Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Kiriene, WOW bigsmile.gif kaip smagu matyti toki gyva zmogu, nenufotoshopinta iki begalybes thumbup.gif jus labai labai grazi ir zavi moteris wub.gif labiausiai patiko pirmasis kelniu ir sortu deriniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kiriene @ 2016 09 14, 20:45)
Manau, visų pirma stilius turi rezonuoti su asmenybe ir aplinka.

Labai pritariu! ir labai sveikinu jusu nora ir darba padeti zmonems susigaudyti stiliuje, nes as taip pat matau kai kuriu nesusigaudyma.

Neziurejau jusu kanalo, tai nesu susipazinusi su jo specifika ir jusu tikslais, buvau pagalvojusi, kad jusu "zinute" gali buti kitokia, tai tokiu atveju mano komentaras ne i jusu tema, o tiesiog bendro pobudzio. Nes sekant visus tuos "street-style" akys nusimuilina, o ypac per fashion week'us.

as pati nesu "kreizova", bet stipriai prijaucianti ir sakyciau rengiuosi dar paprasciau kiekviena diena, kitaip buciau gal pasirodzius blush-anim-cl.gif Pati kalta, nes pati save prastinu del darbo pobudzio ir aplinkos, nenoriu buti "madinga" ir "issiskirianti" kaip azijieciai (nors paprastai man patinka i juos akis paganyti!), ir dar tiek nepasiekiau, kad galeciau savo apranga statementus daryti.
Papildyta:
Girl., priminet, kad irgi norejau pagirti uz sypsena!
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2016 09 14, 20:33)
Labai pritariu! ir labai sveikinu jusu nora ir darba padeti zmonems susigaudyti stiliuje, nes as taip pat matau kai kuriu nesusigaudyma.

Neziurejau jusu kanalo, tai nesu susipazinusi su jo specifika ir jusu tikslais, buvau pagalvojusi, kad jusu "zinute" gali buti kitokia, tai tokiu atveju mano komentaras ne i jusu tema, o tiesiog bendro pobudzio. Nes sekant visus tuos "street-style" akys nusimuilina, o ypac per fashion week'us.

as pati nesu "kreizova", bet stipriai prijaucianti ir sakyciau rengiuosi dar paprasciau kiekviena diena, kitaip buciau gal pasirodzius blush-anim-cl.gif Pati kalta, nes pati save prastinu del darbo pobudzio ir aplinkos, nenoriu buti "madinga" ir "issiskirianti" kaip azijieciai (nors paprastai man patinka i juos akis paganyti!), ir dar tiek nepasiekiau, kad galeciau savo apranga statementus daryti.
Papildyta:
Girl., priminet, kad irgi norejau pagirti uz sypsena!

Labai smagu girdėti, kad nuomonės sutinka drinks_cheers.gif Aišku, FW ir kiti high fashion renginiai ir ikonos tikrai gražu akims paganyti, bet kasdieniniame gyvenime tai dažniausiai nei patogu, nei stilinga.. Kartais žmonės, bandydami įspūdingus derinius išpulinti, tiesiog atsiduria nesusipratimo objekto vietoje.
Mane taipogi žavi visiškai skirtingų kultūrų mados, užtenka palyginti net Vakarų ir Rytų Europos stilius, skirtumas - ryškus. Galiausiai, net mes pačios skirtinguose gyvenimo tarpsniuose keičiamės, kas be abejo, atsispindi ir stiliuje.
Manau, jūs nemažai domitės mados tendencijomis ir gerai orientuojatės, labai palinkėčiau nebijoti atsklesiti savo žavesio ir išsiskirti bei įkvėpti aplinkui esančius ir visų svarbiausia būti graži sau! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kiriene @ 2016 09 14, 16:18)

Pirmas nice. Cool. Tik negaliu pakest tokiu batu su prakirptais priekiais.
Antras su gipiuriniais sortais lb mielas. Midi ziedai cool. Daili moteris period.
Atsakyti
Kiriene, viskas super! Nematau rubu , matau grazia moteri su nuostabia sypsena !
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2016 09 14, 20:18)
kiriene giriu wub.gif

Labai ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2016 09 14, 20:18)
Komplimentai.
Gražu.

Ačiū smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Girl. @ 2016 09 14, 20:30)
Kiriene, WOW bigsmile.gif kaip smagu matyti toki gyva zmogu, nenufotoshopinta iki begalybes thumbup.gif jus labai labai grazi ir zavi moteris wub.gif labiausiai patiko pirmasis kelniu ir sortu deriniai wub.gif

Labai smagu girdėti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(~SUR~ @ 2016 09 14, 22:11)
Pirmas nice. Cool. Tik negaliu pakest tokiu batu su prakirptais priekiais.
Antras su gipiuriniais sortais lb mielas. Midi ziedai cool. Daili moteris period.

Šiuo metu atrodo, kad su žiedais neįmanoma persistengti biggrin.gif man labai patinka ši tendencija, nes, net paprastesnį derinuką pagyvina, o jei dar megztukas oversized ilgesnėmis rankovėmis.. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sygyta @ 2016 09 15, 00:54)
Kiriene, viskas super! Nematau rubu , matau grazia moteri su nuostabia sypsena !

4u.gif ačiū labai!

Jūsų palaikymas man be galo svarbus ir motyvuoja dirbti toliau! labai džiaugiuosi atradusi šią temą 4u.gif tikiuosi ir būsimi video įkvėps bei praskaidrins nuotaiką! smile.gif
Atsakyti
Kiriene, pirmas derinys tobulas - moteris, sypsena, kelnes, svarkelis, rankine, viskas tiesiog tobula!!! Visi kiti deriniai patiko tik del jusu pacios tobulumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 09 15, 07:24)
Kiriene, pirmas derinys tobulas - moteris, sypsena, kelnes, svarkelis, rankine, viskas tiesiog tobula!!! Visi kiti deriniai patiko tik del jusu pacios tobulumo  wub.gif

man pirmas ir antras labai patiko thumbup.gif wub.gif o pati kokio grožio!!!ir figūra, ir veidas, ir šypsena- tobulybė rolleyes.gif
Atsakyti
Pritariu merginom wub.gif
Kiriene atrodo super wub.gif
Atsakyti
ritinelis1 , Tylene , Anila Labai labai ačiū! ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kiriene, patiko, ypac pirmas ir antras deriniai thumbup.gif
Pakelet kartele kaip reikiant smile.gif dabar dar maziau kas isdrys pasirodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 09 15, 19:30)
Kiriene, patiko, ypac pirmas ir antras deriniai  thumbup.gif
Pakelet kartele kaip reikiant  smile.gif dabar dar maziau kas isdrys pasirodyti  4u.gif

blink.gif atsiprašau
Atsakyti