Pirmas derinys - rankenukas labai nepatiko..... Nu visa bendra vaizda sudirbo, gal visuma ir butu nieko, bet man ta tase, tai... Nu aisku skonio velgi reikalas
Antras derinys labiausiai man prie dusios, artimiausias mano skoniui
Trecias mielas toks, lengvas kasdien
Paskutinis ne, nes tiesiog per daug pacaniskas, o ir pati tokio nepropaguoju, tai ir nurasau jums leidus
Nėra ką komentuoti,nes neatidaro video,tiksliau jo nerodo..
man ir dabar viska kuo puikiausiai rodo...
as maciau video ir dabar atidaro.
~SUR~ paskatino, tai pasakysiu, kad visi deriniai geri, neaisku, kodel NORIKAi sitaip neitiko rankinukas, visiskai paprastas, stilistiskai tinkantis, turbut turit kazkokias asociacijas ar nusibodo tokios terbos. Man tik nepatiko klynas antrame deriny, vis gi tai leggingsai, mano nuomone, turetu buti uzdengta apatine dalis, ypac tokiame "grown-up" deriny, atleidziu tik paauglems ir grunge stiliuje.
~SUR~ paskatino, tai pasakysiu, kad visi deriniai geri, neaisku, kodel NORIKAi sitaip neitiko rankinukas, visiskai paprastas, stilistiskai tinkantis, turbut turit kazkokias asociacijas ar nusibodo tokios terbos. Man tik nepatiko klynas antrame deriny, vis gi tai leggingsai, mano nuomone, turetu buti uzdengta apatine dalis, ypac tokiame "grown-up" deriny, atleidziu tik paauglems ir grunge stiliuje.
Va va teisingai, pazystama turguj dirba prie mot rubu, tai kartais buna geriausias budas susimatyt ir papliurpt, nes kitaip vis nesusibegam Tai butent tokio tipo ir sukirpimo tasiu pilnas turgus, turbut man su tuo turgum ir kinietiskom pigienom susiasociavo
Ir siaip man butent tokio modelio tasiukai nepatinka, tai tik del to nupeikiau, bet juk kaip ir minejau - kiekvienos juk skonio reikalas
Ir siaip man butent tokio modelio tasiukai nepatinka, tai tik del to nupeikiau, bet juk kaip ir minejau - kiekvienos juk skonio reikalas
NORIKA gal rankine "terbiskai" atrodo, nes ji tuscia. Cia mano klaida, reikejo ideti kokia knyga, kad laikytu forma. bet, manau, reiks numatyti apsilankyma turguj siaip juokas juokais, mamai ieskojome rankines, radom tikrai dailia "kelly" tipo (trapecijos formos) odine, krokodilo odos imitacijos rankine Oze. po poros savaiciu mama sako, zinai buvau garuose, nusipirkau rankine, ziuriu - TA PATI!!! tik kaina vos ne per pus mazesne
Steisi, ir as taip maniau del klyno kol nepasimatavau tu legingsu jei leggingsu audinys standus ir storesnis, tai galima ta klyna atidengti, nes na viskas ten gerai atrodo stilistiskai "apruvinta" ir C. Swanepoel, ir O. Palermo, ir kitu galbut toks derinukas nebutu tinkamas ofisui, bet vakare i vynine, nematau jokiu problemu, kadangi tai ne sportines timpos, ir jokiu nei apatiniu liniju matosi, nei ka
vat stai cia pvz. man tai jau nebedevetinas variantas: net kelnaiciu linijos sviecia
Steisi, ir as taip maniau del klyno kol nepasimatavau tu legingsu jei leggingsu audinys standus ir storesnis, tai galima ta klyna atidengti, nes na viskas ten gerai atrodo stilistiskai "apruvinta" ir C. Swanepoel, ir O. Palermo, ir kitu galbut toks derinukas nebutu tinkamas ofisui, bet vakare i vynine, nematau jokiu problemu, kadangi tai ne sportines timpos, ir jokiu nei apatiniu liniju matosi, nei ka
vat stai cia pvz. man tai jau nebedevetinas variantas: net kelnaiciu linijos sviecia
kiriene, graziam zmogui viskas tinka
Man viskas labai grazu
Man viskas labai grazu
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 10 13, 16:20)
Aciu labai
QUOTE(Vai2lka @ 2016 10 24, 12:09)
Žiauriai gražu Sakyčiau toks dalykiškesnio ir romantiško įvaizdžio mixas. Suknelė išvis su cinkeliu, labai fainai atrodot
Aciu Miškų avietė
QUOTE(Vai2lka @ 2016 10 24, 12:09)
Vai2lka, sitas derinys man daug geriau ziuretusi su oversized paltu, ar kailiniais.. Odine man cia neisipaiso... Net nezinau kodel .. Gal todel, jog rankine tokia " solidesne" ... Zodziu si suknele , sie batai ir rankine prasosi kito virsutinio rubo..
Jei butu kita rankine ir kitokie batai, lygiapadziai ancle , grubesni, tada ir odine cia butu ok. Grazi suknele ir pati lb daili ;)
Pvz foto , kur be striukes- labai liuksiskai viskas!