Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Kiriene, puikus teksturu ir dizainu zaidimas kiekvienai dienai January lookbook'e. senai jau youtubej subscribe mygtuka paspaudus esu smile.gif
Atsakyti
Dalinuosi nauju deriniu ax.gif Spalvinis gerai atitinka dabartinius orus blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2017 02 21, 01:58)
Dalinuosi nauju deriniu   ax.gif Spalvinis gerai atitinka dabartinius orus  blink.gif  biggrin.gif

Koks gražus megztinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2017 02 21, 11:00)
Koks gražus megztinis wub.gif

ačiū! ax.gif ir labai šiltas, nors šiaip nepasakytum iš šono biggrin.gif
Atsakyti
Kiriene paskutiniai paprasti dailus derinukai, na bet kaip ir sakai, skirti po miska, tai daug ir nereikalaujantys smile.gif

Ammba megztukas labai fainas wub.gif ir visas derinukas labai dailus, tik chokeris man sitas nelabai smile.gif

Mano is mados savaites cia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2017 02 21, 00:58)
Dalinuosi nauju deriniu   ax.gif Spalvinis gerai atitinka dabartinius orus  blink.gif  biggrin.gif

Gražus elegantiškas derinys, man patiko. smile.gif
Atsakyti

Vai2lka...labai gražu iš nugaros,spalva palto ir modelis uch...tik niekada nepatiko tokio stiliaus suknelės nėstukam😉,bet čia jau mano problem  ....

Atsakyti
Su pavasariu, visas 4u.gif

Naujas derinys ax.gif

Atsakyti
Naujausias derinys Taip faina, jog šiltėja orai ax.gif

Merginos, laukiu ir jūsų derinių! unsure.gif
Atsakyti
Ammba, geras derinys. Kelnes turetu buti laisvesnes, per siauros per blauzdas, todel nekrenta ir nesukuria minimaltisnio, svaraus ivaizdzio. Ir tos kojines, nors ir gerai parinkta spalva, bet vis tiek man no no
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2017 03 21, 18:10)
Ammba, geras derinys. Kelnes turetu buti laisvesnes, per siauros per blauzdas, todel nekrenta ir nesukuria minimaltisnio, svaraus ivaizdzio. Ir tos kojines, nors ir gerai parinkta spalva, bet vis tiek man no no

Man tas irgi uzkliuvo
Atsakyti
Taip, kelnės siaurokos. Pats derinys puikus, labai tinka ne tik patys daiktai savaime, bet ir viskas prie jūsų (ir tipažo, ir plaukų - atskiri komplimentais jiems, ir makiažas parinktas puikiai). Kojinaites keisčiau kūno spalvos smulkaus tinklelio, būtų cinkelis.
Atsakyti