Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Laba smile.gif

QUOTE(dewofsoul @ 2016 07 26, 11:44)
Vai2lka, atvira šypsena šimtą kart nuostabesnė už tą santūriąją  4u.gif

drinks_cheers.gif
Derinys man labai gražus, visa visuma: džinsai, palaidinė, bateliai, lūpos kažkaip labai skaniai atrodo! Tik akiniai iškrenta iš viso grožio, bet kadangi šiuo metu su jais turiu nemažai bendro, tai dėl to esu priekabi biggrin.gif

Interviu patiko! bigsmile.gif

Buvo šiokia tokia proga - krikštasūnio Pirmoji Komunija, bet foto buitinės, telefonu ir rūbai ne balti, o nude/blyškios rožinės spalvos g.gif Galvojau kurį variantą pasirinkt... apsistojau prie pirmo.

1

2

Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2016 07 31, 22:48)
Buvo šiokia tokia proga - krikštasūnio Pirmoji Komunija, bet foto buitinės, telefonu ir rūbai ne balti, o nude/blyškios rožinės spalvos  g.gif Galvojau kurį variantą pasirinkt... apsistojau prie pirmo.

1

2

O, kaip jusu truko, sveika sugrizusi. Man abu deriniai dailus, su kelnem gal kiek geriau ziurisi siluetiskai. Nertinis zavus.
Atsakyti
Laba  smile.gif
drinks_cheers.gif
Derinys man labai gražus, visa visuma: džinsai, palaidinė, bateliai, lūpos kažkaip labai skaniai atrodo! Tik akiniai iškrenta iš viso grožio, bet kadangi šiuo metu su jais turiu nemažai bendro, tai dėl to esu priekabi biggrin.gif

Interviu patiko!  bigsmile.gif
Buvo šiokia tokia proga - krikštasūnio Pirmoji Komunija, bet foto buitinės, telefonu ir rūbai ne balti, o nude/blyškios rožinės spalvos  g.gif Galvojau kurį variantą pasirinkt... apsistojau prie pirmo.

1

2

tikrai gražu - abu variantai dailūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 07 31, 22:59)
O, kaip jusu truko, sveika sugrizusi. Man abu deriniai dailus, su kelnem gal kiek geriau ziurisi siluetiskai. Nertinis zavus.

Oho, dar kažkas mane prisimena, malonu biggrin.gif pasikeitė gyvenimo būdas ir labai mažai laiko beturiu... tai kažkaip ir deriniams poreikis labai susiaurėjo, jei tik vaizdas veidrodyje neskilinėja, tai ir gerai biggrin.gif blush2.gif
Man su kelnėm kažkaip irgi lyg labiau pasitempus, su sijonu - kiek bohemiška, bet buvo žiauriai karšta, tvanku, o bažnyčia mažutėlė, todėl nulėmė praktiškumas, kad galima būtų plevėsuoti ir nesprausti kojų į batelius.

QUOTE(RitaRazi @ 2016 07 31, 23:22)
tikrai gražu - abu variantai dailūs 4u.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 31 liepos 2016 - 22:44
Ir ačiū, linamog 4u.gif
Atsakyti
O, RB, kaip seniai matyta - ale tokia pati švytinti smile.gif
Man su sijonu derinys atrodo labiau tinkamas bažytinei šventei, toks lengvas ir tyras.
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2016 07 31, 23:43)
bet buvo žiauriai karšta, tvanku, o bažnyčia mažutėlė, todėl nulėmė praktiškumas, kad galima būtų plevėsuoti ir nesprausti kojų į batelius.
Dėkui  4u.gif

Ir teisingai padarei smile.gif Man su sijonu daug mielesnis.
Atsakyti
šviesi lape, ~SUR~, ačiū! bigsmile.gif
Atsakyti
raudoni bateliai grįžot wub.gif Giriu abu derinukus mirksiukas.gif
Atsakyti

Aciu RB 4u.gif

Jusu abu derinukai taip pat puikus, tokie svelnus, kaip ir jus pati wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Poema, tai kad aš tik šiaip užsukau, pamačiau, kad tema beveik vien ant Vai2kos laikosi ir sugalvojau pasireikšt biggrin.gif

Dėkui, Vai2lka, nuolat pasižiūriu Tavo blog'ą thumbup.gif
Atsakyti
Fjū, pirmas kartas, nejauku biggrin.gif Nothing special vadinasi blush2.gif
user posted image

P.S. Palaidinė mėtinukė labiau, čia ta, kur norėjau parduot SM forume (Ann Taylor), bet dabar persigalvojau. Telefonas laužų laužas tai nelabai spalvas perteikia, bet derinys, jeigu jį galima deriniu vadint - labiau monocrominis derinys.
Atsakyti