Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(Steisi @ 2017 04 06, 08:49)
Ammba biggrin.gif tikrai pataikei! Labai patiko! Patiko kojines su batais ir kaip rankoves is striukes islenda ir lupdazio spalva. Man tik dirzo truputi truksta su metaline sagtim.
[right][snapback]71554478[/snapback][/right]

Mrs. Patranka, smagu jog patiko marškiniai smile.gif

Steisi, ačiū, džiaugiuosi girdėdama, jog pataikiau! biggrin.gif
Atsakyti
Ammba superinis paskutinis derinukas, marskinukai ir kojinaites wub.gif

Dedu ir as savo po ilgo laiko, derinukas, kuris puikuojasi Cosmo zurnale cia smile.gif
Atsakyti

Pirmas kartas ,tikiuosi paskutinis....toks nevykęs derinys.

Atsakyti
ačiū, Vaida smile.gif) labai smagu, kad po vaikelio grįžti su deriniais!

mano paskutiniai trys: 1, 2, 3 smile.gif Gal kuris patiks smile.gif

QUOTE(Vai2lka @ 2017 04 30, 16:08)
Ammba superinis paskutinis derinukas, marskinukai ir kojinaites  wub.gif

Dedu ir as savo po ilgo laiko, derinukas, kuris puikuojasi Cosmo zurnale cia  smile.gif

Atsakyti
Meskit visas tas triju ketvirciu kelnes per fortke!!! Jos skirtos berniokiskos figuros savininkems, o jus turit formas, todel rubus turit rinktis, nes jie nekaba kaip ant pakabos. Tokie rubai jus sustumia, trumpina kojas ir bendra vaizda sustumia, prie to pacio stambina bendra vaizda unsure.gif NETINKA!!!
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2017 05 09, 16:55)
Meskit visas tas triju ketvirciu kelnes per fortke!!! Jos skirtos berniokiskos figuros savininkems, o jus turit formas, todel rubus turit rinktis, nes jie nekaba kaip ant pakabos. Tokie rubai jus sustumia, trumpina kojas ir bendra vaizda sustumia, prie to pacio stambina bendra vaizda  unsure.gif NETINKA!!!

Labai pritariu. Jau anksčiau mačiau derinį su žaliom kelnėm, bet vis neišdrįsau parašyti, kad jos figūrai žiauriai netinka.
Atsakyti
Norika, Simyte,

Dėkui už kritiką ir patarimą smile.gif)
Tikėkimės greitai atkeliaus šilti orai ir nebereikės pergyventi ar tinka kelnes, galėsiu gyventi suknelėse, su jomis lengviau biggrin.gif
Atsakyti
Man su šviesiomis kelnėmis nelabai, bet tos žalios labai gražu. Nors šiaip tai tiesiog negaliu atitraukti akių nuo plaukųm į juos ir težiūriu )
Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2017 05 09, 13:55)
labai smagu, kad po vaikelio grįžti su deriniais!

Nesinori apleisti pradetu darbu, kiek imanoma stengiuos palaikyti tiek bloga tiek formas (sunkiai sekasi po bemiegiu naktu nuolatiniu pyrageliu norejimu smile.gif)

Amba sutiksiu, kad 3/4 kelnes tave sustumia, man rodos nesi auksta, o su tokiom kelnes atrodai dar zemesne.
Bet seip visa kita puiku ir pritarsiu Lapei, kad plaukai nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2017 05 10, 14:46)
Nesinori apleisti pradetu darbu, kiek imanoma stengiuos palaikyti tiek bloga tiek formas (sunkiai sekasi po bemiegiu naktu nuolatiniu pyrageliu norejimu smile.gif)
Amba sutiksiu, kad 3/4 kelnes tave sustumia, man rodos nesi auksta, o su tokiom kelnes atrodai dar zemesne.
Bet seip visa kita puiku ir pritarsiu Lapei, kad plaukai nuostabus  wub.gif

Šviesi lapė,
dėkui, labai malonu girdėti smile.gif

Vai2lka,
174 smile.gif tai manau nei žema, nei baisiai aukšta biggrin.gif per objektyvą viskas šiek tiek kitaip atrodo. Bet sutinku, jog 3/4 kelnės nėra man tinklamiausias variantas. Nors visuomet smagu eksperimentuoti, išmėginti kažką naujo ir žinoma sulaukti kritikos ar pagyrimų smile.gif Kaip kitaip atrasi, kas labiausiai tinka ir patinka smile.gif

Lauksiu naujų įrašų ir žinoma vaizdo įrašų. Taip faina, jog pradėjai ir filmuoti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ammba: 10 gegužės 2017 - 18:48
Kaip skirtingai matom viena kita! smile.gif Man kaip tik patiko Ammba su kulotais, labai! Jie jai atrodo daug geriau negu juodi skinny dzinsai pirmam deriny ir man ji nepasirode kazkokia sustumpta ar isdarkytos figuros, nors as suprantu, ka kitos turi omeny ir kaip tie kulotai gali buti "pavojingi". Net jeigu ji ir atrodo kazkam zemesne nei yra, so what? Nematau reikalo rengtis tik taip, kad butum kuo aukstesne, kuo laibesne, kuo labiau smelio laikrodzio formos..
Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2017 05 10, 19:46)
Vai2lka,
174 smile.gif tai manau nei žema, nei baisiai aukšta biggrin.gif per objektyvą viskas šiek tiek kitaip atrodo. Bet sutinku, jog 3/4 kelnės nėra man tinklamiausias variantas. Nors visuomet smagu eksperimentuoti, išmėginti kažką naujo ir žinoma sulaukti kritikos ar pagyrimų smile.gif Kaip kitaip atrasi, kas labiausiai tinka ir patinka smile.gif
Lauksiu naujų įrašų ir žinoma vaizdo įrašų. Taip faina, jog pradėjai ir filmuoti!

Na tai visai auksta netgi, as pati 176 smile.gif tai vat gal tiesiog objektyvas sukuria optine apgaule, gal cia net ne kelnes kaltos smile.gif)

Oj aciu, labai dar nepasitikiu savimi filmujant, bet po truputi po truputi, tikiuosi isibegesiu smile.gif)
Beje visada malonu paskaityti ir tavo bloga ;)
Atsakyti