Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(dives @ 2016 09 27, 18:08)
Na, kiriene, tikrai jau, kad dave Dievas, tai dave smile.gif

Pirmas, tai numirt galima, viskas tobula, dar 3 atrodo, su suknele irgi labai patiko, nesakau, kad kiti ne, tiesiog visa kita man nublanko...

Aciu ax.gif man paciai is tiesu antras derinukas labai smagus biggrin.gif turiu ta tunika jau senokai, bet nedevejau, nes kazkaip per daug man gipiuro, o va su golfuku ant virsaus, kai matosi tik gipiuro rankogaliai ir apacia thumbup.gif
visada stengiuosi parodyti kelias alternatyvas: ir elegantiskus, ir daugiau casual outfitus smile.gif
siame video pastebejau, jog nemazai "drebanciu" kadru, taciau technika ketiname tobulinti, todel ateityje video bus kokybiskesni!

dar turiu klausimeli jums visoms.. kadangi bandau apsibrezti savo YT kanalo paskirti ir video formata, sakykite, ar butu naudinga, jei salia lookbook'u daryciau toki video, kur detaliau paaiskinciau, kaip suderinau outfitus? t.y. placiau aptarciau outfitu detales, pvz. kaip ir kodel tarkim atsilenkiu dzinsus (yra tikrai ne vienas budas biggrin.gif ), susluoksniuoju rubus ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiriene @ 2016 09 27, 19:54)
Aciu  ax.gif  man paciai is tiesu antras derinukas labai smagus biggrin.gif turiu ta tunika jau senokai, bet nedevejau, nes kazkaip per daug man gipiuro, o va su golfuku ant virsaus, kai matosi tik gipiuro rankogaliai ir apacia  thumbup.gif 
visada stengiuosi parodyti kelias alternatyvas: ir elegantiskus, ir daugiau casual outfitus  smile.gif 

aš pati esu labai nepastabi, mano mąstymas-tai, jaučiu kaip vyro..arba patiko arba ne, nematau išvis detalių, dabar dar sykį atsidariau video, tai-taip taip, antras man irgi labai patiko, man tas rankinukas labai patinka, lyg anam reportaže jį mačiau? Steisi, paminėjo trečią, kad nesožiūri jai basutės su rankine, tai ėjau žiūrėt, bet vėlgi-aš nemoku ten knisinėtis, kas prie ko, man vistiek patiko visuma-trečio derinio, o gal viską nustelbė spalva, nes pamatau-garstyčių, chaki, alyvinę, fukciją ir susileidžiu

dėl kanalo, tai neturiu jokių minčių, nes iš tikro nežiūriu tokių dalykų, čia ka-kaip netyčia -ėjau pro šalį ir peržiūrėjau
Atsakyti
QUOTE(kiriene @ 2016 09 27, 19:54)

dar turiu klausimeli jums visoms..

Taip taip taip! Butent to ir truksta
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2016 09 27, 19:51)
doh.gif biggrin.gif

sygytos labai prikolnas derinys, toks modernus vintazas, bet kampas tikrai nelabai, ten kulotai? Patiko kaip spalvos dera! Tik po topu atrodo daug medziogos, lyg butumet kelniu/sijono liemeni uzsiraitojusi keliskart, bet cia gal kampas kaltas.

Dekui visoms pasisakiusioms!!
Taip , Steisi, ten culotes. Juosmuo vietoje ir stabiliai prigludes, taigi kaltinu poza ir fotografavimo kampa.. blush2.gif
Visgi su kulnais ugis gaunasi 180, o atrodau miniatiurine su didele galva biggrin.gif na kita karta bus geriau smile.gif

Kiriene, patiko antras ir trecias derinukai. Pirmasis pats geriausias!
Nepatiki antras blush2.gif
siaip patarciau vienam deriniui- vienas video.. Arba bent 2 deriniai per video.3-4 per daug.. Gaunasi per daug istempta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 09 27, 19:06)
aš pati esu labai nepastabi, mano mąstymas-tai, jaučiu kaip vyro..arba patiko arba ne, nematau išvis detalių, dabar dar sykį atsidariau video, tai-taip taip, antras man irgi labai patiko, man tas rankinukas labai patinka, lyg anam reportaže jį mačiau?  Steisi, paminėjo trečią, kad nesožiūri jai basutės su rankine, tai ėjau žiūrėt, bet vėlgi-aš nemoku ten knisinėtis, kas prie ko, man vistiek patiko visuma-trečio derinio, o gal viską nustelbė spalva, nes pamatau-garstyčių, chaki, alyvinę, fukciją ir susileidžiu

dėl kanalo, tai neturiu jokių minčių, nes iš tikro nežiūriu tokių dalykų, čia ka-kaip netyčia -ėjau pro šalį ir peržiūrėjau

biggrin.gif visi skirtingai mato ir masto, skirtingas detales pastebi, labai idomu kitu komentarus skaityti, nes velgi i ta pati outfita gali kitom akim paziureti

taip, rankinukas jau matytas ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Steisi @ 2016 09 27, 19:32)
Taip taip taip! Butent to ir truksta

aciu 4u.gif bandysiu inkorporuoti, tik va video tada dar ilgesnis gausis, nebent daryti atskira video aptariant tuos pacius outfitus g.gif
Papildyta:
QUOTE(sygyta @ 2016 09 27, 19:39)
Dekui visoms pasisakiusioms!!
Taip  , Steisi, ten culotes. Juosmuo vietoje ir stabiliai prigludes, taigi kaltinu poza ir fotografavimo kampa.. blush2.gif
Visgi su kulnais ugis gaunasi 180, o atrodau miniatiurine su didele galva  biggrin.gif na kita karta bus geriau smile.gif

Nepatiki antras  blush2.gif
siaip patarciau vienam deriniui- vienas video.. Arba bent 2 deriniai per video.3-4 per daug.. Gaunasi per daug istempta blush2.gif

tada uzspaminsiu savo video YT biggrin.gif susiduriu su labai ivairiomis nuomonemis, kas liecia video trukme/formata, taciau as pati mielai ziuriu 3-4 outfitus + aptarima, net jei tai trunka 15 min rolleyes.gif
o savo video kai montuoju, noriu trumpesni padaryti, kadangi kai simta kartu perziuriu medziaga, karpau i muzikos ritma ir t.t., tai man jau galva susisuka nuo tu kadru ir atrodo viskas taip aisku. sio video pirminis variantas buvo 2.30 min, draugas perziurejo, sako "nieko nesupratau, viskas per greitai" doh.gif tuomet pailginau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiriene: 27 rugsėjo 2016 - 20:07
kiriene, so cute wub.gif makiazas irgi labai grazus.
Del video su paaiskinimais butu idomu pamatyti, kaip tai atrodytu 4u.gif
Atsakyti
kiriene,

3 derinys - man labai labai labai smile.gif Sakyčiau, aukštas level'is ;) Sėkmės ateity, labai palaikau! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2016 09 27, 19:39)

Nepatiki antras blush2.gif

tai patiko antras ar nepatiko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2016 09 28, 08:29)
tai patiko antras ar nepatiko?  biggrin.gif

Ups sorry ! Pirmas ir trecias patiko!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 09 27, 21:54)
kiriene, so cute  wub.gif  makiazas irgi labai grazus.
Del video su paaiskinimais butu idomu pamatyti, kaip tai atrodytu  4u.gif

Bandysiu tokio formato video padaryti 4u.gif vis gaunu uzklausimu padaryti makiazo video, bet.. ax.gif kiek bandziau filmuoti, visada kokia kliurka nutinka lotuliukas.gif reikia lavinti igudzius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dewofsoul @ 2016 09 27, 22:46)
kiriene,

3 derinys - man labai labai labai smile.gif Sakyčiau, aukštas level'is ;) Sėkmės ateity, labai palaikau!  4u.gif

4u.gif nuosirdus dekui!
Atsakyti
Sveikos smile.gif noriu pasidalinti savo patirtim su leather leggings'ais biggrin.gif viena iš mano YT kanalo prenumeratorių paprašė padaryti video apie tai, kaip derinti netikros odos leggingsus. hmmm.. niekada neturėjau, niekada nenešiojau ir galvojau na jau tikrai nepirksiu tokio daikto biggrin.gif (biker tipo kelnės patinka, sijoną irgi ne vieną ale odinį turiu), bet legingsai .. ? Taigi, vieną kartą parduotuvėje akis užkliuvo už tų leather leggingsų, na ok, pamaniau reikia pabandyti bent pasimatuoti. ir ką gi manot? prilipo!! biggrin.gif taigi dalinuosi video, kaip dėviu savo leggingsus keliais skirtingais būdais.
Dabar dėmesį vis patraukia lakuota oda (och tas high fashion... biggrin.gif ) , bet.. čia jau drąsu rolleyes.gif nors manau, kad net ir su tokiu gana iššaukiančiu rūbu galima sukurti stilingą, per daug neiššaukiantį derinuką.. gal reikės pasimatuoti ir tokias kelnes biggrin.gif

kokia jūsų nuomonė apie leather leggings/kelnes/sijonus? ar nešiojate?

video galite pamatyti čia:

https://www.youtube....h?v=BAJP-stu8UY

BEJE, informaciją apie tai, ką dėviu (rūbai, batai, etc) galite rasti video aprašyme, esančiame po video
Atsakyti
kiriene graziai atrodai.
Na ir kur visos komentuotojos?
Atsakyti