Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(dewofsoul @ 2016 08 07, 11:49)

Nu fainai smile30x30.png. Labai įdomūs džinsų galai. O palaidinukė superinė, neparduokit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 07 rugpjūčio 2016 - 17:22
Dėkui smile30x30.png
Atsakyti
dewofsoul, viskas man patiko, išskyrus rankinę, bet gal dėl to, kad ant peties. Man regis, gražiau žiūrėtųsi rankoje hm.png O šiaip, kad ir paprastas, bet tikrai neprastas derinys mirksiukas.png
Atsakyti
O, kaip ačiū :--) Aha, gal ant rankos elegantiškiau žiūrėtųsi :--)
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2016 07 31, 21:48)
Laba  smile30x30.png
:sutinku
Derinys man labai gražus, visa visuma: džinsai, palaidinė, bateliai, lūpos kažkaip labai skaniai atrodo! Tik akiniai iškrenta iš viso grožio, bet kadangi šiuo metu su jais turiu nemažai bendro, tai dėl to esu priekabi biggrin30x30.png

Interviu patiko!  bigsmile.png
Buvo šiokia tokia proga - krikštasūnio Pirmoji Komunija, bet foto buitinės, telefonu ir rūbai ne balti, o nude/blyškios rožinės spalvos  :hm Galvojau kurį variantą pasirinkt... apsistojau prie pirmo.

1

2

O sveika sugrįžus, Raudoni bateliai wub30x30.png gaila derinių nematau..smile30x30.png
Atsakyti
taip norejosi ikelti outfita, bet nepavyko. turbut nelemta:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitaaa: 23 rugpjūčio 2016 - 16:42
QUOTE(gitaaa @ 2016 08 23, 16:37)
taip norejosi ikelti outfita, bet nepavyko. turbut nelemta:)

bandyk dar kartą!! kiek atsimenu labai gražūs deriniai tavo būdavo wub30x30.png
Atsakyti
Gitaaa, butinai! Per part.lt gali, nebutina registruotis.
Atsakyti
radikal.ru labai lengvas👍🏻
Atsakyti
Rodausi...

user posted image

user posted image

Mano filodofija,arba apačia,arba viršus demonstruojamas....bet,Śis kartas gavosi toks,vakarėliui,draugės gimtadieniui...suknelę padovanojo dukra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Patranka: 06 rugsėjo 2016 - 00:01
Pirmiausia, labai graži moteris, antra, labai skoninga, trečia - pakankamai drąsi, bet kai turit tokia figūrą, kodėl gi ne thumbup.gif
Labai graži suknutė, man tik gal iš priekio iškirptė per daug, kaip sakau virsta visas turtas lauk, tai mano akims šiek tiek vulgarumo priduoda, nes krūtinę turit-neplokščia ji biggrin.gif
batukai super, o delninė man nelabai, gal dėl to kad akį užmetus pagalvojau "kam tą kompą į rankas pasiėmė" lotuliukas.gif
Šiaip man labai patinka, gražu, labai spalvos super wub.gif Beje koks ten žiedas? Gal galima iš arčiau, nes nujaučiu kažkas gero ir gražaus turėtų būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 09 06, 00:58)

Ne mano skonio suknute visiskai, nei ilgio prasme, nei iskirptes, tai labai sunku ir pakomentuoti. Pritarciau Norikai, kad rankine cia per didele. Beje ziedas irgi patrauke mano demesi :)
Betkuriuo atveju tikrai pagirsiu jus kaip moteri, atrodot nuostabiai wub.gif
Atsakyti