?juos kaip ir rewardsus reikia traukti I bendra suma ar nereikia,kaip nuolaida cia?  4u.gif

Jei subtotal=22eur. viskas gerai. Kreditus visos gavo, atima juos kaip nuolaidą smile.gif

QUOTE(padraika22 @ 2016 02 04, 10:35)
sveikos, iki kada galioja 20 proc nuolaida grožio prekėms?

Parašyta kad dar 7 dienas.
Atsakyti
Mergaitės, priminkit, kurie eteriniai geriausi. Kažkaip galvojesukasi, kad AuraCacia ir Tea Tree. Man reikia arbatmedžio ir eukalipto konkrečiai.
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2016 02 04, 12:11)
Mergaitės, priminkit, kurie eteriniai geriausi. Kažkaip galvojesukasi, kad AuraCacia ir Tea Tree. Man reikia arbatmedžio ir eukalipto konkrečiai.

Daugiausia perka AuraCacia, bet man ir Now Foods patinka
Atsakyti