QUOTE(dives @ 2016 09 27, 18:08)
Na, kiriene, tikrai jau, kad dave Dievas, tai dave
Pirmas, tai numirt galima, viskas tobula, dar 3 atrodo, su suknele irgi labai patiko, nesakau, kad kiti ne, tiesiog visa kita man nublanko...
Pirmas, tai numirt galima, viskas tobula, dar 3 atrodo, su suknele irgi labai patiko, nesakau, kad kiti ne, tiesiog visa kita man nublanko...
Aciu man paciai is tiesu antras derinukas labai smagus turiu ta tunika jau senokai, bet nedevejau, nes kazkaip per daug man gipiuro, o va su golfuku ant virsaus, kai matosi tik gipiuro rankogaliai ir apacia
visada stengiuosi parodyti kelias alternatyvas: ir elegantiskus, ir daugiau casual outfitus
siame video pastebejau, jog nemazai "drebanciu" kadru, taciau technika ketiname tobulinti, todel ateityje video bus kokybiskesni!
dar turiu klausimeli jums visoms.. kadangi bandau apsibrezti savo YT kanalo paskirti ir video formata, sakykite, ar butu naudinga, jei salia lookbook'u daryciau toki video, kur detaliau paaiskinciau, kaip suderinau outfitus? t.y. placiau aptarciau outfitu detales, pvz. kaip ir kodel tarkim atsilenkiu dzinsus (yra tikrai ne vienas budas ), susluoksniuoju rubus ir pan.