Tikrai nemanau kad ji ja sudeves per viena vasara
QUOTE(Lyn @ 2016 04 20, 11:16)
Soffiano odos Hamiltonas forma puikiai laiko ir matau tikrai neissiklaipys
Butent pas mane toks ir buvo ir patikekit issikraipe ta forma dar ir kaip
QUOTE(Cuddle @ 2016 04 20, 11:43)
A man jie patinka labai sunku man akinius gaut, bet sitie man patinka
6 emiau nors seip nesioju 8
QUOTE(NORIKA @ 2016 04 20, 11:51)
O as be galo MK terbom nusivylus, slamstas uz kosminius pinigus Hakiltonui spynte nuleke, ar pameciau, ar kas nutrauke het nezinau kaip, kur ir kada, beje po meteliu prarado forma, pastacius susmunka i viena sona, kaip kokia padielka Kitam modeliukui nuo uzraso S raide nuleke, dabar deviu MICHAEL KOR tase Daugiau sakiau su MK atsisveikinu, aciu - nebenoriu. Yra Furla, MarcJacobs pigesnes linijos taskiukai ir kt brendai, kurie tikiuos kokybiskesni, o ir atrodo neprasciau, rubai MK irgi labai belekokie, va batus pagirt galiu....
O dabar gryztant prie temos
Vai2lka, kaip visada pasakiskai Begalo sodrios, svarios spalvos, kelnes super, paltukas ir rankinukas.... Va ir teisingai, vietoj Hamiltono nuostabiai puosia Matalan tasyte, padevesi per vasara ir ismest nebus gaila
O dabar gryztant prie temos
Vai2lka, kaip visada pasakiskai Begalo sodrios, svarios spalvos, kelnes super, paltukas ir rankinukas.... Va ir teisingai, vietoj Hamiltono nuostabiai puosia Matalan tasyte, padevesi per vasara ir ismest nebus gaila
Butent
Aciu Sita tasyte as gavau is kompanijos, ne pati pirkau, bet vasarai sueis. Pati, kai perku rankinukus stengiuosi investuot, bet Michael Kors gavos nesekminga investicija
QUOTE(Lyn @ 2016 04 20, 12:46)
nu nustebinot del Soffiano odos - turiu MK soffiano odos tase, kuria tasau 2 metai i darba kasdien - ne zymes nera , kad nesiota, kaip nauja atrodo. turiu crossbody MK - irgi jokiu nusiskundimu neturiu. o apie soffiano Hamiltona nieko negaliu pasakyt - guli dar supakuotas
QUOTE(Lyn @ 2016 04 20, 13:38)
Cia gi ne soffiano kiek iziuriu
Sumazinkite foto arba isimkit nes istampo puslapi
Aj jo susimaisiau, mano Hamilton, tai gal sita jusu ir laikys
QUOTE(Vai2lka @ 2016 04 20, 13:41)
Sumazinkite foto arba isimkit nes istampo puslapi
Hamilton tai hamilton, bet Jusu ne soffiiano odos lyg? jus saket savaja pirkot pries 4 m, o man atrodo hamiltonu soffiano odos pries 4 m nebuvo dar
QUOTE(Lyn @ 2016 04 20, 13:54)
Hamilton tai hamilton, bet Jusu ne soffiiano odos lyg? jus saket savaja pirkot pries 4 m, o man atrodo hamiltonu soffiano odos pries 4 m nebuvo dar
Man rodos, kad safiano oda, nes pirkau Selfridges, o jie butent tokios odos ir pardavineja. Pradzioj ji buvo labai standi tase, graziai stovejo, bet su laiku va kas pasidare.. Aisku gal reikejo priziuret geriau, prikraut kazko i vidu, kad forma palaikytu, kol nenesiojau, bet yra kaip yra..
Nesakau, kad ir jusu modeliukas pasikeis, gal butent sis modelis palaiko forma, tik sakau, kad dabar jau nepirkciau MK rankinuko
QUOTE(Lyn @ 2016 04 20, 12:38)
Cia gi ne soffiano kiek iziuriu
Va maniske - 2 m. nei vienas krastelis ne neitrukes
Va maniske - 2 m. nei vienas krastelis ne neitrukes
Mano safiano odos, o kreiva sleiva palikus
QUOTE(Vai2lka @ 2016 04 20, 14:46)
Man rodos, kad safiano oda, nes pirkau Selfridges, o jie butent tokios odos ir pardavineja. Pradzioj ji buvo labai standi tase, graziai stovejo, bet su laiku va kas pasidare.. Aisku gal reikejo priziuret geriau, prikraut kazko i vidu, kad forma palaikytu, kol nenesiojau, bet yra kaip yra..
Nesakau, kad ir jusu modeliukas pasikeis, gal butent sis modelis palaiko forma, tik sakau, kad dabar jau nepirkciau MK rankinuko
Sitas Hamilton'as paprastos odos, saffiano oda kietesne, atsparesne temperaturu pokyciams, pabraizymams ir pan, o ir su tekstura ji (neiseina per tel ikelt foto, bet dedu nuoroda https://item5.trades...o...&height=960 ). Saffiano odos Hamiltona atnesiojau kelis menesius kol ieskojau tos vieninteles rankines, tai puikiai laike forma ir patvarus buvo, nes knygu prikraudavau pilnutele. O siaip saffiano oda nesiojant suminksteja, bet tikrai ne tiek, kad prarastu forma. Nors gal ir nuo gamintojo priklauso.
QUOTE(Vai2lka @ 2016 04 20, 13:46)
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 04 20, 22:36)
Sitas Hamilton'as paprastos odos, saffiano oda kietesne, atsparesne temperaturu pokyciams, pabraizymams ir pan, o ir su tekstura ji (neiseina per tel ikelt foto, bet dedu nuoroda https://item5.trades...o...&height=960 ). Saffiano odos Hamiltona atnesiojau kelis menesius kol ieskojau tos vieninteles rankines, tai puikiai laike forma ir patvarus buvo, nes knygu prikraudavau pilnutele. O siaip saffiano oda nesiojant suminksteja, bet tikrai ne tiek, kad prarastu forma. Nors gal ir nuo gamintojo priklauso.
Ne saffiano cia Hamiltonas Matyti, kad oda minkstesne del to ir prarado forma, issitampe... Saffiano tai tikrai gerai forma laiko, bet man kaip tik del to ir nepatinka, nes kieta oda, nelimpa man visai
Pavelavau i laidotuves?
Nu tai, nors kalba tada - 2016 - metai kai pasaulis mate visko - mini, midi, micro, kad nebera kur toliau ir cia tuscia? Nors ne visai, be hard feelings - Vai2lka vis dar atrodo taip pat, kaip 5 metus, nieko asmenisko - mergina nuostabi, grazi, bet deriniai, ech....
Tai kokiu geliu padeti? Plastmasiniu, laikys du metus, kol sita tema pribaigsit
:uzsitraukiatinkliukaantakiu:
Nu tai, nors kalba tada - 2016 - metai kai pasaulis mate visko - mini, midi, micro, kad nebera kur toliau ir cia tuscia? Nors ne visai, be hard feelings - Vai2lka vis dar atrodo taip pat, kaip 5 metus, nieko asmenisko - mergina nuostabi, grazi, bet deriniai, ech....
Tai kokiu geliu padeti? Plastmasiniu, laikys du metus, kol sita tema pribaigsit
:uzsitraukiatinkliukaantakiu: