Girl, parodyk kokių ten apyrankių ant rankos turite
Girl sijonas šiek tiek kitoks, bet manau puikiai atrodytų su tokio tipo maikyte ir kedukais
arba su toks variantas
beje, su tais džinsiniais marškiniais, sijonu ir ilgomis gladiatoriaus basutėmis lygiu padu irgi atrodytų gana įdomiai
arba su toks variantas
beje, su tais džinsiniais marškiniais, sijonu ir ilgomis gladiatoriaus basutėmis lygiu padu irgi atrodytų gana įdomiai
Ką aš žinau, man tai gražu Jei būtų prie kokio nors fyfiško sijono priderintos tos basutės, tai gal ir atrodytų kaimietiškai, bet dabar tai tikrai ne.
QUOTE(Girl. @ 2016 07 20, 11:19)
Vai2lka, tavo grazus derinys blog'e su tais baltais dzinsais ir melyna palaidine
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 07 20, 13:19)
Vaidulka, tas derinys tikrai nerealus
Aciu
Girl, derinys butu geresnis, jei baltinius istrauktumet ir suristumet " mazga" , tada ir basutes ten tiktu, garantuoju !
Aciu uz nuomones del mano derinio
Aciu uz nuomones del mano derinio
Oi, merginos, kaip dekui uz patarimus isties, su trumpa palaidine turetu buti grazu, kai siek tiek pilvo islinde. Gaila, kad tokios neturiu ir Tylenes tas variantas su golfu imestas koks grazus bet, kad ir kokia ta musu sita vasara, golfu dar nesinori. Ir Sygytos variantas - suristi marskinius reiks pabandyt.
Malena, viena apyranke Vilmos Statkuvienes, o kita paprasta akmenuku, gavus dovanu, nepamenu, kas ja dare. Neturiu foto is arciau...
Malena, viena apyranke Vilmos Statkuvienes, o kita paprasta akmenuku, gavus dovanu, nepamenu, kas ja dare. Neturiu foto is arciau...
Is paskutiniu labiausiai patiko sygytos, tiesiog fantastiskas, o ir nuotaika foto gera.
Girl derinuke marskinukai, sijonas, apyrankes irgi fantastiskai ziurisi, bet batai tikrai, kad ,,kaimas". Prie nieko ju nederinciau. Rankine irgi siaip sau. Bet Girl jei tu pati puikiai jautiesi tai Ir svarbiausia
Girl derinuke marskinukai, sijonas, apyrankes irgi fantastiskai ziurisi, bet batai tikrai, kad ,,kaimas". Prie nieko ju nederinciau. Rankine irgi siaip sau. Bet Girl jei tu pati puikiai jautiesi tai Ir svarbiausia
paprastas
Sygyta visai toks nieko, vasariskas, batukai mieli, bet ta skrybelike... Jau taip atsibodo tokias matyt visur, visada ir ant kas antros studentes, moksleives ir kaikada moteros galvos Zodziu nepatiko galvos apdangalas, o visa kita - smagiai
Mrs.Patranka nepatiko. Sijonukas dailus, tasiukas pusiau nieko, kardiganus tokio stiliaus dievinu ir turiu pati tokiu visa spalvu palete, bet bendra visuma man ne...
Ibero - lengvai, patogiai, tvarkingai...
Mrs.Patranka nepatiko. Sijonukas dailus, tasiukas pusiau nieko, kardiganus tokio stiliaus dievinu ir turiu pati tokiu visa spalvu palete, bet bendra visuma man ne...
Ibero - lengvai, patogiai, tvarkingai...