Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Jei pritrūktų įkvėpimo:

https://www.facebook...ilystyleforyou/
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 06 03, 13:39)
Eeej nu pasirodykit kasnors  smile.gif  Metu dar viena cia  ir daugiau nesirodysiu, kol kitu nepamatysiu  biggrin.gif

nieko nebus!! teks rodytis biggrin.gif juolab, kad gražiai rodotės.

Akiniai kažkaip "per mandrūs" pasirodė, be jų kitose nuotraukose gražu biggrin.gif
tiesą sakant, tie akinia kažkodėl man "per pigiai" ant jūsų žiūrisi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueMoggy @ 2016 05 24, 17:41)
Bet tavo laikysena Vaidut, ir pasitikejimas savimi labai labai attractive. Paprastam rubui nuotaika pakeli  wub.gif

drinks_cheers.gif 100%

QUOTE(*South* @ 2016 05 26, 07:21)
Mano skonio derinys wub.gif , sijonas isvis tobulas, tiek savo spalva, tiek savo ilgiu, prigludimu, man paciai labai patinka ir tokio tipo ir ilgio sukneles smile.gif

Sijonukas fainas, spalva, ilgis ok, bet audinys nekas, plonas labai, sintetikos įspūdis... bet bendras vaizdas ir idėja patiko...
Atsakyti
Bendras vaizdas gražus. Nepatiko akiniai. Batai prie kulotų gerai žiūrisi. Bet kulotų modelis su klostėm storina liemenį 4u.gif .
Atsakyti
Man pirmiausia patinka deriniu pateikimas pas Vai2lka, foto ryskios, grazios, kokybiskos. Deriniai patinka visi iki vieno, modeliukai idomus, nenuobodus ir kai kurie isskirtiniai, aisku yra detaliu kurios man asmeniskai nelabai, bet cia tik del to, kad as ant saves ju neisivaizduoju, tai iskart ir vyksta atmetimo reakcija biggrin.gif , bet neradau nieko tokio, kas Vai2lkai nepritiktu.... Kai moteris grazi, figuringa, tai ji pati ruba papuosia biggrin.gif
Smagu matyt derinius is kuriu bent jau as semiuosi ideju ir minciu, ka galeciau panasaus is savo turimo asortimento isgalvot biggrin.gif Tad prasom dar dazniau pazerti nauju deriniu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 19 birželio 2016 - 14:12
QUOTE(RitaRazi @ 2016 06 10, 17:47)
nieko nebus!! teks rodytis  biggrin.gif  juolab, kad gražiai rodotės.
Akiniai kažkaip "per mandrūs" pasirodė, be jų kitose nuotraukose gražu  biggrin.gif
tiesą sakant, tie akinia kažkodėl man "per pigiai" ant jūsų žiūrisi...  ax.gif

Aciu smile.gif 4u.gif
Akiniu greit neliko, nes saule greit dingo po isejimo smile.gif

QUOTE(baltė @ 2016 06 18, 21:24)
drinks_cheers.gif 100%
bet bendras vaizdas ir idėja patiko...

Aciu 4u.gif smile.gif

QUOTE(niedulis @ 2016 06 18, 21:56)
Bendras vaizdas gražus. Nepatiko akiniai. Batai prie kulotų gerai žiūrisi. Bet kulotų modelis su klostėm storina liemenį  4u.gif .

Aciu 4u.gif smile.gif Akiniai isbrokyti visu verysad.gif smile.gif
Mano liemuo ir taip nera plonas tai keli cm cia ar ten del rubo pasiuvimo nieko tokio, nepergyvenu rolleyes.gif

QUOTE(NORIKA @ 2016 06 19, 15:08)

Aciu labai Norika uz grazius zodzius aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Baltas ir melynas kostiumai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 06 30, 12:46)

Labai gražu! Ir turiu pagirti ne tik jūsų derinuką, bet ir išraišką - šis tas naujo veido mimikose, nes kituose derinukuose labai jau vienoda buvo smile.gif
Atsakyti

Jau tas baltas gražus iki negalėjimo wub.gif Labai labai man smile.gif

Mėlynas irgi būtų liuks , tik as asmeniškai nemėgstu tokio kelnių ilgio ax.gif
Atsakyti

Net kvapą užgniaužė, nerealu wub.gif Šiaip vientisai baltas derinys man retai kada atrodo super, nes šita spalva tokia pretenzinga, reikia, kad kiekviena detalė atrodytų estetiškai, tvarkingai, bet pas Jus viskas perfect. Išbaigta nuo A iki Z. Mėlynas irgi gražus, tik gal kelnės ne mano skonio, bet ums tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 30 birželio 2016 - 12:21
Baltas man Tobulas iki negalejimo! Pirma mintis - femme fatale biggrin.gif Labai sexy bet ir tuo paciu toks labai "grubus" . Mano skonio. wub.gif
Abu deriniai Jums super tinka. Pagirimai wub.gif
Atsakyti
Baltas ir man labai grazu wub.gif ir pritarsiu Simyte butent siame deriny tikrai kitokia povyza/israiska, kazkas idomesnio drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti