Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Mrs. Patranka, labai graziai atrodai wub.gif
Labai tinka sviesios spalvos thumbup.gif
Del sukneles, ziurint kokia proga, po miesta, i darba tokia gal ir netinka, bet i vakareli, kluba, su gerais draugais, kodel ir ne.

Dar man labai grazus fonas, kambarys, spalvos, detales wub.gif
Atsakyti
Mrs. Patranka, Jūs išraiškinga, žavi moteris - jums tinka, apskritai manau ant jūsų labai žiūrisi drąsesni, ryškesni deriniai, nes pati kaip moteris nesate nuobodi. Suknelė irgi ne mano skonio, bet derinukas apie jus, ne apie mus, o jums tinka. Gal iškirptė kiek didoka, bet nepasakyčiau, kad vulgaru. O figūra super thumbup.gif
Atsakyti
Derinys ne mano skonio blush2.gif bet sukuosena super ! thumbup.gif Labai gerai atrodot 4u.gif
Atsakyti
Patranka derini uzskaitau, kaip vakareliui. Kada toki detis, jei ne dabar? Haha
Atsakyti
Po efektyngo Patrankos pasirodymo, idedu ir as, mano atvirkciai labai paprastas dieninis derinukas cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 09 06, 07:26)
Pirmiausia, labai graži moteris, antra, labai skoninga, trečia - pakankamai drąsi, bet kai turit tokia figūrą, kodėl gi ne  :thumbup:
Labai graži suknutė, man tik gal iš priekio iškirptė per daug, kaip sakau virsta visas turtas lauk, tai mano akims šiek tiek vulgarumo priduoda, nes krūtinę turit-neplokščia ji  :biggrin:
batukai super, o delninė man nelabai, gal dėl to kad akį užmetus pagalvojau "kam tą kompą į rankas pasiėmė"  :lotuliukas:
Šiaip man labai patinka, gražu, labai spalvos super  wub.gif  Beje koks ten žiedas? Gal galima iš arčiau, nes nujaučiu kažkas gero ir gražaus turėtų būti  :biggrin:

Dėkoju...turtas nekrenta lauk,spec nesidejau liemenėlės,kad jų neišstumti į priekį..
Žiedas labai senas gal 7/8 metai pas mane Mango...
QUOTE(Vai2lka @ 2016 09 06, 09:31)
Ne mano skonio suknute visiskai, nei ilgio prasme, nei iskirptes, tai labai sunku ir pakomentuoti. Pritarciau Norikai, kad rankine cia per didele. Beje ziedas irgi patrauke mano demesi smile.gif
Betkuriuo atveju tikrai pagirsiu jus kaip moteri, atrodot nuostabiai  wub.gif

Ačiū...
QUOTE(Anike* @ 2016 09 06, 15:30)
Mrs. Patranka, labai graziai atrodai  wub.gif
Labai tinka sviesios spalvos  :thumbup:
Del sukneles, ziurint kokia proga, po miesta, i darba tokia gal ir netinka, bet i vakareli, kluba, su gerais draugais, kodel ir ne.

Dar man labai grazus fonas, kambarys, spalvos, detales  wub.gif

Dėkoju...kas mane stebi ir žino,tai mano pirma tokia suknelė,kai ir trumpa ir iškirptė tokia....ėjau į labai gerų artimų draugų ratą,gimtadienį...
Dėkui..
QUOTE(enura @ 2016 09 06, 20:42)
Derinys ne mano skonio  blush2.gif bet sukuosena super !  thumbup.gif Labai gerai atrodot  4u.gif

Dėkui...
QUOTE(~SUR~ @ 2016 09 07, 01:20)
Patranka derini uzskaitau, kaip vakareliui. Kada toki detis,  jei ne dabar? Haha

Aga..

QUOTE(Vai2lka @ 2016 09 07, 08:41)
Po efektyngo Patrankos pasirodymo, idedu ir as, mano atvirkciai labai paprastas dieninis derinukas cia  smile.gif

...labai mielas...
Atsakyti
Vai2lkos nepatiko, net labai blogas derinys mano nuomone. Persistengta su spalva, "jauciasi", kad buvo kazkokia pretenzija, kuria deja prastai ispilde. As esu uz vienos spalvos derinius, tik jeigu jie istikruju vienos spalvos ar deranciu atspalviu. Dar tie krastai islendantys is po sukneles, kazkaip cheap atrodo, nors nuotrauku "nuotaika" bando irodyti, kad tai cool, chick, prabangu...
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2016 09 07, 22:40)

Nepatiko tai nepatiko, bet kad derinti tik viena spalva tai cia butu absurdas, visi deriniai butu super boring... Nelabai supratau apie kokius krastus kalbate islendancius is sukneles, nes ten niekas neislenda is po apacios, plaidinuke po apacia baigiasi ties liemeniu smile.gif Seip as niekada nieko nebandau irodyti, o ypatingai, kad tai labai prabangu biggrin.gif
Atsakyti
Vai2lka, as nepiktybiskai gi. Vienos spalvos deriniai gali atrodyti super ir street style verti. Kaip kad pilnai dzinsinis derinys tarkim..
As galiu isivaizduoti, kad galbut nesijauti taip, galbut nenori tokio ivaizdzio, bet taip nuotraukas suvokia ziurovas/skaitytojas (ar bent tokie kaip as) del spalvu, lygiu plauku ir labai lygios odos (gal kiek pafotoshopinta?), pernelyg dailiu pozu ir veido mimikos, lyg sustatyta, suplanuota. Tai nera blogai, ypac jei jau taip naturaliai gaunasi, bet gaunasi toks ale prabangus/elegantiskas ivaizdis, gal blogai zodi vartoju, bet kito tinkamesnio nerandu. Todel gaunasi neatitikimas tarp derinio ir perteikto ivaizdzio.

Krastus turejau omeny tuos, kurie po suknele, antras sluoksnis medziagos, atrodo prastokai, bet jei ji butu ant paaugles, ar kiek maziau "dailiam" deriny, galbut su grubesniais bateliais ar kokia kuprine, ivaizdis butu kitas ir nesikabinciau.
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2016 09 08, 15:04)
Krastus turejau omeny tuos, kurie po suknele, antras sluoksnis medziagos, atrodo prastokai, bet jei ji butu ant paaugles, ar kiek maziau "dailiam" deriny, galbut su grubesniais bateliais ar kokia kuprine, ivaizdis butu kitas ir nesikabinciau.

Taikliai. Man ir iskart krastai uzkliuvo. Ir akiniai pigi plastmase atrodo. Atsiprasau, o gal tik taip atrodo......Is esmes derinys grazus. Bet man vaidulkos foto tiek ,,nuslifuotos" atrodo, kad net nebeskanu ziuret. Kazkodel daug mieliau, naturaliau merginu buitines fotkes ziurisi. Ech kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
....ech tos moterys...vis kas nors kliūna😂.....o bendrai tai tas "kimbinukas" ne kažką atrodo,benpt derinys mielas,šiltas,kaip sakau ne iš persirengimo kabinos....

Kuri sekanti?
Atsakyti
Mrs. Patranka, Vai2lka- abiejų derinukai gražūs thumbup.gif

Atsakyti