Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(Vai2lka @ 2016 04 19, 12:24)

Grazu, svelnu... ta palaidinukes apykakle wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 04 19, 13:24)

Grazu
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 04 19, 13:42)
jusu  ikvepta,  pasitvirtinau  sprendima  pasilikti MK  hamiltona smile.gif  nu  gi  gali gerai atrodyti  jis  smile.gif)

Cia Hamilton??? Puikiai atrodo, tikrai reabilitacija
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 04 19, 20:37)

Nu man atrodo hamiltonas g.gif
Atsakyti
Vai2lka ziauriai grazus derinukas thumbup.gif spalvos wub.gif

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 04 19, 19:37)

QUOTE(Lyn @ 2016 04 19, 20:10)
Nu man atrodo hamiltonas  g.gif

ne Hamilton .. 4u.gif
Rankine
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2016 04 19, 23:36)
ne Hamilton ..  4u.gif
Rankine

Geras, kokia panasi smile.gif
Atsakyti
Vaidulka tikrai ir Hamiltoną turi, tai lengva susimaišyt wink.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif
Cia, ne Hamiltonas, Cameja parode linka, bet turiu ir tikra Hamiltona, ruda, senesniuose derinukuose buvo, pirkau gal 4 metai atgal, bet dabar jo nepirkciau, su laiku labai issideformavo, neliko tos grazios formos, kaina nemaza, bet kokybe nelabai, o ir siuo metu man yra tikrai grazesniu modeliu rankinuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 04 20, 10:54)
Aciu mergaites  4u.gif
Cia, ne Hamiltonas, Cameja parode linka, bet turiu ir tikra Hamiltona, ruda, senesniuose derinukuose buvo, pirkau gal 4 metai atgal, bet dabar jo nepirkciau, su laiku labai issideformavo, neliko tos grazios formos, kaina nemaza, bet kokybe nelabai, o ir siuo metu man yra tikrai grazesniu modeliu rankinuku  smile.gif

Soffiano odos Hamiltonas forma puikiai laiko ir matau tikrai neissiklaipys
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 04 20, 10:54)
Aciu mergaites  4u.gif
Cia, ne Hamiltonas, Cameja parode linka, bet turiu ir tikra Hamiltona, ruda, senesniuose derinukuose buvo, pirkau gal 4 metai atgal, bet dabar jo nepirkciau, su laiku labai issideformavo, neliko tos grazios formos, kaina nemaza, bet kokybe nelabai, o ir siuo metu man yra tikrai grazesniu modeliu rankinuku  smile.gif

Man akiniai truputi ne. ax.gif
Koks palto dydis ?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 04 20, 09:54)

QUOTE(Lyn @ 2016 04 20, 10:16)
Soffiano  odos  Hamiltonas  forma  puikiai  laiko  ir  matau  tikrai  neissiklaipys

O as be galo MK terbom nusivylus, slamstas uz kosminius pinigus doh.gif Hakiltonui spynte nuleke, ar pameciau, ar kas nutrauke het nezinau kaip, kur ir kada, beje po meteliu prarado forma, pastacius susmunka i viena sona, kaip kokia padielka doh.gif Kitam modeliukui nuo uzraso S raide nuleke, dabar deviu MICHAEL KOR tase lotuliukas.gif Daugiau sakiau su MK atsisveikinu, aciu - nebenoriu. Yra Furla, MarcJacobs pigesnes linijos taskiukai ir kt brendai, kurie tikiuos kokybiskesni, o ir atrodo neprasciau, rubai MK irgi labai belekokie, va batus pagirt galiu.... rolleyes.gif

O dabar gryztant prie temos biggrin.gif
Vai2lka, kaip visada pasakiskai wub.gif Begalo sodrios, svarios spalvos, kelnes super, paltukas ir rankinukas.... wub.gif Va ir teisingai, vietoj Hamiltono nuostabiai puosia Matalan tasyte, padevesi per vasara ir ismest nebus gaila drinks_cheers.gif
Atsakyti