Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(Vai2lka @ 2016 05 16, 08:35)
Nematau prasmes diskutuoti su madam, kuri kuresi anketa, kad save pagirtu.

Sorry  4u.gif

Tu rimtai čia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 05 16, 09:35)
Nematau prasmes diskutuoti su madam, kuri kuresi anketa, kad save pagirtu.

Sorry  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, Vai2lka. As be ironijos. Jei komplimentas toks, jog perskaicius atrodo, kad tik as pati sau ji parasyciau, neimanomas didelis is kito zmogaus - tai jis man desimt kartu pasaldeja. Desimt tukstanciu kartu biggrin.gif

Nereikia gincytis, o kam, tinka tie drabuziai, tai ir gerai, tagini kitus daiktus - nu ir tegu, nu ka dabar.
Atsakyti
patiko liomi tik nelabai iziuriu ar kozhos spalva tokia kaip gelyciu? 4u.gif smile.gif tik gal nesideciau tos super juodos tasytes cia 4u.gif

o Vai2lkos patiko isskyrus dirza! ir nezinu kaip paaiskinti, bet man makeup per tobulas biggrin.gif biiiskiii naturalumo ar zaismingumo butu thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
ibero labai fainas cool.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2016 05 16, 21:45)
Aciu, Vai2lka. As be ironijos. Jei komplimentas toks, jog perskaicius atrodo, kad tik as pati sau ji parasyciau, neimanomas didelis is kito zmogaus - tai jis man desimt kartu pasaldeja. Desimt tukstanciu kartu  biggrin.gif 

Nereikia gincytis, o kam, tinka tie drabuziai, tai ir gerai, tagini kitus daiktus - nu ir tegu, nu ka dabar.

Na taip viska suvyniokime i vata ir pateikime graziai.. Tu tokia nuostabi Liomi.. Ta istorija sena, del visu tu nesamoniu is derinuku temos ir buvai pabegus ilgam.. Kas seka sita tema turbut atsimins..

As ne apie tai, kad tu komentuoji mano blogo sandara.. ir as priimu kritika.. kazkam nepatiko dirzas.. ok.. kazkam viskas nepatiko.. ok.. bet as apie tavo tokio tipo sakinius "tai vien isivaizduoju slamejima to celofano einant ir tvankuma visu lace ir polyesterio, suverzto."
Tu daznai perkiesi padevetuose, o as dazniausiai rubus gaunu nemokamai arba tiesiog high street'e, bet as tau neprikaisau, kaip slykstu deveti kazkokios senos ligotos moters jau nesiota ruba.. taip ir tu buk maloni neperdek su savo fantazijomis..
Apskritai seniau gerbiau tavo nuomone, bet po to draskymosi pries tai kai dingai labai stipriai pakeiciau nuomone..

Atsakyti nereikia 4u.gif
Atsakyti
Gražiai pasakyta...
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 05 20, 11:29)
Gražiai pasakyta...

Ne tik graziai, bet ir teisingai...
Nors man taip pat retas Vai2ulkos derinys patinka...
Atsakyti
Isejau, kad viskas mirtu. Kazkas, kaip "break the internet" atvirkstinis variantas laugh.gif. Apsisukau ir uztrenkiau duris. As idejau ir as atsiemiau. Labai gera matyti, kaip viskas susikloste po to, geriausias uzmokestis uz visa ideta siela.

Karma atejo.

Blogis neveda i niekur, mintys materializuojasi... I polyesteri laugh.gif
Zinau ir pas mane ateis, todel pasidarbuosiu - praskalbsiu senos, ligotos moters vilnone suknele, jaunos, gaivaliskos viesnamio darbuotojos silkine palaidine ir beptotiskai zavaus, 36-riu zudiko manijako kasmyro salika ( tas buvo tik po 1 sv, aha - negalejau palikti ten jo guleti! Zudiko ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 21 gegužės 2016 - 00:48
QUOTE(Vai2lka @ 2016 05 20, 13:23)
Na taip viska suvyniokime i vata ir pateikime graziai.. Tu tokia nuostabi Liomi.. Ta istorija sena, del visu tu nesamoniu is derinuku temos ir buvai pabegus ilgam.. Kas seka sita tema turbut atsimins..

As ne apie tai, kad tu komentuoji mano blogo sandara.. ir as priimu kritika.. kazkam nepatiko dirzas.. ok.. kazkam viskas nepatiko.. ok.. bet as apie tavo tokio tipo sakinius "tai vien isivaizduoju slamejima to celofano einant ir tvankuma visu lace ir polyesterio, suverzto."
Tu daznai perkiesi padevetuose, o as dazniausiai rubus gaunu nemokamai arba tiesiog high street'e, bet as tau neprikaisau, kaip slykstu deveti kazkokios senos ligotos moters jau nesiota ruba.. taip ir tu buk maloni neperdek su savo fantazijomis..
Apskritai seniau gerbiau tavo nuomone, bet po to draskymosi pries tai kai dingai labai stipriai pakeiciau nuomone..

Atsakyti nereikia  4u.gif

Labai taikliai 4u.gif . Apie kritika tai ne jai kalbeti, pati niekada nemokejo jos priimti biggrin.gif . Laukdavo tik liaupsiu biggrin.gif .
Atsakyti
O, kas čia vyksta unsure.gif

Vaidulkos paskutinis man nice, tas dirželis ant kaklo labai į temą. Tiesa, įsivaizduoju šį derinį labiau vakare nei dieną, dienai jis man per daug glam ir sexy.

Ibero kažko nepatiko man, toks, ot, kaip visi. Nors kartais tikrai būna nuotaika rengtis taip, kad niekas minioj nepastebėtų ax.gif
Atsakyti
Ibero, estetiskas derinukas. Man patinka smile.gif

Vai2lka, puikiai viskas dera mano akiai. Choker wub.gif musu krastas dar veluoja su mada tai labai retai matau. Nepatinka, tik vaizdas, kad kelnes per dideles.

Liomi, negrazu man nei atskirai drabuziai nei suderinti. Sorry smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 05 23, 13:14)
Vaidulkos paskutinis man nice, tas dirželis ant kaklo labai į temą. Tiesa, įsivaizduoju šį derinį labiau vakare nei dieną, dienai jis man per daug glam ir sexy.

Aciu, derinukas ir buvo vakarui smile.gif 4u.gif

QUOTE(Attic @ 2016 05 23, 22:44)
Vai2lka, puikiai viskas dera mano akiai. Choker  wub.gif  musu krastas dar veluoja su mada tai labai retai matau. Nepatinka, tik vaizdas, kad kelnes per dideles.

Aciu 4u.gif Su odinem kelnem man taip buna, nestovi taip, kaip noreciau smile.gif

O cia siek tiek medvilnes vietoj poliesterio, speju daug kam nepatiks, bet it's ok rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 24 gegužės 2016 - 14:04