Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(sygyta @ 2016 09 10, 17:22)
Oi , moterys, kokios galim buti negailestingos viena kitai.. blush2.gif
Nepatiko Vai2lkos derinukas ( del sukneles/ bateliu derinimo ir akiniu). Bet sia mergina galima tik pagirti... Vieni svajoja - kiti daro. Ir vai2lka daro! Ir labai tikiuosi , jog zmogui nedingsta nuotaika tokius komentarus skaitant...

Patrankos deriny keisciau delnine ir batelius.. Sie, mano akiai, gruboki.

As jau seniai norejau ta pati parasyti.
Visu pirma Vai2lka labai grazi moteris. Figura, veidas, plaukai....
Ir labai grazus deriniai. Ikvepia mane pasitempti ir kazka naujo nusipirkti.

As tai linkiu jai didziausios sekmes, nes matosi, kad labai megsta ka daro. Skaiciau interviu, kad Vai2lka noretu uzsiimti tik drabuziu blogu, tai linkiu, kad kuo greiciau tai ir ivyktu. wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 09 16, 08:41)
Sutinku ir aš su SUR pasakymu...

O jusu sukuosena nereali wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kiriene @ 2016 09 16, 15:11)

Mano reakcija gan paveluota. Nuostabus tas militaristinis svarkelis. As istikima ju fane, turiu 4 skirtingus ir dar palta tokio stiliaus bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikyma, tikrai smagu zinoti, kad kazkas palaiko, kad kazka ikvepiu 4u.gif Aciu uz grazius zodzius 4u.gif Iš_Šviesos labai tikiuosi, kad taip ir ivyks ir mazais zingsniais einu link to smile.gif 4u.gif

Ir taip, sutinku, kad mano deriniai gan paprasti, nera crazy, labai kitokie visokie, bet as to ir nesiekiu. Ir zinau, kad mano stilius patinka tikrai ne visiems ir tai normalu. Betkoks projektas visada susilaukia dvieju nuomoniu, niekada nebus taip, kad visiems viskas patiks. Ir valio. As mielai vienodai priimu ir komplimentus ir pagrista kritika smile.gif

Kairiene super, saunuole wub.gif
Atsakyti
Nu nesuprantu g.gif
Aš nematau,PATRANKOS verysad.gif (((((

Jo ,VAIDULKA man irgi patinka smile.gif )))) saldi,graži,daili,kaip braškė smile.gif ))) nors suvalgyk smile.gif ))) seku jos blog'ą smile.gif Man ir įdomu ir gražu smile.gif
Verta dėmesio dama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 22 rugsėjo 2016 - 23:24
QUOTE(Vai2lka @ 2016 09 07, 09:41)
Po efektyngo Patrankos pasirodymo, idedu ir as, mano atvirkciai labai paprastas dieninis derinukas cia  smile.gif

Šiaip man tai viskas lyg ir būtų gražu (ypač pirmoje nuotraukoje), kur nelabai matosi, kad po apačia medvilniniai marškinėliai. Bet ten, kur jau pasimato (pvz. trečioje ar paskutinėje nuotraukose) - labai keistai atrodo medvilninių t-shirtų bei lyg ir elegantiškos kreminės suknelės derinys. Pernelyg skirtingos operos. Galbūt geriau atrodytų, jei ta suknelė būtų kokios kitos spalvos, ne kreminė (chaki ar pan.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Driade: 23 rugsėjo 2016 - 15:00
QUOTE(kiriene @ 2016 09 14, 15:18)
Kviečiu pažiūrėti mano keletą derinukų rugsėjo mėnesiui smile.gif

https://www.youtube....h?v=C3qAzKNW5yY

Patiko 1, 2, 4 deriniai. 3-ame tos aukštakulnės basutės prie džinsų nepatiko, be to ir darinys mėlyni džinsai + juodas megztinis neįdomus.

Žiūrint video labai norėtųsi daugiau matyti jus pilnu ūgiu, matyti visą aprangos derinį, jeigu tikslas parodyti būtent rūbus. Pvz. 4 derinukas turbūt vos sekundę buvo parodytas pilnu ūgiu, o po to vien atskiros detalės (keliai, rankos, kaip plaukus kedenate, kaip skrybėlę taisote ir pan.) Susidaro įspūdis, kad kadrai sudėti taip, kad parodytų jūsų pačios grožį, o ne derinukų. Už tai po to norisi prasukti, nes jau pirmuose kadruose įsitikinom, kad jūs graži smile.gif
Atsakyti
Man Vai2lka irgi labai graži, stilinga, fotogeniška moteris, apdovanota natūraliu, prigimtiniu grožiu wub.gif Beveik visi jos deriniai man superiniai, gal būna, kad kartais pagalvoji, jog vienam ar kitam pakeistum kažkokią detalę ar, kad pats nesiviltum, bet ji puikiai žino, kas būtent ant jos pačios gerai atrodo ir neprašauna pro šoną. Smagu paganyti akis ir pasisemti įkvėpimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 24 rugsėjo 2016 - 13:29
Rodausi smile.gif
Foto kampas nekoks, bet esme aiski smile.gif)

https://www.photobox...o_id=9356196849

https://www.photobox...o_id=9356197108

Atsakyti
sygyta nerodo foto verysad.gif
Atsakyti

https://postimg.org/image/j0qq90fub/

https://postimg.org/image/94pn9da2b/

Bandau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 24 rugsėjo 2016 - 16:25
...patiko batai,tik tiek šiam kartui😉
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 09 24, 17:32)
...patiko batai,tik tiek šiam kartui😉

Sis kartas dekoja 4u.gif
Atsakyti
kiriene - man maza kadru pilnu ugiu ir tie patys labai trumpi, viskas pateikta detalem, man truko daugiau bendros visumos...
Patiko tik trecias derinukas, nors jis niekuo neipatingas, bet man stilius artimiausias sirdziai.
Ir tas nuolatinis bruzinimas per plaukus ziauriai uzkniso, sunku buvo iki galo suziuret nes atrodo jau ir vargina tas pats ir tas pats "manevras".... cool.gif biggrin.gif

sygyta - jums labai tinka, nors as pati sau tik batus griebciau, bet va jus tas derinys labai puosia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 24 rugsėjo 2016 - 16:56