Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(kiriene @ 2016 11 28, 09:55)
nedidelis žiemos lookbook'as pt1: https://www.youtube....h?v=AOn21KHFHfA

Man patiko si karta visi trys 4u.gif
Pirmam labai graziai ziurisi salis prie pilko palto. Antram sijonukas super-is kur griebtas?Ir as tokio noriu bigsmile.gif Treciam bliuskute man nepatiko,visa kita liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 11 28, 14:42)
Man patiko si karta visi trys  4u.gif
Pirmam labai graziai ziurisi salis prie pilko palto. Antram sijonukas super-is kur griebtas?Ir as tokio noriu  bigsmile.gif  Treciam bliuskute man nepatiko,visa kita liuks  4u.gif

Aciu, smagu girdeti 4u.gif sijonukas is Gina tricot, pirkau pries kokius metus, online nebera. Paziurekit asos: http://www.asos.com/...c pleated skirt Tas is boohoo, manau, panasiausias, bet nezinau, kokia kokybe smile.gif
beje, link'us i visus daiktus, ka deviu (ar analogiska) galite rasti po video esancioje info juostoje (reikia isskleisti, kad matyti visa info) smile.gif
Atsakyti
Kiriene, man taip pat, kaip ir daugumai, labiausiai patiko antrasis, nors ir pirmas dailus - šalis labai tinka prie palto. Smagu į jus žiūrėti 4u.gif

beje, tokių sijonų (panašių) tai ir zaroj, ir HM, ir mango esu mačiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 11 28, 14:42)
Antram sijonukas super-is kur griebtas?Ir as tokio noriu  bigsmile.gif 

sijonukas panašus
Atsakyti
Kiriene man pirmas ir antras wub.gif
Atsakyti
Cia mano su leopardo rastais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 11 29, 18:40)
Cia mano su leopardo rastais  biggrin.gif

Dailu 4u.gif tik man atrodo, kad kojoms labai šalta, rinkčiausi kitokius batus biggrin.gif
Dar labai patiko blog'e senesnis derinys su pilka suknele ir odinuke wub.gif labai dailus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 11 30, 18:49)
Dailu 4u.gif  tik man atrodo, kad kojoms labai šalta, rinkčiausi kitokius batus biggrin.gif
Dar labai patiko blog'e senesnis derinys su pilka suknele ir odinuke wub.gif labai dailus wub.gif

Aciu Girl smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 11 28, 17:43)
Kiriene, man taip pat, kaip ir daugumai, labiausiai patiko antrasis, nors ir pirmas dailus - šalis labai tinka prie palto. Smagu į jus žiūrėti 4u.gif

beje, tokių sijonų (panašių) tai ir zaroj, ir HM, ir mango esu mačiusi smile.gif

Aciu! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2016 11 29, 18:40)
Cia mano su leopardo rastais  biggrin.gif

Aciu Vai2lka!

Buvau isiziurejus si paltuka asos biggrin.gif
Man sis derinukas wub.gif beje, labai grazios nuotraukos ir vieta parinkta super
Atsakyti
QUOTE(kiriene @ 2016 12 03, 14:06)
Buvau isiziurejus si paltuka asos biggrin.gif 
Man sis derinukas  wub.gif beje, labai grazios nuotraukos ir vieta parinkta super

Aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas toks paprastutis cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 12 07, 18:46)
Dar vienas toks paprastutis cia  smile.gif

Dailu bigsmile.gif
Didziausi sveikinimai nestuke.gif bigsmile.gif jau kuri laika itariau tongue.gif
Atsakyti