Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Kiriene pirmas derinukas labai wub.gif dar su raudona suknute patiko, tik kiek per trumpa mano skoniui, na o kiti tik so so smile.gif
Beje super aplinka, studija cia kaip suprantu? Pati ar antroji puse gal dirba su video? smile.gif

Mano Rock derinukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 28 gruodžio 2016 - 19:30
kokybė ne pati geriausia 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 12 28, 19:28)
Kiriene pirmas derinukas labai  wub.gif dar su raudona suknute patiko, tik kiek per trumpa mano skoniui, na o kiti tik so so smile.gif
Beje super aplinka, studija cia kaip suprantu? Pati ar antroji puse gal dirba su video?  smile.gif

Mano Rock derinukas  smile.gif

paskutiniams tamsesniu pedkelniu reikejo, taciau pradejus filmuoti susizgribau, kad nepasiemiau biggrin.gif

Taip, studijoje filmuota. Filmuoja antra puse, video montuoju pati smile.gif

Grazus tavo derinukas, ar nesalta su open-toe?

Atsakyti
Visi deriniai dailūs smile.gif Ypač pirmasis! wub.gif

QUOTE(kiriene @ 2016 12 27, 16:38)
Sveikinimai švenčių proga !

Naujųjų belaukiant - naujametinis lookbook'as : https://www.youtube....h?v=tlbwKEEIE-o

Atsakyti
Su Naujais metais visas 4u.gif ax.gif

Paskutinis metų derinys
Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2016 12 31, 12:49)
Visi deriniai dailūs smile.gif Ypač pirmasis!  wub.gif

aciu! mirksiukas.gif
echhh.. nesitiki, kad jau 2017 rolleyes.gif

Ammba, derinukas smagus, rankine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kiriene @ 2016 12 30, 13:09)
Grazus tavo derinukas, ar nesalta su open-toe?

Ne, ta diena nesalta buvo, cia pas mus viena diena 4-5 laipsniai, kita jau 10-15 smile.gif

QUOTE(Ammba @ 2017 01 02, 14:49)

Su Naujais!

Dailus derinukas, turiu ir as tokia rankine, bet per sale ja taip nukainavo, kad pikta ant saves, jog pilna kaina pirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2017 01 03, 11:35)

Dailus derinukas, turiu ir as tokia rankine, bet per sale ja taip nukainavo, kad pikta ant saves, jog pilna kaina pirkau  biggrin.gif

biggrin.gif Pazistamas jausmas

Pikciausia buna, kai nusiperku ir net nespejus panesioti pamatau -X% off blink.gif man tas dalykas budingas pavasari, kai jau spalvu ir lengvumo norisi ir tos naujos kolekcijos tokia atgaiva akiai nors realiai dar per vesu doh.gif
Atsakyti
Nauji metai - nauji derinukai rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

video rasite --> https://www.youtube....h?v=23wy-SBQuVE

smile.gif
Atsakyti
kiriene, visai nieko
thumb_yello.gif

deriny su suknele buciau kokia beanie kepure uzsimaukslinus arba kasas susipynusi, nes kazkoki grunge vibe pajutau. O siaip truko pirstiniu ir saliku, siaip daznai ju truksta, OK, deriniai dazniausiai tik ikvepimui, bet labai jau retai kas rodo kaip apsirengti stilingai saltu oru, kai turi buti visa uzsisegusi ir uzsimuturiavusi.
Atsakyti
Pirmas derinys labai mano skonio wub.gif pati megztinį kitos spalvos pasirinkčiau, bet šiaip super smile.gif
Atsakyti
Kiriene geriausiai susiziurejai su akinukais ir bomber jacket. Labai cool. Man toks NYC.
Atsakyti