Paprasta ir grazu,ir kai pamatau mergina su aukstakulniais iskarto pagalvoju,kad lietuves tikrai labai prisiziurincios
As irgi deviu dzinsinius marskinius su baltu bet midi sijonu ir conversu tipo batais
man nelabai...jei pamatyčiau gatvėje taip apsirengusią, pagalvočiau, kad mergaitė iš kaimo atvažiavo į miestą sijonas dailus, rankinė irgi..bet marškiniai su tomis basutėmis- nelabai kaip atrodo..tokias basutes avėčiau nebent prie džinsų
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 07 06, 11:21)
Grazus derinukas, dar tas sijonas sukimosi padety bet batai tai no no
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 07 06, 12:07)
sveikintina kad ji neleidžia galutinai numirti temai,ir man smagu paganyti akis,pakomentuoti...Paprasčiausiai,nuo kalbų prie darbų ir visiems bus lengviau✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻
Aciu Patranka uz palaikyma
As nesirodau, bet vis tiek vargiai kas rodos, nors kazkas sake "del manes" nesirodo
QUOTE(Girl. @ 2016 07 20, 10:26)
Uzsinorejau pasirodyt.
Labai dailu, tik basutes nelabai man, tokios blizgios atrodo
Aciu, merginos, uz nuomones ir komentarus
Vai2lka, tavo grazus derinys blog'e su tais baltais dzinsais ir melyna palaidine
Tylene, tai kaip dabar merginoms jaustis is kaimo. Gyvena kokiam mazam kaimuky salia Alytaus ir bijos atvaziuot i miesta...
Vai2lka, tavo grazus derinys blog'e su tais baltais dzinsais ir melyna palaidine
Tylene, tai kaip dabar merginoms jaustis is kaimo. Gyvena kokiam mazam kaimuky salia Alytaus ir bijos atvaziuot i miesta...
Hm..Man iskarto klausymas i pavirsiu,nejau cia visos tooookios jau super madistes,apie kurias nieks niekada nedrystu pagalvoti,kad is kaimo atvaziavusi?
Pas visus nuo iki suderinta kaip pas Vai2lka?!
Apart jos ir Patrankos nemaciau deriniu (arba siaip neistrigo)
Niekam asmeniskai netaikau,siaip keista,kai kazkas jauciasi bamba ir gali taip drasiai iskloti,ka galvoja? Mano galva neisnesama.
Aisku,galima sakyti,kad nenori buti "isbrokyta" nereikia cia deti ir laukti "pagyru" ir tt... bet
Pas visus nuo iki suderinta kaip pas Vai2lka?!
Apart jos ir Patrankos nemaciau deriniu (arba siaip neistrigo)
Niekam asmeniskai netaikau,siaip keista,kai kazkas jauciasi bamba ir gali taip drasiai iskloti,ka galvoja? Mano galva neisnesama.
Aisku,galima sakyti,kad nenori buti "isbrokyta" nereikia cia deti ir laukti "pagyru" ir tt... bet
Cocainna, viskas ok yra cia su tais komentarais Tarp musu su Tylene yra virtualiam pasauly juoda kate perbegusi beje, ji seniau labai grazius derinius rodydavo, savita stiliu turejo. Kai kuriuos (pvz su basutemis ir kojinemis, kurie irgi sakytum labai kaimietiski kai kam tuo metu galejo atrodyt, nors buvo paskutinis mados klyksmas) as iki siol pamenu. Veliau kazkaip stilius labai fyfiskas pasidare ir ne i teigiama puse, bet ji rodesi cia, as pamenu.
Beje, kas liecia mano basutes, tikrai tikiu, kad daugumai jos nepatiks. Jos tikrai ne kiekvieno skoniui, Miista pakankamai avangardinius batus gamina ir man paciai jas gana sunkiai sekasi pritaikyti.
Beje, kas liecia mano basutes, tikrai tikiu, kad daugumai jos nepatiks. Jos tikrai ne kiekvieno skoniui, Miista pakankamai avangardinius batus gamina ir man paciai jas gana sunkiai sekasi pritaikyti.
Tai vat tame ir problema,kad vienas nedevi,ir iskarto jam "nepatinka",normalu ir absoliuciai suprantama. Bet. Nenoriu net gilintis,bet man kaimiskiau yra zmogu pazeminti,negu jis uzsides tokias basutes,kurias nepriimtina tau.
Jei viena diena as eisiu su labutinais ir isverstais atsiprasant papais,tai nereiskia,kad rytoj as eisiu taip pat. Cia lygiai tas pats,jei eisi su draugem ir juoksis is kazko,kad "is kaimo kilusi" mergaite,kita diena ta mergaite gali taip nosi nuslostyti,kad is kaimo pasijusi pati.
Siaip netaktiskumas sioje temoje ima virsu.
Jei viena diena as eisiu su labutinais ir isverstais atsiprasant papais,tai nereiskia,kad rytoj as eisiu taip pat. Cia lygiai tas pats,jei eisi su draugem ir juoksis is kazko,kad "is kaimo kilusi" mergaite,kita diena ta mergaite gali taip nosi nuslostyti,kad is kaimo pasijusi pati.
Siaip netaktiskumas sioje temoje ima virsu.
Man Girl irgi nelabai
Visi daiktai atskirai grazus (iskyrus rankine), bet kartu visai nesiziuri.
Basutes skonio reikalas - prie dzinsu (ar kitokio stiliaus sijono) sueitu.
Nors paciai patinka dzinsiniai baltiniai su sijonu, bet mano manymu ne A line sijonas o tiesaus kirpimo graziau ziuretus
Visi daiktai atskirai grazus (iskyrus rankine), bet kartu visai nesiziuri.
Basutes skonio reikalas - prie dzinsu (ar kitokio stiliaus sijono) sueitu.
Nors paciai patinka dzinsiniai baltiniai su sijonu, bet mano manymu ne A line sijonas o tiesaus kirpimo graziau ziuretus
Lindrukas, aciu uz nuomone kokia palaidine pagal jus tiktu prie sio sijono? Pas mane jis sekmingai guli spintoj, nes nelabai sumastau su kuo ji derinti. Kitas variantas, kuris man priimtinas, tai paprasti pilki marskineliai su uzrasu, dar koks dzinsinis svarkas ar odine liemene ant virsaus. Na arba sitie dzinsiniai marskiniai, kurie mano skoniu, absoliuciai prie visko tinkantys visokios puosnesnes palaidines, tai cia jau ne man, nebent tai butu balinis variantas
QUOTE(lindrukas @ 2016 07 20, 11:03)
va, pasirodo ne man vienai taip atrodo
Girl, o kada katė tarp mūsų perbėgo? kažkaip nepamenu to...
QUOTE(Girl. @ 2016 07 20, 11:19)
Vaidulka, tas derinys tikrai nerealus
QUOTE(Girl. @ 2016 07 20, 12:49)
Lindrukas, aciu uz nuomone kokia palaidine pagal jus tiktu prie sio sijono? Pas mane jis sekmingai guli spintoj, nes nelabai sumastau su kuo ji derinti. Kitas variantas, kuris man priimtinas, tai paprasti pilki marskineliai su uzrasu, dar koks dzinsinis svarkas ar odine liemene ant virsaus. Na arba sitie dzinsiniai marskiniai, kurie mano skoniu, absoliuciai prie visko tinkantys visokios puosnesnes palaidines, tai cia jau ne man, nebent tai butu balinis variantas
Man sijonas su palaidine super, keisčiau batus. Šitos basutės fainos, bet aš pačiam deriny įsivaizduoju labiau kažką boho tipo (nesvarbu, ar espadriles, ar aukštakulnius).
Tokį sijoną žiemą vasarą derinau (kol neišaugau) su visais kriu trumpais megztukais, maikutėm (tiek trumpom, tiek sukištom) - man vienas universaliausių drabužių buvo
QUOTE(Girl. @ 2016 07 20, 09:49)
Grizau dar kart apziuret derinio
Keisciau arba batus ir rankine arba marskinelius. Nors deriny tik trys spalvos, bet jos man graziai nesusigroja. Uzdengiau batus ir sijonas su marskineliais atrodo gerai (batai balti ne tokie kaprizingi gerai ziuretusi).
Jei basutes nori palikt as cia isivaizduoju tik baltos, nude arba juodos (juodos baltos misinio) palaidine. Box tipo balta palaidine trumpom rankovytem (standzios medziagos sulig sijono liemeniu ir nekisama I sijona), arba silkinuke tank (irgi tik sviesios spalvos). Grazi figura, as dar uzsideciau aptemta topa per pirsta kad pliko pilvo matytus Arba balta off shoulder topa!