Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

merginos, ačiū už pastebėjimus! smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ammba: 22 kovo 2017 - 14:11
QUOTE(šviesi lapė @ 2017 03 22, 10:25)
Taip, kelnės siaurokos. Pats derinys puikus, labai tinka ne tik patys daiktai savaime, bet ir viskas prie jūsų (ir tipažo, ir plaukų - atskiri komplimentais jiems, ir makiažas parinktas puikiai). Kojinaites keisčiau kūno spalvos smulkaus tinklelio, būtų cinkelis.

Sutinku su viskuo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2017 03 23, 10:50)
Sutinku su viskuo  smile.gif

Vai2lka,

labai patiko paskutinis derinys bloge wub.gif kai kurias moteris nėštumas iš tiesų pasakiškai puošia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ammba: 23 kovo 2017 - 12:41
Tokios saulėtos dienos proga tinklaraštyje dalinuosi dar vienu deriniu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2017 03 28, 11:22)
Tokios saulėtos dienos proga tinklaraštyje dalinuosi dar vienu deriniu smile.gif)

As tai keisciau tas storas pedkelnes i tinklines smile.gif Dabar blauzdos kazkaip apsunkintos atrodo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2017 03 28, 14:15)
As tai keisciau tas storas pedkelnes i tinklines  smile.gif Dabar blauzdos kazkaip apsunkintos atrodo.  ax.gif

ačiū už patarimą! aš ir pati žiūrėdama į nuotraukas pagalvojau, jog kojinės nelabai, bet deja mano oda blogai reaguoja į šaltį, tai kol kas nerizikuoju eiti su plonom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2017 03 09, 12:32)
Su pavasariu, visas 4u.gif
Naujas derinys  ax.gif

Sia patiko, paltas ypatingai
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2017 03 28, 14:15)
As tai keisciau tas storas pedkelnes i tinklines  smile.gif Dabar blauzdos kazkaip apsunkintos atrodo.  ax.gif

Visiskai sutinku.
Bet siaip jei ne pedkelnes,visai patiko man! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2017 03 23, 13:41)
Vai2lka,

labai patiko paskutinis derinys bloge  wub.gif kai kurias moteris nėštumas iš tiesų pasakiškai puošia    ax.gif

Aciu labai smile.gif 4u.gif

QUOTE(Ammba @ 2017 03 28, 12:22)

Sutinku su merginom, labai grazu tik pedkelnes kiek per sunkios cia smile.gif
Atsakyti
Dalinuosi

Šį kartą su kojinaitėmis gal geriau pataikiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Is paskutinio derinio patiko tik mar§kiniai...

Labas visoms...

Atsakyti
Ammba biggrin.gif tikrai pataikei! Labai patiko! Patiko kojines su batais ir kaip rankoves is striukes islenda ir lupdazio spalva. Man tik dirzo truputi truksta su metaline sagtim.
Atsakyti