Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(sygyta @ 2016 09 10, 17:22)
Bet sia mergina galima tik pagirti... Vieni svajoja - kiti daro. Ir vai2lka daro! Ir labai tikiuosi , jog zmogui nedingsta nuotaika tokius komentarus skaitant...

pritariu drinks_cheers.gif pagarba uz tai 4u.gif ir dar noreciau palinketi, kad tas noras nedingtu iki tol, kol ir labai geri brand'ai suteiks galimybe reklamuoti ju rubus biggrin.gif nes dabar man labiausiai kliuna nekokybiski rubeliai blush2.gif bet tikrai linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
Mrs. Patranka, esat nuostabi moteris wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na kas nušlifuota,ar fone su vaikų dviračiais,juk tai ne esmė manau...Nežinau kaip pasakyti lietuviskai teisingai,bet pasakysiu,kas kaip moka,tas taip šoka...kad vai2lkai nedings noras rodytis tai faktas,kad man reikia korseto pasigincyciau ir kad atrodau vulgariai,ar bateliai per grubūs...bet juk rodomės,o jei rodomės reiskias ir esam pasiruošę nuomonių srautui įvairiam...
Dėkoju visoms už pagyras,pastebėjimus ....iki greito.
Atsakyti
Kviečiu pažiūrėti mano keletą derinukų rugsėjo mėnesiui smile.gif

https://www.youtube....h?v=C3qAzKNW5yY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiriene: 14 rugsėjo 2016 - 15:18
QUOTE(kiriene @ 2016 09 14, 15:18)

Atsiprašau už spaminim'ą, kažkodėl neleidžia koreguoti žinutės. norėjau įkelti noutrauką, keliu dabar 4u.gif :

user posted image
Atsakyti
kiriene, patiko viskas, o labiausiai pirmas! Noreciau panasaus derinio sau ir ypac basuciu, toks my-cup-of-tea. Jei labai jau kabinetis, tai prisiziurejus visokiu fashion-media, tikiesi is mados neseju kreatyvo ir kazko labiau kreizovo, kad ikveptu. Sie deriniai tokioj platformoj atrodo jau paprasti/matyti (bet ne prasti!!!). Ir dar per ilgai rodomas kiekvienas derinys, prasukinejau.
Atsakyti
QUOTE(kiriene @ 2016 09 14, 14:37)
Atsiprašau už spaminim'ą, kažkodėl neleidžia koreguoti žinutės. norėjau įkelti noutrauką, keliu dabar  4u.gif  :

user posted image

Na ką galiu pasakyti...kai davė tai dave...šaunuole,grazuolė ir dėkui už suteiktas kelias minutes grožio...lauksim daugiau💃
Atsakyti
QUOTE(kiriene @ 2016 09 14, 15:18)

Grazu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2016 09 14, 16:54)
kiriene, patiko viskas, o labiausiai pirmas! Noreciau panasaus derinio sau ir ypac basuciu, toks my-cup-of-tea. Jei labai jau kabinetis, tai prisiziurejus visokiu fashion-media, tikiesi is mados neseju kreatyvo ir kazko labiau kreizovo, kad ikveptu. Sie deriniai tokioj platformoj atrodo jau paprasti/matyti (bet ne prasti!!!). Ir dar per ilgai rodomas kiekvienas derinys, prasukinejau.

Manau, visų pirma stilius turi rezonuoti su asmenybe ir aplinka. Šį Sep didžiosiose madų sostinėse vykstančiuose FW nedalyvauju, todėl mano lookbook'as įprastas, neiššaukiantis.

Kadangi mano darbas tiesiogiai susijęs su stiliaus klausimais ir matau, kaip dažnai iškyla kažkam galbūt visiškai elementarūs klausimai, mano kanalo tikslas - įkvėpti paprastus žmones, ne high fashion kūrėjus ar stiliaus ikonas smile.gif be abejo, labai smagu girdėti, jei esat linkusi į ekspresyvesnes stiliaus išraškas ir jums tai tinka ir patinka smile.gif

In the end, atradote, kas patiko ir jums. Manau, svarbiausias tikslas pasiektas smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 09 14, 18:33)
Na ką galiu pasakyti...kai davė tai dave...šaunuole,grazuolė ir dėkui už suteiktas kelias minutes grožio...lauksim daugiau💃

Labai smagu girdėti! Jūsų suknutės derinukas superinis (iškirptė man asmniškai kiek giloka), bet visas outfitas su cinkeliu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Anike* @ 2016 09 14, 18:38)

Ačiū! drinks_cheers.gif
Atsakyti
kiriene giriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kiriene @ 2016 09 14, 15:37)

Komplimentai.
Gražu.
Atsakyti