Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(NORIKA @ 2016 02 08, 13:40)
Pilkas derinys nerealus...
Graži moteris, gražūs, stilingi rūbai, todėl bendra visuma super... flirt.gif

Aciu Norika 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Raudonai kostiumuota smile.gif
Atsakyti
Niu labai gražutė...o jau makijažas...
Atsakyti
Patranka,parodyk ka nors 4u.gif ,simtas metu,isjudink ta tema, galu gale tik tu sugebesi 4u.gif
Atsakyti
Vai2lka, jei nežinočiau, niekada nepasakyčiau, jog esate lietuvaitė. Man atrodot kaip iš Paryžiaus, Milano, Niujorko, ypač pažiūrėjus streetstyle nuotraukas būtent iš tų miestų, tai va aš jus būtent ten įsivaizduoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 03 17, 11:19)
Niu labai gražutė...o jau makijažas...

Aciu smile.gif

QUOTE(trysduvienas @ 2016 03 18, 13:04)
Vai2lka, jei nežinočiau, niekada nepasakyčiau, jog esate lietuvaitė. Man atrodot kaip iš Paryžiaus, Milano, Niujorko, ypač pažiūrėjus streetstyle nuotraukas būtent iš tų miestų, tai va aš jus būtent ten įsivaizduoju bigsmile.gif

Oj aciu labai smile.gif 4u.gif noreciau but is Paryziaus ir moket prancuzu kalba wub.gif
Atsakyti
Ir as noreciau makiaza pagirti, nepriekaistingai pasidazius thumbup.gif , kokia pudra naudoji?
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2016 03 18, 18:52)
Ir as noreciau makiaza pagirti, nepriekaistingai pasidazius thumbup.gif , kokia pudra naudoji?

Aciu smile.gif Sita YSL ir Everyday Minerals. Kartais arba viena arba kita, kartais abi.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 03 18, 19:13)
Aciu  smile.gif Sita YSL ir Everyday Minerals. Kartais arba viena arba kita, kartais abi.

Man sita pudra labai nepatiko, sunkiai dengesi ir panasu, kad sausino oda. Prisiskaicius geru atsiliepimu nusipirkau ir labai nusivyliau. Mano oda noramli, bet linkus sauset.
Atsakyti
Vai2lka , kaip visada SUPER ! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Vai2lka, labai labai graži esat!
Atradau blogą ir ieškau įkvėpimo biggrin.gif
Dar toks klausimas ne į temą smile.gif dažniausiai avite aukštakulnius?
Atsakyti
Vai2lka. Giriu. Grazu.
Atsakyti