merginos, ačiū už pastebėjimus! )
QUOTE(šviesi lapė @ 2017 03 22, 10:25)
Taip, kelnės siaurokos. Pats derinys puikus, labai tinka ne tik patys daiktai savaime, bet ir viskas prie jūsų (ir tipažo, ir plaukų - atskiri komplimentais jiems, ir makiažas parinktas puikiai). Kojinaites keisčiau kūno spalvos smulkaus tinklelio, būtų cinkelis.
Sutinku su viskuo
QUOTE(Vai2lka @ 2017 03 23, 10:50)
Sutinku su viskuo
Vai2lka,
labai patiko paskutinis derinys bloge kai kurias moteris nėštumas iš tiesų pasakiškai puošia
Tokios saulėtos dienos proga tinklaraštyje dalinuosi dar vienu deriniu )
QUOTE(Ammba @ 2017 03 28, 11:22)
As tai keisciau tas storas pedkelnes i tinklines Dabar blauzdos kazkaip apsunkintos atrodo.
QUOTE(Girl. @ 2017 03 28, 14:15)
As tai keisciau tas storas pedkelnes i tinklines Dabar blauzdos kazkaip apsunkintos atrodo.
ačiū už patarimą! aš ir pati žiūrėdama į nuotraukas pagalvojau, jog kojinės nelabai, bet deja mano oda blogai reaguoja į šaltį, tai kol kas nerizikuoju eiti su plonom
QUOTE(Girl. @ 2017 03 28, 14:15)
Visiskai sutinku.
Bet siaip jei ne pedkelnes,visai patiko man!
QUOTE(Ammba @ 2017 03 23, 13:41)
Vai2lka,
labai patiko paskutinis derinys bloge kai kurias moteris nėštumas iš tiesų pasakiškai puošia
Aciu labai
QUOTE(Ammba @ 2017 03 28, 12:22)
Sutinku su merginom, labai grazu tik pedkelnes kiek per sunkios cia
Is paskutinio derinio patiko tik mar§kiniai...
Labas visoms...
Ammba tikrai pataikei! Labai patiko! Patiko kojines su batais ir kaip rankoves is striukes islenda ir lupdazio spalva. Man tik dirzo truputi truksta su metaline sagtim.