Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(liomi @ 2016 04 27, 21:30)
Pavelavau i laidotuves?

Nu tai, nors kalba tada - 2016 - metai kai pasaulis mate visko - mini, midi, micro, kad nebera kur toliau ir cia tuscia? Nors ne visai, be hard feelings - Vai2lka vis dar atrodo taip pat, kaip 5 metus, nieko asmenisko - mergina nuostabi, grazi, bet deriniai, ech....

Tai kokiu geliu padeti?  bigsmile.gif  Plastmasiniu, laikys du metus, kol sita tema pribaigsit laugh.gif

:uzsitraukiatinkliukaantakiu:

Liomi, įmesk savo kokį derinį, nu žiauriai pasiilgau paspoksot drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 04 28, 09:15)
Liomi, įmesk savo kokį derinį, nu žiauriai pasiilgau paspoksot drinks_cheers.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 04 28, 08:15)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Neplanavau, bet nepasidididziuosiu. Aciu xx

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Spalvos ryte, su telefonu.

Suknele true vintage (tamsi melyna)
Rankine irgi (aubergine spalvos)
Striuke All Saints (baby pink spalvos)
Batai Purified
Kvepalai Tom Ford VO, lupdazis Chanel Ideale

mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 30 balandžio 2016 - 11:16
Suknelė WOW,batai irgi verti dėmesio...bet va striukė deriny,tai jau ne...
Atsakyti
Liomi Liomi Liomi ! Nugis reikejo tau kazka sugalvoti vietoj odinukes! Na tikrai sugalvok kazka!
Suknele nereali, rankinukas irgi ! Batai liuks, tik odine brokiju siam deriny. Nors ir spalviskai dera ir viskas, bet na prasosi cia kitokio rubo ..
Gal net koks chunky cardiganas geriau butu , arba liemene kokia.. Nzn kas tavo spintoj dar yra thumbup.gif
Atsakyti
Liomi! Pagaliau temoje derinys, kuri akys uztrunka ilgiau negu 3sek apziureti bigsmile.gif Kaip visada - idomu, unikalu, savita wub.gif
Atsakyti
Liomi, pažiūrėjau į suknelę ir iškart prisiminiau American Horror Story 3čia sezoną (kur veiksmas vyksta JAV pietuose). Nice! Man taip patinka įdomūs daiktai, su istorija, ir dar gerai suvaldyti drinks_cheers.gif
O vietoje striukės aš taip norėčiau su liemene šį derinį pamatyt. Man atrodo (nors prieš šimtą metų rodeisi), turėjai kažkokią didelę liemenę smile.gif
Atsakyti
Aciu xxx

Nzn, net nebandziau liemeniu ar megztuku, man rodos, butu "Namelis prerijose", o gal, atvirksciai - labai gerai. Beto, mano signature meile biker svarkams, ji nemirtinga. Su siuo dar ir rankoves matosi sukneles.

Suknele man toks lobis, uz £10, su pamusalu, tvirtos medvilnes, net saguciu kilputes neprasegiotos, nzn kokia istorija jos, kodel nemyleta tokia biggrin.gif

Atsegta pridesiu, aiskiau matysis.

user posted image

Dekoju, dar viena syki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 02 gegužės 2016 - 10:31
Nu kodėl kodėl nemylėjo, gal netilpo šeiminikė pvz. Apie tai galiu daug istorijų papasakot, kaip netelpama į labiausiai meilės vertas sukneles biggrin.gif
Atsakyti
Sviesi Lape biggrin.gif as irgi galiu pasakyt ir ne viena biggrin.gif
Atsakyti
Labai gerai ta striuke cia - ir spalviskai, ir toki touch of modern duoda. Juk pati sakai, kad ne Namelio prerijose siekei. (tavo issireiskimai visada 100proc taiklus lotuliukas.gif )
Atsakyti