Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 09 15, 21:09)
blink.gif atsiprašau

Jums negalioja, zinau, kad isdrisit biggrin.gif bet pvz as buitines bilekokios po tokiu deriniu, tai nebedrisciau deti, todel taip ir sakau 4u.gif
Atsakyti
Kiriene, sudrebinai sios temos padange biggrin.gif o kaip pacios darbas susijes su mada? Jeigu per daug intimus klausimas-gali neatsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiriene @ 2016 09 15, 08:09)

Šiuo  metu atrodo, kad su žiedais neįmanoma persistengti  biggrin.gif  man labai patinka ši tendencija, nes, net paprastesnį derinuką pagyvina, o jei dar megztukas oversized ilgesnėmis rankovėmis..  wub.gif

Tikrai taip. Superinis trendas.

Daug stilingu Ir graziu merginu temoje yra, ir nera joms ko nedrist pasirodyt. Kiekviena idomi savaip. O ir paprasti derinukai nebutinai prasti.
Atsakyti
QUOTE(~SUR~ @ 2016 09 16, 00:45)

Daug stilingu Ir graziu merginu temoje yra, ir nera joms ko nedrist pasirodyt. Kiekviena idomi savaip. O ir paprasti derinukai nebutinai prasti.

pritariu smile.gif ir as panasiai norejau enurai atsakyti
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 09 16, 07:26)
pritariu  smile.gif ir as panasiai norejau enurai atsakyti

Sutinku ir aš su SUR pasakymu...
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 09 15, 20:30)
Kiriene, patiko, ypac pirmas ir antras deriniai  thumbup.gif
Pakelet kartele kaip reikiant  smile.gif dabar dar maziau kas isdrys pasirodyti  4u.gif

oij tikrai nenorėčiau, kad taip galvotumėte! Kiekviena turime skirtingą skonį, sąlygas pateikti savo idėjas/derinukus ir man labai smagu, kad atradau šią temą smile.gif Mano pats didžiausias noras kuriamais video tik įkvėpti, paskatinti ir praskaidrinti nuotaiką! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bianca_polo @ 2016 09 15, 21:28)
Kiriene, sudrebinai sios temos padange biggrin.gif o kaip pacios darbas susijes su mada? Jeigu per daug intimus klausimas-gali neatsakyti smile.gif

4u.gif mano profesija ir anksčiau dirbtas darbas absoliučiai neturėjo nieko bendro su mada ax.gif tačiau visą gyvenimą turėjau polinkį į kūrybą ir būtent - madą. esu dirbusi kaip modelis, mačiusi high fashion užkulisus, bet paragavusi to bei susidūrusi su visuomenės "standartais" nusprendžiau, jog mada tuščias reikalas ir negaliu sau to leisti, todėl ir specialybę pasirinkau "rimtą" lotuliukas.gif
Prieš metus išvykau iš Lietuvos ir negalėjau (..gal greičiau net ir nenorėjau) dirbti pagal specialybę, todėl pasukau kitu keliu (patikėkit, lengva nebuvo biggrin.gif ), juk kaip sakoma, širdžiai neįsakysi smile.gif dabar visas mano darbas susijęs su mada: dirbu stiliste, online buyer'e, pradėjau kurti savo blog'ą ir YouTube kanalą, ir turiu begales įdomių idėjų ateičiai! Kadangi mados srityje esu dar gana žalia ir turiu dar laaabai daug pasimokyti ir pasitempti, neteiskit, jei kada nušausiu į lankas ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kiriene, jūs nuostabiai graži wub.gif o derinys - super, kas be ko. Labai harmoningas, stilingas vaizdas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 09 16, 16:24)
Kiriene, jūs nuostabiai graži wub.gif  o derinys - super, kas be ko. Labai harmoningas, stilingas vaizdas 4u.gif  4u.gif

labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
wub.gif kiriene, kai pati žavi žavi, tai tinka viskas wub.gif .
Atsakyti
Patranka, nu super atnaujinta plaukuosena wub.gif
Derinys man super, iskirpte drasi, bet jei gerai jautiesi, tai ko ne?
Kiriene- be zodziu wub.gif Nebuvo, kas nepatiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sėlija***: 20 rugsėjo 2016 - 19:18
QUOTE(Sėlija*** @ 2016 09 20, 18:17)
Patranka, nu super atnaujinta plaukuosena wub.gif
Derinys man super, iskirpte drasi, bet jei gerai jautiesi, tai ko ne?
Kiriene- be zodziu wub.gif Nebuvo, kas nepatiko.

Dekoju,sukuosenos pas mane keiciasi kaip metų laikai,nors galvoju šita bus ikgam...o del iskirptės,tai kaip minejau,man gerai,ne po gatvę su tikia vaikščioju,jaučiuosi puikiai,kaip ir sakai,KODEL GI NE?! cool.gif
Atsakyti