Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(sygyta @ 2016 09 24, 17:24)

Toks bobutiskas, bet grazu
Atsakyti
Sygyta, labai žavinga moteris esat. Nors man derinukas nelabai, bet jūs pati rūbą puošiat bigsmile.gif
Atsakyti
Sygytos man patiko, -žiūrėjau į spalvas, man taip viskas dera
wub.gif lūpdažis irgi

Norikos komentaras geras, pritariu dėl brūžinimo, ale taip juokingai parašė, niu bet teisybė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 25 rugsėjo 2016 - 08:56
QUOTE(Driade @ 2016 09 23, 15:58)

Dekui uz pastebejima, bet siuo metu madoje praktiskai nera tokio zodzio negalima smile.gif dabar ypac madinga derinti tokio slip tipo silkines, satinines ir pan suknutes su medvilniais marskineliais.

QUOTE(sygyta @ 2016 09 24, 17:24)

Man grazu, pati tik batus ir kulotes imciau, bet jum Sygyta tinka viskas kaip yra smile.gif o ir pati wub.gif

QUOTE(~SUR~ @ 2016 09 25, 05:07)

Zvengiau is zodzio bobutiskas biggrin.gif madoj ir yra taip, kad viskas grizta ratu is bobuciu laiku biggrin.gif smile.gif

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 09 24, 14:29)

Aciu labai 4u.gif beje merginos, kuriom patinka mano blogas, jei nesunku, gal galetumete nominuoti mane Cosmopolitan zurnale.
Category: Content of the Year
Who you are nominating: Blogger
Name: Vaida
Url or Link name: http://fashionaddicted.co.uk/
Number of followers: 25000

Buciau be galo dekinga wub.gif
Atsakyti
Nominavau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 09 26, 10:48)
Aciu labai  4u.gif beje merginos, kuriom patinka mano blogas, jei nesunku, gal galetumete nominuoti mane

patinka, todel padaryta. 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi nominavau thumbup.gif
Atsakyti
Kaip megeja ir gerbeja - balsavimas atliktas good.gif
Atsakyti
Anike*, vvandene, Miškų avietė, NORIKA aciu labai notworthy.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz komenatrus, pastebejimus 4u.gif

QUOTE(Driade @ 2016 09 23, 16:05)
Patiko 1, 2, 4 deriniai. 3-ame tos aukštakulnės basutės prie džinsų nepatiko, be to ir darinys mėlyni džinsai + juodas megztinis neįdomus.

Žiūrint video labai norėtųsi daugiau matyti jus pilnu ūgiu, matyti visą aprangos derinį, jeigu tikslas parodyti būtent rūbus. Pvz. 4 derinukas turbūt vos sekundę buvo parodytas pilnu ūgiu, o po to vien atskiros detalės (keliai, rankos, kaip plaukus kedenate, kaip skrybėlę taisote ir pan.) Susidaro įspūdis, kad kadrai sudėti taip, kad parodytų jūsų pačios grožį, o ne derinukų. Už tai po to norisi prasukti, nes jau pirmuose kadruose įsitikinom, kad jūs graži smile.gif

Del filmavimo kampu - dedu ivairius, manau, tikslinga parodyti ir atskiras detales. Kadangi mano draugas filmuoja, taip jau gaunasi, kad kadrai pilnu ugiu ne jo favourite dalis lotuliukas.gif bet taisysimes, aciu uz pastebejimus! biggrin.gif

Vai2la man labai grazus jusu derinukai, tokie elegantiski ir moteriski, bet su cinkeliu. nors slip dress+maikutes derinukas sulauke kritikos, manau, kad labai grazus derinukas. Patiko, kad si trend'a "suminkstinote" pasirinkdama pastelines splavas. man bateliai tame outfite wub.gif
vis uzsuku i jusu blog'a, labai skoningas ir grazus thumbup.gif cosmopolitane - prabalsuota, sekmes!

Sygyta grazus derinukas! man spalvu siek tiek daugokai, bet bateliai, outfito teksturos wub.gif

Papildyta:
Sviezutelis video - turtleneck lookbook 4u.gif pagrindine video mintis, jog golfukus galima derinti ivairiai net ir su palaidinemis biggrin.gif mano spintoje dar vasara lotuliukas.gif Visus drabuziu brand'us, nuorodas, kam idomu, rasite infobare po video smile.gif

https://www.youtube....h?v=61S6Wrc6cy0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiriene: 27 rugsėjo 2016 - 17:57
Na, kiriene, tikrai jau, kad dave Dievas, tai dave smile.gif

Pirmas, tai numirt galima, viskas tobula, dar 3 atrodo, su suknele irgi labai patiko, nesakau, kad kiti ne, tiesiog visa kita man nublanko...
Atsakyti
QUOTE(~SUR~ @ 2016 09 25, 05:07)

doh.gif biggrin.gif

sygytos labai prikolnas derinys, toks modernus vintazas, bet kampas tikrai nelabai, ten kulotai? Patiko kaip spalvos dera! Tik po topu atrodo daug medziogos, lyg butumet kelniu/sijono liemeni uzsiraitojusi keliskart, bet cia gal kampas kaltas.

kirienes, patiko paskutinis, nes toks jau klasikis, o nepatiko trecias, nes man kazkaip nesuderejo basutes ir rankine su rubais. O gal kojakelniu labai plonu reiktu..nors tada gali pasirodyti kaip su onesie po suknele..o gal tai ir neblogai butu...ai nezinau smile.gif
Atsakyti