Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Girl, parodyk kokių ten apyrankių ant rankos turite 4u.gif
Atsakyti
Girl sijonas šiek tiek kitoks, bet manau puikiai atrodytų su tokio tipo maikyte ir kedukais

user posted image

arba su toks variantas

user posted image

beje, su tais džinsiniais marškiniais, sijonu ir ilgomis gladiatoriaus basutėmis lygiu padu irgi atrodytų gana įdomiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 20 liepos 2016 - 12:51
Ką aš žinau, man tai gražu biggrin.gif Jei būtų prie kokio nors fyfiško sijono priderintos tos basutės, tai gal ir atrodytų kaimietiškai, bet dabar tai tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 07 20, 11:19)
Vai2lka, tavo grazus derinys blog'e su tais baltais dzinsais ir melyna palaidine thumbup.gif

QUOTE(šviesi lapė @ 2016 07 20, 13:19)
Vaidulka, tas derinys tikrai nerealus bigsmile.gif

Aciu rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 07 20, 11:55)

O man balta sukne Prancuzijoje wub.gif
Atsakyti
Girl, derinys butu geresnis, jei baltinius istrauktumet ir suristumet " mazga" , tada ir basutes ten tiktu, garantuoju !

Aciu uz nuomones del mano derinio 4u.gif
Atsakyti
Oi, merginos, kaip dekui uz patarimus 4u.gif bigsmile.gif isties, su trumpa palaidine turetu buti grazu, kai siek tiek pilvo islinde. Gaila, kad tokios neturiu smile.gif ir Tylenes tas variantas su golfu imestas koks grazus wub.gif bet, kad ir kokia ta musu sita vasara, golfu dar nesinori. biggrin.gif Ir Sygytos variantas - suristi marskinius bigsmile.gif reiks pabandyt.

Malena, viena apyranke Vilmos Statkuvienes, o kita paprasta akmenuku, gavus dovanu, nepamenu, kas ja dare. Neturiu foto is arciau...
Atsakyti
Is paskutiniu labiausiai patiko sygytos, tiesiog fantastiskas, o ir nuotaika foto gera.
Girl derinuke marskinukai, sijonas, apyrankes irgi fantastiskai ziurisi, bet batai tikrai, kad ,,kaimas". Prie nieko ju nederinciau. Rankine irgi siaip sau. Bet Girl jei tu pati puikiai jautiesi tai Ir svarbiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
paprastas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Ibero mielas derinukas
Atsakyti
Ibero man ta maikute balta po apacia gadina vaizda rolleyes.gif

Imetu savo vakaryksti, tik sorry vel nuotraukos darytos su fotiku, ne su tel ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 25 liepos 2016 - 20:06
Sygyta visai toks nieko, vasariskas, batukai mieli, bet ta skrybelike... doh.gif Jau taip atsibodo tokias matyt visur, visada ir ant kas antros studentes, moksleives ir kaikada moteros galvos doh.gif Zodziu nepatiko galvos apdangalas, o visa kita - smagiai drinks_cheers.gif

Mrs.Patranka nepatiko. Sijonukas dailus, tasiukas pusiau nieko, kardiganus tokio stiliaus dievinu ir turiu pati tokiu visa spalvu palete, bet bendra visuma man ne... schmoll.gif

Ibero - lengvai, patogiai, tvarkingai... drinks_cheers.gif
Atsakyti