Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(Rocco @ 2016 07 04, 11:38)
Vai2lkos kostiuminiai deriniai labai patiko! Ir nepasakyciau, kad veidas atrodo piktas. Manau, cia ir buvo bandyta sukurti power woman ispudi fotosesijai.
Perskaiciau rimaitytetyte komentara ir pagalvojau 'tuoj Tylene atbegs advokataut' - ir akurat! biggrin.gif Nebukit tokia kovine 4u.gif Vai2lka ir pati sugeba atsakyt i kritika, ir ji, beje, ta daro labai mandagiai ir islaikytai, pagarba jai uz tai 4u.gif

o kur jau aš čia kovinė? smile.gif gražiai parašiau, kad laukiam pasirodant smile.gif Nes derinių trūkumas, tik Vai2lka ir besirodo smile.gif
o jūs kieno advokatė būsit? Rimaitytetytes? bigsmile.gif
Atsakyti
Na parasiau savo nuomone tiesiog, ir nereikia cia turgaus daryti iskart ir rekauti.

Manau mes visos esam grazios ir tikrai turime ka parodyti is spintos, bet su Vai2lkos foto nera ka lygintis , nes mes foto sesiju su fotografais nedarom ir is simtu nuotrauku vienos neatrenkam, todel temoj ir nedrysta dauguma ko gero pasirodyti.
Gal tema turetu vadintis tada Vai2lkos derinukai , kuri orientuotasi mados fotografijai ir tikrai butu labai miela ziureti jos visus derinukus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 07 04, 15:54)

Na nejuokaukit biggrin.gif as sakiau, kad tik sita paskutine fotosesija daryta su fotografe, o kitos foto pas mane tiesiog su fotiku ir tiek, jokiu profesionaliu fotografu ir makiazu ir simtai nuotrauku tikrai nera. Ir cia ne esme ar nuotrauka su fotiku daryta ar su tel, cia derinuku tema ir derinukas nepasikeicia nuo to su kuo jis fotografuotas, tik kad nieks nesirodo, tai as ir imetu kartas nuo karto.. Jeigu jus pazadat deti derinukus, tai as galiu mielai iseiti, tik deja nieks ju nededa jau seniai, jau pries man rodantis mirinejo tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 07 04, 14:54)

Gal tema turetu vadintis tada Vai2lkos derinukai , kuri orientuotasi  mados fotografijai ir tikrai butu labai miela ziureti jos visus derinukus. 4u.gif

Čia tai kaip pirštu į akį biggrin.gif Tą patį visad pagalvoju šitą temą atsidarius biggrin.gif Nuotraukos Vai2lkos tikrai gražios ir profesionalios, to retušavimo ne per daug ir ne per mažai, bet derinukai beveik visi man nepatinka, neįdomūs tiesiog, pabodę, be ''cinkelio'' ax.gif Čia tik mano nuomonė. Puikiai suprantu, kad būtent toks stilius daugeliui patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2016 07 04, 16:44)
Čia tai kaip pirštu į akį  biggrin.gif Tą patį visad pagalvoju šitą temą atsidarius  biggrin.gif Nuotraukos Vai2lkos tikrai gražios ir profesionalios, to retušavimo ne per daug ir ne per mažai, bet derinukai beveik visi man nepatinka, neįdomūs tiesiog, pabodę, be ''cinkelio''  ax.gif Čia tik mano nuomonė. Puikiai suprantu, kad būtent toks stilius daugeliui patinka  4u.gif

QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 07 04, 14:54)
Gal tema turetu vadintis tada Vai2lkos derinukai , kuri orientuotasi  mados fotografijai ir tikrai butu labai miela ziureti jos visus derinukus. 4u.gif

Ka pasiulytumete keisti teimoje, kad ir kitos merginos parodytu savo derinukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anike*: 04 liepos 2016 - 19:37
QUOTE(VVaiva @ 2016 07 04, 16:44)
Čia tai kaip pirštu į akį  biggrin.gif Tą patį visad pagalvoju šitą temą atsidarius  biggrin.gif Nuotraukos Vai2lkos tikrai gražios ir profesionalios, to retušavimo ne per daug ir ne per mažai, bet derinukai beveik visi man nepatinka, neįdomūs tiesiog, pabodę, be ''cinkelio''  ax.gif Čia tik mano nuomonė. Puikiai suprantu, kad būtent toks stilius daugeliui patinka  4u.gif

tai dėkit savo su cinkeliu bigsmile.gif nu rimtai, merginos!! Lauuukiam derinukų, tikrai tikrai laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2016 07 05, 09:46)
tai dėkit savo su cinkeliu bigsmile.gif  nu rimtai, merginos!! Lauuukiam derinukų, tikrai tikrai laukiam  4u.gif

drinks_cheers.gif
nu jau tikrai thumbup.gif Vvaivos deriniai butu laaaabai mano skonio wub.gif
gaila , kad su savo gabaritais ir amzium, negaliu sau tokio stliaus leist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2016 07 05, 07:46)
tai dėkit savo su cinkeliu bigsmile.gif  nu rimtai, merginos!! Lauuukiam derinukų, tikrai tikrai laukiam  4u.gif

....nius,tai ko laukiam?
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 07 05, 13:01)
....nius,tai ko laukiam?

derinių laukiam biggrin.gif
mano nei su cinkeliu nei šiaip verti dėmesio smile.gif
Atsakyti
Mrs.Patranka, Tylene prasom i scena, jusu derinukai visada su cinkeliu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 07 05, 12:53)
Mrs.Patranka, Tylene prasom i scena, jusu derinukai visada su cinkeliu  thumbup.gif  wub.gif

...aš kažkaip paskutiniu metu sukneles ilgas toleruoju,nieko blatno kaip sakoma,o ir noro traukti fotiką visai neturiu,veidrodinės foto manes nemasina...
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 07 05, 13:58)
...aš kažkaip paskutiniu metu sukneles ilgas toleruoju,nieko blatno kaip sakoma,o ir noro traukti fotiką visai neturiu,veidrodinės foto manes nemasina...

vistiek labai idomu ir grazu buna thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti