Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Mrs.Patranka siaip grazu, bet batai viska ismusa.
Keista, bet ir Vaidulkos sis nepatiko unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti

Mrs.Patranka siaip grazu, bet batai viska ismusa.
Keista, bet ir Vaidulkos sis nepatiko unsure.gifbiggrin.gif

Derinau keturias poras,nei vieni taip netiko,kaip šitie...o ir patogumas ne paskutėje vietoje...,dėkui

Atsakyti
Patranka, pateisinat nick'ą, spinduliuojat thumbup.gif

Norika , sutinku, kad kulotės neretai sustumia figūrą ir palazzo tipo kelnės iki žemės dažnai turi daugiau privalumų figūros atžvilgiu biggrin.gif Aš kulotes visada derinu su aukštakulniais ir dažniausiai renkuosi avalynę, kuri atidengia kulkšnį:

vartotojo įkelta nuotrauka

Daugiau derinukų - naujame lookbook video : https://www.youtube....h?v=ZKbGciPp1jA

Atsakyti
QUOTE(kiriene @ 2017 05 25, 12:32)
Patranka, pateisinat nick'ą, spinduliuojat    thumbup.gif

Norika , sutinku, kad kulotės neretai sustumia figūrą ir palazzo tipo kelnės iki žemės dažnai turi daugiau privalumų figūros atžvilgiu  biggrin.gif  Aš kulotes visada derinu su aukštakulniais ir dažniausiai renkuosi avalynę, kuri atidengia kulkšnį

Kiriene tu pati lb grazi esi, tai tau viskas tinka. Nors man abejos sliopkes:) su grubiais kulnais nepatiko. Bet siaip viskas cooool.
Atsakyti
Dzyyyzis, patranka, gi tau trisdesimt+, o su sita sukuosena ir plauku spalva atrodai kaip 50.
Atsakyti

Dzyyyzis, patranka, gi tau trisdesimt+, o su sita sukuosena ir plauku spalva atrodai kaip 50.

Eik tu?!...kas tau sakè,kad man 30+?!😂

Jei gerai papurtysi savo atmintį,tai paskutinius 8/9 metus tokia spalva ir šukuosena mano🤘🏻😘

Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2017 06 05, 10:09)
Eik tu?!...kas tau sakè,kad man 30+?!😂

Haha, tai tikrai 30+, gi ne 30-... O nesiginčysim čia, kiek metų + prie tų 30 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

🙃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Patranka: 05 birželio 2017 - 12:11
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2017 06 05, 10:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71657767" data-time="1496420146"><div><p>Dzyyyzis, patranka, gi tau trisdesimt+, o su sita sukuosena ir plauku spalva atrodai kaip 50.</p></div></blockquote><p>Eik tu?!...kas tau sakè,kad man 30+?!😂</p><p>Jei gerai papurtysi savo atmintį,tai paskutinius 8/9 metus tokia spalva ir šukuosena mano🤘🏻😘</p>

Niepomniu biggrin.gif
Tai ka cia tos kvaksės tave giria, jie 9 metus ta pati vis ir nesikeicianti? biggrin.gif
Atsakyti

Niepomniu biggrin.gif
Tai ka cia tos kvaksės tave giria, jie 9 metus ta pati vis ir nesikeicianti? biggrin.gif

Omg...Kai- jaustis?!

Atsakyti

Niepomniu biggrin.gif

Omg...Kai- jaustis?!

Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2017 06 05, 18:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71661454" data-time="1496673057"><div><p>Niepomniu vartotojo įkelta nuotrauka
Tai ka cia tos kvaksės tave giria, jie 9 metus ta pati vis ir nesikeicianti? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Omg...Kai- jaustis?!</p>

Tai reiskia, kad jau butu laikas ir pasikeisti biggrin.gif
Atsakyti