Kiriene pirmas derinukas labai dar su raudona suknute patiko, tik kiek per trumpa mano skoniui, na o kiti tik so so
Beje super aplinka, studija cia kaip suprantu? Pati ar antroji puse gal dirba su video?
Mano Rock derinukas
kokybė ne pati geriausia
QUOTE(Vai2lka @ 2016 12 28, 19:28)
Kiriene pirmas derinukas labai dar su raudona suknute patiko, tik kiek per trumpa mano skoniui, na o kiti tik so so
Beje super aplinka, studija cia kaip suprantu? Pati ar antroji puse gal dirba su video?
Mano Rock derinukas
Mano Rock derinukas
paskutiniams tamsesniu pedkelniu reikejo, taciau pradejus filmuoti susizgribau, kad nepasiemiau
Taip, studijoje filmuota. Filmuoja antra puse, video montuoju pati
Grazus tavo derinukas, ar nesalta su open-toe?
Visi deriniai dailūs Ypač pirmasis!
QUOTE(kiriene @ 2016 12 27, 16:38)
Sveikinimai švenčių proga !
Naujųjų belaukiant - naujametinis lookbook'as : https://www.youtube....h?v=tlbwKEEIE-o
Naujųjų belaukiant - naujametinis lookbook'as : https://www.youtube....h?v=tlbwKEEIE-o
QUOTE(Ammba @ 2016 12 31, 12:49)
Visi deriniai dailūs Ypač pirmasis!
aciu!
echhh.. nesitiki, kad jau 2017
Ammba, derinukas smagus, rankine
QUOTE(kiriene @ 2016 12 30, 13:09)
Grazus tavo derinukas, ar nesalta su open-toe?
Ne, ta diena nesalta buvo, cia pas mus viena diena 4-5 laipsniai, kita jau 10-15
QUOTE(Ammba @ 2017 01 02, 14:49)
Su Naujais!
Dailus derinukas, turiu ir as tokia rankine, bet per sale ja taip nukainavo, kad pikta ant saves, jog pilna kaina pirkau
QUOTE(Vai2lka @ 2017 01 03, 11:35)
Dailus derinukas, turiu ir as tokia rankine, bet per sale ja taip nukainavo, kad pikta ant saves, jog pilna kaina pirkau
Pazistamas jausmas
Pikciausia buna, kai nusiperku ir net nespejus panesioti pamatau -X% off man tas dalykas budingas pavasari, kai jau spalvu ir lengvumo norisi ir tos naujos kolekcijos tokia atgaiva akiai nors realiai dar per vesu
kiriene, visai nieko
deriny su suknele buciau kokia beanie kepure uzsimaukslinus arba kasas susipynusi, nes kazkoki grunge vibe pajutau. O siaip truko pirstiniu ir saliku, siaip daznai ju truksta, OK, deriniai dazniausiai tik ikvepimui, bet labai jau retai kas rodo kaip apsirengti stilingai saltu oru, kai turi buti visa uzsisegusi ir uzsimuturiavusi.
deriny su suknele buciau kokia beanie kepure uzsimaukslinus arba kasas susipynusi, nes kazkoki grunge vibe pajutau. O siaip truko pirstiniu ir saliku, siaip daznai ju truksta, OK, deriniai dazniausiai tik ikvepimui, bet labai jau retai kas rodo kaip apsirengti stilingai saltu oru, kai turi buti visa uzsisegusi ir uzsimuturiavusi.
Pirmas derinys labai mano skonio pati megztinį kitos spalvos pasirinkčiau, bet šiaip super