Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Vulgaru. Ne tas amžius, kad be liemenėlės ir taip atvirai. Nepykit 4u.gif
Atsakyti
Teisingai pastebėtas AMŽIUS.....nes mano metuose jau man nerūpi ka apie galvoja kiti😉
Atsakyti
Mrs.Patranka toks derinys tikrai ne visom tinka, bet jums puikiai thumbup.gif atrodot super
Atsakyti
[quote=Mrs. Patranka,2016 09 06, 00:58]
Rodausi...

negaliu šukuosenos nepagirt, 10 su puse balo.
aaa tiesa, čia derinių tema, užkliuvo rankinė, bet visumoj tikrai gražu, ir beproto tinka, net šukuosena prie suknelės, ar atvirkščiai, ir vėl šukuoseną giriu biggrin.gif iki visiškos figūros tobulybės, bent su šia suknelė pagalvočiau apie korsetą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 09 rugsėjo 2016 - 08:51
Patranka bombine 💣like always
Atsakyti
[~SUR~]
"Bet man vaidulkos foto tiek ,,nuslifuotos" atrodo, kad net nebeskanu ziuret. Kazkodel daug mieliau, naturaliau merginu buitines fotkes ziurisi. Ech kiekvienam savo"

Nu tep tep tep lotuliukas.gif , daug mieliau kai atsiranda "žirafų", kurios deda fotkes darytas prie miegamojo lovų, beje ne visad ir tos būna dailiai paklotos, arba ties koridoriaus veidrodžiu kur matosi melejuonas belekaip nuspardytų batų palei duris, ar ties laiptais, kur surikiuoti vaikų dviračiai, paspirtukai ir kiti rakandai, kaip gražu, ir derinys kitaip žiūrisi, nebe toks "prabangus".... lotuliukas.gif
Nu sorry, man visad gražiau į nušlifuotą daiktą žiūrėt, juolab, kad ir tie buitiškai fotkinti deriniai gali būt mielu maloniu būdu perteikti, kas deja šioj temoj retai pasitaiko... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 09 10, 15:36)

Gi rasiau kiekvienam savo. O apskritai paemei Ir nuejai I krastutinumus..... Pasakysiu atvirai lb daili moteris vaidulka, bet nekabina jos deriniai, toks jausmas kad zmogus parduotuvei dirba ir prastumdineja tam tikrus daiktus per bloga.
Atsakyti
QUOTE(~SUR~ @ 2016 09 10, 16:57)
Gi rasiau kiekvienam savo. O apskritai paemei Ir nuejai I krastutinumus..... Pasakysiu atvirai lb daili moteris vaidulka, bet nekabina jos deriniai, toks jausmas kad zmogus parduotuvei dirba ir prastumdineja tam tikrus daiktus per bloga.

drinks_cheers.gif man taip pat Vaidulkos deriniai - tipiniai stiliaus blogeriu, jokio savitumo, pamaciau ir uzmirsau, ar ten ji, ar viena is daugelio kitu. Suprantu, kad siais kopijavimo laikais isskirtinumas yra neikainojamas, bet nera cinkelio. Zmogus, kuris turi ta cinkeli net jei fone dviraciai, rakandai ar diedas su triusikais, patrauks aki kazkuo ir nepamirsiu.
Atsakyti
Oi , moterys, kokios galim buti negailestingos viena kitai.. blush2.gif
Nepatiko Vai2lkos derinukas ( del sukneles/ bateliu derinimo ir akiniu). Bet sia mergina galima tik pagirti... Vieni svajoja - kiti daro. Ir vai2lka daro! Ir labai tikiuosi , jog zmogui nedingsta nuotaika tokius komentarus skaitant...

Patrankos deriny keisciau delnine ir batelius.. Sie, mano akiai, gruboki.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 09 10, 17:55)
. Zmogus, kuris turi ta cinkeli net jei fone dviraciai, rakandai ar diedas su triusikais, patrauks aki kazkuo ir nepamirsiu.

Lol super, nu tu duodi haha
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2016 09 10, 17:22)
Oi , moterys, kokios galim buti negailestingos viena kitai.. blush2.gif
Nepatiko Vai2lkos derinukas ( del sukneles/ bateliu derinimo ir akiniu). Bet sia mergina galima tik pagirti... Vieni svajoja - kiti daro. Ir vai2lka daro! Ir labai tikiuosi , jog zmogui nedingsta nuotaika tokius komentarus skaitant...

drinks_cheers.gif del Vaidulkos, jinai tikrai labai isimintina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 09 10, 13:36)
[~SUR~]
"Bet man vaidulkos foto tiek ,,nuslifuotos" atrodo, kad net nebeskanu ziuret. Kazkodel daug mieliau, naturaliau merginu buitines fotkes ziurisi. Ech kiekvienam savo"

Nu tep tep tep  lotuliukas.gif , daug mieliau kai atsiranda "žirafų", kurios deda fotkes darytas prie miegamojo lovų, beje ne visad ir tos būna dailiai paklotos, arba ties koridoriaus veidrodžiu kur matosi melejuonas belekaip nuspardytų batų palei duris, ar ties laiptais, kur surikiuoti vaikų dviračiai, paspirtukai ir kiti rakandai, kaip gražu, ir derinys kitaip žiūrisi, nebe toks "prabangus".... lotuliukas.gif
Nu sorry, man visad gražiau į nušlifuotą daiktą žiūrėt, juolab, kad ir tie buitiškai fotkinti deriniai gali būt mielu maloniu būdu perteikti, kas deja šioj temoj retai pasitaiko... tongue.gif

Nu zinokit tikrai smagiau, dar ir namus apziuri biggrin.gif ir, siaip tada tarp zmoniu jautiesi 4u.gif
Atsakyti