Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(*South* @ 2016 07 06, 14:59)
Jau sakiau, bet pasikartosiu, super, pati taip apsirengciau thumbup.gif

Dar kartą ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 07 06, 13:51)
Nu ok. Rodau, vakarykštis.  ax.gif Kelnės tokios, megztukas -švarkas šonuose skelta, su kišenėm, tašė su basutėm spalviškai susiderino pačios, nes šita tašė kol kas vienintelė pas mane didelė, kur telpa pusė gyvenimo  biggrin.gif ,mažų nemėgstu, dar turiu juodą kuprinę, bet čia gal nelabai nžn.  g.gif
http://www.part.lt/i...85bc45fe987.jpg

Labai fainai atrodot, megztukas-švarkas, koks dailus wub.gif kur pirkote, jei ne paslaptis?
Gal tik vietoj rudos tašės būčiau juodą kokią visgi ėmusi, bet parašėte, kad praktiniais sumetimais ją nešiojate, tai suprantama. Basutės ant platformos irgi gražios thumbup.gif

Patranka, jūs irgi gražiai atrodot, nėr prie ko prisikabinti thumbup.gif Rankinė, tai išvis nuodėmės verta, man tokios labai patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 06 liepos 2016 - 14:12
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 07 06, 15:11)
Labai fainai atrodot, megztukas-švarkas, koks dailus wub.gif kur pirkote, jei ne paslaptis?
Gal tik vietoj rudos tašės būčiau juodą kokią visgi ėmusi, bet parašėte, kad praktiniais sumetimais ją nešiojate, tai suprantama. Basutės ant platformos irgi gražios thumbup.gif

Ačiū. 4u.gif Va šitas, radau, pirkau Škotijoj outfite, bet aš biškį brangiau mokėjau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 06 liepos 2016 - 14:17
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 07 06, 13:11)

Patranka, jūs irgi gražiai atrodot, nėr prie ko prisikabinti thumbup.gif Rankinė, tai išvis nuodėmės verta, man tokios labai patinka wub.gif

Dėkui,dėkui...o rankinę aš parduodu,bet nelabai kas ima😂
Atsakyti
Vaiduklos mėlyna skostiumėlis man tobulai atrodo - būtent dėl to, kad tos "keistos" kelnės paderintos su "keistom" basutėm smile.gif
Norėčiau taip į ofisą varyt! (tik po -20 kg)
Atsakyti
Patranka, labai grazu. smile.gif

Man daugiau kasdieninis stiliukas patinka tai as negaliu daug komentuoti apie Vai2lka smile.gif
Bet visuma dazniausiai grazi smile.gif

O FB grupe uzdara? Man cia nuotraukas kelti yra katorga :roll:
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2016 07 05, 22:40)
Hello damos!
Metu viena, tikiuosi , jog Matysis smile.gif

http://s1036.photobu...y...?sort=3&o=1

Sigita, suknelė tikrai wow wub.gif wub.gif ir pati kaip visada gražuolė bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 07 06, 10:21)
user posted image

Geros dienos...

Viskas labai gražu bigsmile.gif tik man asmeniškai bateliai nepatinka smile.gif aš labiau linkusi prie suderinimų ax.gif , tai man čia kokie kedukai būtų super rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueMoggy @ 2016 07 06, 22:06)
Patranka, labai grazu. smile.gif

Ačiū🤘🏻
QUOTE(Tylene @ 2016 07 07, 06:12)
Sigita, suknelė tikrai wow  wub.gif  wub.gif  ir pati kaip visada gražuolė bigsmile.gif
Papildyta:
Viskas labai gražu  bigsmile.gif  tik man asmeniškai bateliai nepatinka smile.gif aš labiau linkusi prie suderinimų  ax.gif  , tai man čia kokie kedukai būtų super  rolleyes.gif

Būna prie šio sijono ir kedukai ir kerzai,kaip sakoma nuo nuotaikos priklauso💃
Dėkoju už komentarą...
Atsakyti
QUOTE(BlueMoggy @ 2016 07 07, 00:06)

Fb grupė kitu tikslu gyvuoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 07 07, 07:44)
Fb grupė kitu tikslu gyvuoja.  smile.gif

Aisku smile.gif
Atsakyti
Derinukų idėjos kasdienai mirksiukas.gif
https://www.facebook...ilystyleforyou/
Atsakyti
Siaip, o kokiu tikslu cia tie deriniai ir visas tas puslapis? g.gif

Uzsinorejau pasirodyt. Nieko ypatingo, bet kai sijonu ir aukstakulniu praktiskai nenesioju, tai man jau cia ivykis. smile.gif Necituokit nuotrauku, aciu.

user posted image user posted image
Atsakyti