Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(~SUR~ @ 2016 10 31, 03:05)
Patiko derinukas su sviesiu oversized megztuku. Paskutinis tarsi isdarko figura, padaro backute.

aciu uz nuomone! 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2016 10 31, 07:59)
šįkart man nelabai..sijonas kažkaip nelabai gražiai atrodo...su pilku megztiniu būtų gražu, bet megztinio rankovės kaip buvo sulankstytos, taip ir matosi sulenkimo žymė per visą rankovę...netvarkingai atrodo. ax.gif
arba jau pripratau prie jūsų tobulų derinių, tai ieškau "sliekų ant asfalto"  biggrin.gif

Va cia tai aki turit! biggrin.gif as pastebejau ta pati, kai montuoti pradejau, bet deja, jau per tamsu buvo perfilmuoti unsure.gif oro salygos nebeleidzia taip lengvai planuotis filmavimu lauke.. manau, reikes keltis i namu aplinka, nors to labai nenoriu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 10 31, 10:10)
Man vidurinis patiko, kiti du no no, gali tikrai geriau ax.gif

ax.gif aciu! taisysiuosi! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 10 31, 19:33)
kiriene, labiausiai patiko tas su pilku megztuku, juodiniu sijonu ir ilgais batais (tie batai labiausiai atkreipė dėmesį, super gražūs wub.gif), nors ir kiti neblogi. Be to jau kaip ir sakiau, labai labai graži esate, o gražiam žmogui viskas tinka 4u.gif

Ryskiai antrasis derinukas - favoritas ! Aciu 4u.gif
Atsakyti
o man kaip tik pirmas labiausiai, antras toks jau matytas. Pirmo svarkas cool! ir petkelniu storumas tobulas, spalviskai gerai sudera su svarku.Tik batu kiek grubesniu ar sportiskesniu noretusi, nes dzemperis vienintelis sportinio stiliaus, nu dar tie dryziai svarko, bet reikia kazko atsveriancio. nu siaip ne"reikia", cia irgi mano sliekai tik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steisi: 01 lapkričio 2016 - 01:13
Aciu Kairiene smile.gif 4u.gif

Man irgi tik antras sikart patiko smile.gif
Atsakyti
Man antras variantas... ax.gif
Ir siaip pastebejau, kad kirienes visi deriniai man nelabai, gal tiesiog stilius netinka ar kazkas ne prie sirdies. Jokiu budu nesakau kad jie nevyke, viskas faina, idomu, stilinga, bet tiesiog greiciausiai su mano asmeniniu skoniu pjaunas ir kad as nepriimu, tai cia jau mano beda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2016 11 01, 01:11)
o man kaip tik pirmas labiausiai, antras toks jau matytas. Pirmo svarkas cool! ir petkelniu storumas tobulas, spalviskai gerai sudera su svarku.Tik batu kiek grubesniu ar sportiskesniu noretusi, nes dzemperis vienintelis sportinio stiliaus, nu dar tie dryziai svarko, bet reikia kazko atsveriancio. nu siaip ne"reikia", cia irgi mano sliekai tik smile.gif

man taip pat sis svarkelis wub.gif ir tendencija svarkas + dzemperis labai patinka. del avalynes, taip cia galejo buti kiek grubesnio ar oxford batukai, bet kadangi lakuotas sijonas jau statemant elemetas, dzemperis + svarkas - irgi idomesnis derinys, batus pasirinkau neutralius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2016 11 01, 14:11)
Aciu Kairiene  smile.gif  4u.gif

Man irgi tik antras sikart patiko  smile.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 11 01, 14:42)
Man antras variantas... ax.gif
Ir siaip pastebejau, kad kirienes visi deriniai man nelabai, gal tiesiog stilius netinka ar kazkas ne prie sirdies. Jokiu budu nesakau kad jie nevyke, viskas faina, idomu, stilinga, bet tiesiog greiciausiai su mano asmeniniu skoniu pjaunas ir kad as nepriimu, tai cia jau mano beda  biggrin.gif

tikrai nebutinai kazkieno stilius turi buti visiems prie sirdies. kuo daugiau ivairoves siam pasauly - tuo geriau biggrin.gif
Atsakyti
NORIKA, gal galetumete pasirodyti su kokiu nors derinuku ? ax.gif
Jau senai perku internetinese parduotuvese pas tarpininkes ir visad sudomina Jusu komentarai, kai gaunate prekes bigsmile.gif Todel labai idomu butu isvysti koki derinuka mirksiukas.gif
Vis skaitau ir Jusu komentarus apie kosmetika mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi ne, aciu ne biggrin.gif Nejauciu demesio stokos, rodytis labai nemegstu, o aptarinejimu apie mane ir mano rubus tuo labiau nemegstu... rolleyes.gif Tiesiog vienos tai gali ir nori, kitos ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 11 02, 18:03)
Oi ne, aciu ne  biggrin.gif  Nejauciu demesio stokos, rodytis labai nemegstu, o aptarinejimu apie mane ir mano rubus  tuo labiau nemegstu... rolleyes.gif  Tiesiog vienos tai gali ir nori, kitos ne  ax.gif

4u.gif gaila....
Maciau kaip gyre merginos MM temoj...speju Jusu vestuves ax.gif Ir tiek pagyru buvo , kad smalsu smalsu biggrin.gif Tokia moteriska prigimtis hihihi.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 10 24, 12:09)
Paprastas rudeninis derinukas cia  smile.gif

Oi toks lengvas lengvas wub.gif gražu 4u.gif
Atsakyti
Nu jo, as ne ka maziau smalsi... biggrin.gif Turbut beveik visos mes tokios ax.gif biggrin.gif
Gyre tai jo, vestuves, nes mat is MM siunciausi suknele, tai jos ir mate foto... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 03 lapkričio 2016 - 19:26
QUOTE(tima1 @ 2016 11 02, 21:31)
Oi toks lengvas lengvas    wub.gif  gražu  4u.gif

Aciu smile.gif 4u.gif

Derinukas 50 pilku atspalviu cia
Atsakyti