Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(Steisi @ 2017 01 11, 13:46)
kiriene, visai nieko
thumb_yello.gif

deriny su suknele buciau kokia beanie kepure uzsimaukslinus arba kasas susipynusi, nes kazkoki grunge vibe pajutau. O siaip truko pirstiniu ir saliku, siaip daznai ju truksta, OK, deriniai dazniausiai tik ikvepimui, bet labai jau retai kas rodo kaip apsirengti stilingai saltu oru, kai turi buti visa uzsisegusi ir uzsimuturiavusi.

kaip idomiai, kad sukneles derinyje grunge vibe pasirode smile.gif man nebent tik paskutiniame derinuke ax.gif

siame lookbook daugiau demesio norejau skirti sluoksniavimui ir detalems, o ne isimtinai outerwear, kas galbut butu visai idomu padaryti, itraukiant tuos pacius puffer jacket'us rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(~SUR~ @ 2017 01 12, 22:29)
Kiriene geriausiai susiziurejai su akinukais ir bomber jacket. Labai cool. Man toks NYC.

man taip pat drinks_cheers.gif mano artimieji vis pajuokauja, kad as megstu toki new_russian.gif stiliuka, bet jau kaip ir laikas "isaugti".. biggrin.gif
tai as visa bandu laviruoti, galbut tas ir lookbook'uose jauciasi biggrin.gif
Atsakyti
Jop, Kiriene (ar bet kas kitas biggrin.gif) parodykit derinių, kaip vaikščioti lauke prie minus 10C ir daugiau! ;)
Atsakyti
Pamirsau paminet Ibero, dailiai atrodai. Na merginos dekit daugiau deriniu smile.gif
Atsakyti
Kiriene visi dailus derinukai smile.gif

Dedu savo, bet tinkama angliskiems orams, ne lietuviskiems, toks simple cia smile.gif
Atsakyti

Kaip keista, kad jokių komentarų tokioje fainoje temoje :huh2:

Labai patiko tiek Kirienės, tiek Vai2lkos derinukai. Abi nuostabios, gražios ir stilingos :wub:Kirienės labai patiko pirmas. Fainas skrybėlė, mėgstu skrybėles ir aš :) Ir atkreipiau dėmesį, kad lūpos gražiai padažytos, suteikia ryškumo įvaizdžiui :) tik man kilo klausimas, nes mačiau filmuota, kai sniego buvo. Tie paltukai iš derinukų atrodo ploni, tokie rudeniniai. Nešalta jums taip žiemą vaikščioti ar daugiau laiko patalpose praleidžiat, tai neprisirengiat? :4u:

Vai2lkos viskas gražu, tik gal pati būčiau didesnę rankinę rinkusis, nors čia gal kalba mano asmeninė antipatija mažoms tašėms :D bet šiaip super, kaip visada :)

Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2017 01 18, 11:15)
Kiriene visi dailus derinukai  smile.gif

Dedu savo, bet tinkama angliskiems orams, ne lietuviskiems, toks simple cia smile.gif

Atgaiva akims si zalia spalva bigsmile.gif as lupu spalva rinkciausi kita, taciau grazu, sviezia, pavasariu kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2017 01 30, 14:04)
<p>Kaip keista, kad jokių komentarų tokioje fainoje temoje huh.gif
</p><p></p><p>Labai patiko tiek Kirienės, tiek Vai2lkos derinukai. Abi nuostabios, gražios ir stilingos :wub:Kirienės labai patiko pirmas. Fainas skrybėlė, mėgstu skrybėles ir aš smile.gif Ir atkreipiau dėmesį, kad lūpos gražiai padažytos, suteikia ryškumo įvaizdžiui smile.gif tik man kilo klausimas, nes mačiau filmuota, kai sniego buvo. Tie paltukai iš derinukų atrodo ploni, tokie rudeniniai. Nešalta jums taip žiemą vaikščioti ar daugiau laiko patalpose praleidžiat, tai neprisirengiat? 4u.gif
</p><p></p><p>Vai2lkos viskas gražu, tik gal pati būčiau didesnę rankinę rinkusis, nors čia gal kalba mano asmeninė antipatija mažoms tašėms biggrin.gif bet šiaip super, kaip visada smile.gif
</p><p></p><p></p>

As siuo metu gyvenu ne Lietuvoje ir tokiu salciu -20 nepasitaiko smile.gif) taciau ir Lietuvoje gyvenant as net kailiniu batu nenesiojau (isskyrus pasivaiksciojimams su augintiniu), kazkaip su automobiliu ir is patalpu i patalpas nesijausdavo tie salciai, juo labiau, kad dress code reikalavo elegantiskos aprangos, todel pukiniu paltu darbo dienomis nenesiojau. Po tokiais paltukais visada galima apsirengti plona pukine striukyte kaip papildoma sluoksni- ir silta, ir stiliui nemaiso smile.gif

Pries metus esu filmavusi video su kailiniais, sis video tinkamesnis ietuviskai ziemai biggrin.gif 6i outfitai, kaip derinti tiek laisvalaikui, tiek vakarui :
https://www.youtube....h?v=uH-ipCkXNPk

Atsakyti
QUOTE(kiriene @ 2017 01 30, 17:25)

Pries metus esu filmavusi video su kailiniais, sis video tinkamesnis ietuviskai ziemai  biggrin.gif  6i outfitai, kaip derinti tiek laisvalaikui, tiek vakarui :
https://www.youtube....h?v=uH-ipCkXNPk

Labai patiko tamsus derinukas, kur jus su lankeliu ir puosnia delnine. Cool prabangus toks. Pries pat ji derinukas su barchatine plona kepure nepatiko-susiziurejo kaip moraliskai pasenes:)haha
Atsakyti
QUOTE(~SUR~ @ 2017 01 31, 02:11)
Labai patiko tamsus derinukas, kur jus su lankeliu ir puosnia delnine. Cool prabangus toks. Pries pat ji derinukas su barchatine plona kepure nepatiko-susiziurejo kaip moraliskai pasenes:)haha

haha, as ziuriu, kaip per metus video pasikeite bigsmile.gif tas derinukas dabar manes taipogi nezavi, man dar balti kailinukai grazu ir savotiskai idomu su kedais biggrin.gif
Atsakyti
kiriene, pradejau tave followinti youtube wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2017 01 31, 15:14)
kiriene, pradejau tave followinti youtube  wub.gif  smile.gif

4u.gif Aciu, smagu, kad gretos dideja smile.gif vis dar metausi su kanalo turiniu, noriu daryti mokomuosius video, taciau, kad nebutu pernelyg nuobodus, bandau atrasti aukso viduriuka rolleyes.gif
Atsakyti

visada gali paklaust savo followeriu ko jie noretu  :D  gal kils geru ideju ir t.t.  :wub:  :B

Atsakyti