Mrs.Patranka siaip grazu, bet batai viska ismusa.
Keista, bet ir Vaidulkos sis nepatiko
Mrs.Patranka siaip grazu, bet batai viska ismusa.
Keista, bet ir Vaidulkos sis nepatiko
Derinau keturias poras,nei vieni taip netiko,kaip šitie...o ir patogumas ne paskutėje vietoje...,dėkui
Patranka, pateisinat nick'ą, spinduliuojat
Norika , sutinku, kad kulotės neretai sustumia figūrą ir palazzo tipo kelnės iki žemės dažnai turi daugiau privalumų figūros atžvilgiu Aš kulotes visada derinu su aukštakulniais ir dažniausiai renkuosi avalynę, kuri atidengia kulkšnį:
Daugiau derinukų - naujame lookbook video : https://www.youtube....h?v=ZKbGciPp1jA
Norika , sutinku, kad kulotės neretai sustumia figūrą ir palazzo tipo kelnės iki žemės dažnai turi daugiau privalumų figūros atžvilgiu Aš kulotes visada derinu su aukštakulniais ir dažniausiai renkuosi avalynę, kuri atidengia kulkšnį:
Daugiau derinukų - naujame lookbook video : https://www.youtube....h?v=ZKbGciPp1jA
QUOTE(kiriene @ 2017 05 25, 12:32)
Patranka, pateisinat nick'ą, spinduliuojat
Norika , sutinku, kad kulotės neretai sustumia figūrą ir palazzo tipo kelnės iki žemės dažnai turi daugiau privalumų figūros atžvilgiu Aš kulotes visada derinu su aukštakulniais ir dažniausiai renkuosi avalynę, kuri atidengia kulkšnį
Norika , sutinku, kad kulotės neretai sustumia figūrą ir palazzo tipo kelnės iki žemės dažnai turi daugiau privalumų figūros atžvilgiu Aš kulotes visada derinu su aukštakulniais ir dažniausiai renkuosi avalynę, kuri atidengia kulkšnį
Kiriene tu pati lb grazi esi, tai tau viskas tinka. Nors man abejos sliopkes:) su grubiais kulnais nepatiko. Bet siaip viskas cooool.
Dzyyyzis, patranka, gi tau trisdesimt+, o su sita sukuosena ir plauku spalva atrodai kaip 50.
Dzyyyzis, patranka, gi tau trisdesimt+, o su sita sukuosena ir plauku spalva atrodai kaip 50.
Eik tu?!...kas tau sakè,kad man 30+?!😂
Jei gerai papurtysi savo atmintį,tai paskutinius 8/9 metus tokia spalva ir šukuosena mano🤘🏻😘
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2017 06 05, 10:09)
Eik tu?!...kas tau sakè,kad man 30+?!😂
Haha, tai tikrai 30+, gi ne 30-... O nesiginčysim čia, kiek metų + prie tų 30
🙃
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2017 06 05, 10:09)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71657767" data-time="1496420146"><div><p>Dzyyyzis, patranka, gi tau trisdesimt+, o su sita sukuosena ir plauku spalva atrodai kaip 50.</p></div></blockquote><p>Eik tu?!...kas tau sakè,kad man 30+?!😂</p><p>Jei gerai papurtysi savo atmintį,tai paskutinius 8/9 metus tokia spalva ir šukuosena mano🤘🏻😘</p>
Niepomniu
Tai ka cia tos kvaksės tave giria, jie 9 metus ta pati vis ir nesikeicianti?
Niepomniu
Omg...Kai- jaustis?!
Niepomniu
Omg...Kai- jaustis?!
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2017 06 05, 18:16)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71661454" data-time="1496673057"><div><p>Niepomniu
Tai ka cia tos kvaksės tave giria, jie 9 metus ta pati vis ir nesikeicianti? </p></div></blockquote><p>Omg...Kai- jaustis?!</p>
Tai ka cia tos kvaksės tave giria, jie 9 metus ta pati vis ir nesikeicianti? </p></div></blockquote><p>Omg...Kai- jaustis?!</p>
Tai reiskia, kad jau butu laikas ir pasikeisti