Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Tikrai nemanau kad ji ja sudeves per viena vasara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 04 20, 11:16)
Soffiano  odos  Hamiltonas  forma  puikiai  laiko  ir  matau  tikrai  neissiklaipys

Butent pas mane toks ir buvo ir patikekit issikraipe ta forma dar ir kaip smile.gif

QUOTE(Cuddle @ 2016 04 20, 11:43)
Man akiniai truputi ne.  ax.gif
Koks palto dydis ?

A man jie patinka smile.gif labai sunku man akinius gaut, bet sitie man patinka wub.gif
6 emiau nors seip nesioju 8

QUOTE(NORIKA @ 2016 04 20, 11:51)
O as be galo MK terbom nusivylus, slamstas uz kosminius pinigus  doh.gif  Hakiltonui spynte nuleke, ar pameciau, ar kas nutrauke het nezinau kaip, kur ir kada, beje po meteliu prarado forma, pastacius susmunka i viena sona, kaip kokia padielka  doh.gif  Kitam modeliukui nuo uzraso S raide nuleke, dabar deviu MICHAEL KOR tase  lotuliukas.gif  Daugiau sakiau su MK atsisveikinu, aciu - nebenoriu. Yra Furla, MarcJacobs pigesnes linijos taskiukai ir kt brendai, kurie tikiuos kokybiskesni, o ir atrodo neprasciau,  rubai MK irgi labai belekokie, va batus pagirt galiu.... rolleyes.gif
O dabar gryztant prie temos  biggrin.gif
Vai2lka, kaip visada pasakiskai  wub.gif Begalo sodrios, svarios spalvos, kelnes super, paltukas ir rankinukas.... wub.gif  Va ir teisingai, vietoj Hamiltono nuostabiai puosia Matalan tasyte, padevesi per vasara ir ismest nebus gaila  drinks_cheers.gif

Butent drinks_cheers.gif

Aciu 4u.gif Sita tasyte as gavau is kompanijos, ne pati pirkau, bet vasarai sueis. Pati, kai perku rankinukus stengiuosi investuot, bet Michael Kors gavos nesekminga investicija smile.gif

Atsakyti
nu nustebinot del Soffiano odos - turiu MK soffiano odos tase, kuria tasau 2 metai i darba kasdien - ne zymes nera , kad nesiota, kaip nauja atrodo. turiu crossbody MK - irgi jokiu nusiskundimu neturiu. o apie soffiano Hamiltona nieko negaliu pasakyt - guli dar supakuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 04 20, 12:46)
nu nustebinot  del Soffiano odos  - turiu  MK  soffiano  odos tase,  kuria  tasau  2 metai  i darba  kasdien -  ne  zymes  nera , kad nesiota,  kaip nauja  atrodo.  turiu  crossbody  MK  -  irgi  jokiu  nusiskundimu  neturiu.  o apie  soffiano  Hamiltona  nieko negaliu pasakyt  -  guli dar  supakuotas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Cia gi ne soffiano kiek iziuriu g.gif

Va maniske - 2 m. nei vienas krastelis ne neitrukes

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 20 balandžio 2016 - 12:52
QUOTE(Lyn @ 2016 04 20, 13:38)

Sumazinkite foto arba isimkit nes istampo puslapi smile.gif
Aj jo susimaisiau, mano Hamilton, tai gal sita jusu ir laikys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 20 balandžio 2016 - 12:41
QUOTE(Vai2lka @ 2016 04 20, 13:41)
Sumazinkite foto arba isimkit nes istampo puslapi smile.gif
Aj jo susimaisiau, mano Hamilton, tai gal sita jusu ir laikys  smile.gif

Hamilton tai hamilton, bet Jusu ne soffiiano odos lyg? jus saket savaja pirkot pries 4 m, o man atrodo hamiltonu soffiano odos pries 4 m nebuvo dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 04 20, 13:54)
Hamilton tai  hamilton,  bet  Jusu  ne  soffiiano  odos  lyg?  jus saket  savaja  pirkot  pries  4  m,  o  man atrodo  hamiltonu  soffiano odos  pries  4  m  nebuvo dar  g.gif

Man rodos, kad safiano oda, nes pirkau Selfridges, o jie butent tokios odos ir pardavineja. Pradzioj ji buvo labai standi tase, graziai stovejo, bet su laiku va kas pasidare.. Aisku gal reikejo priziuret geriau, prikraut kazko i vidu, kad forma palaikytu, kol nenesiojau, bet yra kaip yra..
Nesakau, kad ir jusu modeliukas pasikeis, gal butent sis modelis palaiko forma, tik sakau, kad dabar jau nepirkciau MK rankinuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 04 20, 12:38)

Va maniske  - 2 m.  nei vienas  krastelis  ne  neitrukes

Mano safiano odos, o kreiva sleiva palikus doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 04 20, 14:46)
Man rodos, kad safiano oda, nes pirkau Selfridges, o jie butent tokios odos ir pardavineja. Pradzioj ji buvo labai standi tase, graziai stovejo, bet su laiku va kas pasidare.. Aisku gal reikejo priziuret geriau, prikraut kazko i vidu, kad forma palaikytu, kol nenesiojau, bet yra kaip yra..
Nesakau, kad ir jusu modeliukas pasikeis, gal butent sis modelis palaiko forma, tik sakau, kad dabar jau nepirkciau MK rankinuko  smile.gif

Sitas Hamilton'as paprastos odos, saffiano oda kietesne, atsparesne temperaturu pokyciams, pabraizymams ir pan, o ir su tekstura ji (neiseina per tel ikelt foto, bet dedu nuoroda https://item5.trades...o...&height=960 ). Saffiano odos Hamiltona atnesiojau kelis menesius kol ieskojau tos vieninteles rankines, tai puikiai laike forma ir patvarus buvo, nes knygu prikraudavau pilnutele. O siaip saffiano oda nesiojant suminksteja, bet tikrai ne tiek, kad prarastu forma. Nors gal ir nuo gamintojo priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 04 20, 13:46)
Nesakau, kad ir jusu modeliukas pasikeis, gal butent sis modelis palaiko forma, tik sakau, kad dabar jau nepirkciau MK rankinuko  smile.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 04 20, 22:36)
Sitas Hamilton'as paprastos odos, saffiano oda kietesne, atsparesne temperaturu pokyciams, pabraizymams ir pan, o ir su tekstura ji (neiseina per tel ikelt foto, bet dedu nuoroda https://item5.trades...o...&height=960 ). Saffiano odos Hamiltona atnesiojau kelis menesius kol ieskojau tos vieninteles rankines, tai puikiai laike forma ir patvarus buvo, nes knygu prikraudavau pilnutele. O siaip saffiano oda nesiojant suminksteja, bet tikrai ne tiek, kad prarastu forma. Nors gal ir nuo gamintojo priklauso.

Ne saffiano cia Hamiltonas drinks_cheers.gif Matyti, kad oda minkstesne del to ir prarado forma, issitampe... Saffiano tai tikrai gerai forma laiko, bet man kaip tik del to ir nepatinka, nes kieta oda, nelimpa man visai unsure.gif
Atsakyti
Pavelavau i laidotuves?

Nu tai, nors kalba tada - 2016 - metai kai pasaulis mate visko - mini, midi, micro, kad nebera kur toliau ir cia tuscia? Nors ne visai, be hard feelings - Vai2lka vis dar atrodo taip pat, kaip 5 metus, nieko asmenisko - mergina nuostabi, grazi, bet deriniai, ech....

Tai kokiu geliu padeti? bigsmile.gif Plastmasiniu, laikys du metus, kol sita tema pribaigsit laugh.gif

:uzsitraukiatinkliukaantakiu:
Atsakyti