Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 07 05, 13:58)
...aš kažkaip paskutiniu metu sukneles ilgas toleruoju,nieko blatno kaip sakoma,o ir noro traukti fotiką visai neturiu,veidrodinės foto manes nemasina...

aš tai šią vasarą toleruoju ir džinsus, ir šortus ir sukneles ir sijonus biggrin.gif bet va foto būtų veidrodinės..jokio grožio schmoll.gif
Atsakyti
Nu ir kas jau čia gražaus?!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 07 05, 14:15)
user posted image

Super thumbup.gif street style London smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 07 05, 14:15)

o kas ne? biggrin.gif suknelė, krepšys, žiedas, akiniai- viskas gražu thumbup.gif atjaunėjusi kokia bigsmile.gif išduok paslaptį į AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 07 05, 13:17)
Super  thumbup.gif street style London  smile.gif

Dèkui
QUOTE(Tylene @ 2016 07 05, 13:35)
o kas ne?  biggrin.gif  suknelė, krepšys, žiedas, akiniai- viskas gražu  thumbup.gif  atjaunėjusi kokia bigsmile.gif  išduok paslaptį į AZ  4u.gif

Paprasta,elementaru..
Kokia čia paslaptis gal būti?! Aš ne kokia ragana,su diena senyn ,tikrai ne jaunyn😂
Dėkui💋
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2016 07 04, 12:38)
Perskaiciau rimaitytetyte komentara ir pagalvojau 'tuoj Tylene atbegs advokataut' - ir akurat! biggrin.gif Nebukit tokia kovine 4u.gif Vai2lka ir pati sugeba atsakyt i kritika, ir ji, beje, ta daro labai mandagiai ir islaikytai, pagarba jai uz tai 4u.gif

drinks_cheers.gif taip taikliai pastebejai, jau ant tiek sulindus i viena gera vieta, kad net koktu darosi. biggrin.gif

Man kaip tik idomiau ziureti sioje temoje buitines nuotraukas, nes kaip blogere Vaida man nera labai idomi. blush2.gif Sorry, tikrai ne piktai, tiesiog, as blog'ams aukstesnius standartus keliu, norisi kazko idomesnio, ikvepiancio, ne kasdieninsko. Vat butu idomu kaip tik pamatyti Vaidos labiau kasdienines nuotraukas, kad ir su tel prie veidrodzio darytas, ne tiek nusaldintas ir islygintas.

O dabar pozityvo. Mano akimis, Vaidai kaip tik labai tinka tas grieztos moters ivaizdis, makiazas kiek grieztesnis. thumbup.gif Dailus paskutiniai kostiumuoti deriniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 05 liepos 2016 - 16:06
QUOTE(Girl. @ 2016 07 05, 16:05)
drinks_cheers.gif taip taikliai pastebejai, jau ant tiek sulindus i viena gera vieta, kad net koktu darosi.  biggrin.gif

Pasilaikykit si komentara sau. Tik neisprususi ir neisaukleta moteris gali taip rasyti. nono.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 07 05, 20:28)
Pasilaikykit si komentara sau. Tik neisprususi ir neisaukleta moteris gali taip rasyti.  nono.gif

Išprusimas su auklėjimu nesusiėjes....o antra,kas ką eiti,tas ta kalba..💋💃🏻🙈🙊🙉
Atsakyti
Hello damos!
Metu viena, tikiuosi , jog Matysis smile.gif

http://s1036.photobu...y...?sort=3&o=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 05 liepos 2016 - 22:41
QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 07 05, 22:28)
Pasilaikykit si komentara sau. Tik neisprususi ir neisaukleta moteris gali taip rasyti.  nono.gif

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 07 05, 22:39)
Išprusimas su auklėjimu nesusiėjes....o antra,kas ką eiti,tas ta kalba..💋💃🏻🙈🙊🙉

Mielos ispruse ir isaukletos moterys, mielos mokytojos, nebukit tokios jautrios, tame sakinyje nepavartotas nei vienas necenzurinis ar lietuviu k. nevartotinas zodis. O jau jusu interpretavimas priklauso tik nuo jusu paciu "sugedimo laipsnio". 4u.gif wub.gif

Sygyta, labai dailu wub.gif is kur ta suknele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 05 liepos 2016 - 22:54
Sygyta,vasara ir yra vasara...trūksta tik braškių💃❤👍

Girl,būtent...😎
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 07 06, 08:17)
Sygyta,vasara ir yra vasara...trūksta tik braškių💃❤👍

Aha, truksta tik braskiu su grietinele smile.gif
Sigita, suknele tokia wow wub.gif
Atsakyti