Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(Vai2lka @ 2016 05 13, 11:41)
Nieko naujo tik dar vienas derinukas  smile.gif

Tobulai bigsmile.gif , vienas is graziausiu jusu derinuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2016 05 13, 13:48)
Tobulai bigsmile.gif , vienas is graziausiu jusu derinuku mirksiukas.gif

Aciu South 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 05 13, 10:41)

Gatvėj sutikus tokia madam,pereičiau kiton pusėn.... Baisu...atskirai daiktai kaip ir verti,bet čia nesusipratimas...
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 05 13, 14:20)
Gatvėj sutikus tokia madam,pereičiau kiton pusėn.... Baisu...atskirai daiktai kaip ir verti,bet čia nesusipratimas...

biggrin.gif O as taip noreciau sutikt jus gatvej Patranka ir kavutes dar isgert, bet dabar praradau sansa, ot velnias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 05 13, 12:28)
biggrin.gif O as taip noreciau sutikt jus gatvej Patranka ir kavutes dar isgert, bet dabar praradau sansa, ot velnias  biggrin.gif

Oi mieloji,susitiksim,tik teikia susitart ...tik pažadi kad kitaip,kaip moki šauniai,būsi pasidabinus 💃🏻
Atsakyti
O man grazu, tik dirzo nedeciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 05 13, 13:20)

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 05 13, 12:41)

man gražus juodos-baltos spalvos žaismas 4u.gif detalių gal kiek daugokai, bet man minimalistei visad jų daug doh.gif
o ant kaklo kas? nes atrodo, kad plaukų juostą tiesiog nuleidot ant kaklo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2016 05 14, 14:04)
O man grazu, tik dirzo nedeciau smile.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(RitaRazi @ 2016 05 14, 16:21)
man gražus juodos-baltos spalvos žaismas  4u.gif detalių gal kiek daugokai, bet man minimalistei visad jų daug doh.gif 
o ant kaklo kas? nes atrodo, kad plaukų juostą tiesiog nuleidot ant kaklo blush2.gif

Dekui 4u.gif Cia choker, dabar madinga kaklo juostele, va tokia tik pas mane storesne.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 05 14, 16:57)
Aciu  4u.gif
Dekui  4u.gif  Cia choker, dabar madinga kaklo juostele, va tokia tik pas mane storesne.

ačiū už paaiškinimą 4u.gif lyg ir plaukams kažką darėt? labiau pakarpyti atrodo..
Atsakyti
As labai noriu paklausti apie daiktu taginimus. Rankine net ne similar tai, kuri nuotraukoje? Ir batai daznai buna visai kiti ideti su prierasu sold out, similar. Geriau butu rasyti is kur tas daiktas ir tiek, nes similar nera same. Labai ne same.

Apie derini, tai vien isivaizduoju slamejima to celofano einant ir tvankuma visu lace ir polyesterio, suverzto.

Atsiprasau 4u.gif

Ibero thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2016 05 15, 09:29)

Nematau prasmes diskutuoti su madam, kuri kuresi anketa, kad save pagirtu.

Sorry 4u.gif
Atsakyti