Jei pritrūktų įkvėpimo:
https://www.facebook...ilystyleforyou/
QUOTE(Vai2lka @ 2016 06 03, 13:39)
Eeej nu pasirodykit kasnors Metu dar viena cia ir daugiau nesirodysiu, kol kitu nepamatysiu
nieko nebus!! teks rodytis juolab, kad gražiai rodotės.
Akiniai kažkaip "per mandrūs" pasirodė, be jų kitose nuotraukose gražu
tiesą sakant, tie akinia kažkodėl man "per pigiai" ant jūsų žiūrisi...
QUOTE(BlueMoggy @ 2016 05 24, 17:41)
Bet tavo laikysena Vaidut, ir pasitikejimas savimi labai labai attractive. Paprastam rubui nuotaika pakeli
100%
QUOTE(*South* @ 2016 05 26, 07:21)
Mano skonio derinys , sijonas isvis tobulas, tiek savo spalva, tiek savo ilgiu, prigludimu, man paciai labai patinka ir tokio tipo ir ilgio sukneles
Sijonukas fainas, spalva, ilgis ok, bet audinys nekas, plonas labai, sintetikos įspūdis... bet bendras vaizdas ir idėja patiko...
Bendras vaizdas gražus. Nepatiko akiniai. Batai prie kulotų gerai žiūrisi. Bet kulotų modelis su klostėm storina liemenį .
Man pirmiausia patinka deriniu pateikimas pas Vai2lka, foto ryskios, grazios, kokybiskos. Deriniai patinka visi iki vieno, modeliukai idomus, nenuobodus ir kai kurie isskirtiniai, aisku yra detaliu kurios man asmeniskai nelabai, bet cia tik del to, kad as ant saves ju neisivaizduoju, tai iskart ir vyksta atmetimo reakcija , bet neradau nieko tokio, kas Vai2lkai nepritiktu.... Kai moteris grazi, figuringa, tai ji pati ruba papuosia
Smagu matyt derinius is kuriu bent jau as semiuosi ideju ir minciu, ka galeciau panasaus is savo turimo asortimento isgalvot Tad prasom dar dazniau pazerti nauju deriniu
Smagu matyt derinius is kuriu bent jau as semiuosi ideju ir minciu, ka galeciau panasaus is savo turimo asortimento isgalvot Tad prasom dar dazniau pazerti nauju deriniu
QUOTE(RitaRazi @ 2016 06 10, 17:47)
nieko nebus!! teks rodytis juolab, kad gražiai rodotės.
Aciu
Akiniu greit neliko, nes saule greit dingo po isejimo
QUOTE(baltė @ 2016 06 18, 21:24)
Aciu
QUOTE(niedulis @ 2016 06 18, 21:56)
Bendras vaizdas gražus. Nepatiko akiniai. Batai prie kulotų gerai žiūrisi. Bet kulotų modelis su klostėm storina liemenį .
Aciu Akiniai isbrokyti visu
Mano liemuo ir taip nera plonas tai keli cm cia ar ten del rubo pasiuvimo nieko tokio, nepergyvenu
QUOTE(NORIKA @ 2016 06 19, 15:08)
Aciu labai Norika uz grazius zodzius
QUOTE(Vai2lka @ 2016 06 30, 12:46)
Labai gražu! Ir turiu pagirti ne tik jūsų derinuką, bet ir išraišką - šis tas naujo veido mimikose, nes kituose derinukuose labai jau vienoda buvo
Jau tas baltas gražus iki negalėjimo Labai labai man
Mėlynas irgi būtų liuks , tik as asmeniškai nemėgstu tokio kelnių ilgio
Net kvapą užgniaužė, nerealu Šiaip vientisai baltas derinys man retai kada atrodo super, nes šita spalva tokia pretenzinga, reikia, kad kiekviena detalė atrodytų estetiškai, tvarkingai, bet pas Jus viskas perfect. Išbaigta nuo A iki Z. Mėlynas irgi gražus, tik gal kelnės ne mano skonio, bet ums tinka
Baltas man Tobulas iki negalejimo! Pirma mintis - femme fatale Labai sexy bet ir tuo paciu toks labai "grubus" . Mano skonio.
Abu deriniai Jums super tinka. Pagirimai
Abu deriniai Jums super tinka. Pagirimai
Baltas ir man labai grazu ir pritarsiu Simyte butent siame deriny tikrai kitokia povyza/israiska, kazkas idomesnio