Aciu uz komenatrus, pastebejimus
QUOTE(Driade @ 2016 09 23, 16:05)
Patiko 1, 2, 4 deriniai. 3-ame tos aukštakulnės basutės prie džinsų nepatiko, be to ir darinys mėlyni džinsai + juodas megztinis neįdomus.
Žiūrint video labai norėtųsi daugiau matyti jus pilnu ūgiu, matyti visą aprangos derinį, jeigu tikslas parodyti būtent rūbus. Pvz. 4 derinukas turbūt vos sekundę buvo parodytas pilnu ūgiu, o po to vien atskiros detalės (keliai, rankos, kaip plaukus kedenate, kaip skrybėlę taisote ir pan.) Susidaro įspūdis, kad kadrai sudėti taip, kad parodytų jūsų pačios grožį, o ne derinukų. Už tai po to norisi prasukti, nes jau pirmuose kadruose įsitikinom, kad jūs graži
Del filmavimo kampu - dedu ivairius, manau, tikslinga parodyti ir atskiras detales. Kadangi mano draugas filmuoja, taip jau gaunasi, kad kadrai pilnu ugiu ne jo favourite dalis
bet taisysimes, aciu uz pastebejimus!
Vai2la man labai grazus jusu derinukai, tokie elegantiski ir moteriski, bet su cinkeliu. nors slip dress+maikutes derinukas sulauke kritikos, manau, kad labai grazus derinukas. Patiko, kad si trend'a "suminkstinote" pasirinkdama pastelines splavas. man bateliai tame outfite
vis uzsuku i jusu blog'a, labai skoningas ir grazus
cosmopolitane - prabalsuota, sekmes!
Sygyta grazus derinukas! man spalvu siek tiek daugokai, bet bateliai, outfito teksturos
Papildyta:
Sviezutelis video - turtleneck lookbook
pagrindine video mintis, jog golfukus galima derinti ivairiai net ir su palaidinemis
mano spintoje dar vasara
Visus drabuziu brand'us, nuorodas, kam idomu, rasite infobare po video
https://www.youtube....h?v=61S6Wrc6cy0