Eeej nu pasirodykit kasnors Metu dar viena cia ir daugiau nesirodysiu, kol kitu nepamatysiu
Vai2lka derinys patiko,o jus pati grazi, elegantiska ir moteriska, kliuna - kaklo papuosalas ir akiniai
Aciu Ritinelis1
o man "kvarbatku" per daug noretusi paprastesnio/svaresnio virsaus
QUOTE(enura @ 2016 06 08, 22:19)
o man "kvarbatku" per daug noretusi paprastesnio/svaresnio virsaus
Man taip pat gražiau atrodytų su paprastesniu viršum, nes pačios kelnės ganėtinai kaprizingos ir išsiskiriančios, jos turėtų būti akcentas. Man dar nepatiko batai - pernelyg grubūs.
Labai fainas derinys, Vai2lka. Man kaip tik patiko kvarbatku "tankumas", derinys tampa ne kasdienis, issiskiriantis, sudetingas. Del manes dar ir plaukus galejo susukti i "kvarbatkas" tik tokias pasiaustas, netaisyklingas. Man cia nesiziuri akiniai ir rankine, jie man cia spalviskai netinka, galbut jei papuosalas butu kitas, kito metalo. Bet abu tinka vienas prie kito... Dar man cia netinka lupdazio spalva, rozine spalva gerai, bet ne tokia baby pink, truputi per saldziai/svelniai atrodo prie "sunkiu" bateliu.
o Liomi gal koki bloga turi?
o Liomi gal koki bloga turi?
Ir aš pagirsiu visus Vai2lkos bangavimus
Steisi,pas Liomi,visi geri,BLOGU nėra
Steisi,pas Liomi,visi geri,BLOGU nėra
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 06 09, 06:35)
Man taip pat gražiau atrodytų su paprastesniu viršum, nes pačios kelnės ganėtinai kaprizingos ir išsiskiriančios, jos turėtų būti akcentas. Man dar nepatiko batai - pernelyg grubūs.
Kaip visu nuomones skiriasi Man atrodo, kad kaip tik kelnes parinktos ramesnes, ir spalva ir modelis klasikinis, tik, kad trumpesnes. Kelniu trumpuma atstoja palaidines ilgos " kvarbatkos"
Kelnes gal net grieztos, o palaidinuke suteikia zaismingumo, romantikos
O man isvis tos kulotes kazkoks issityciojimas is rubo! Nemaciau nei vieno grazaus modelio nei nei vienai kad jos tiktu!
QUOTE(lindrukas @ 2016 06 09, 21:17)
O man isvis tos kulotes kazkoks issityciojimas is rubo! Nemaciau nei vieno grazaus modelio nei nei vienai kad jos tiktu!
Matavausi vienas dzinsines, visai nieko. Bet jau tinkama avalyne priderinti sunki misija
O man viskas patiko isskyrus batus Nu bais nemegstu tokiu kulnu ir "spilku" kur gal 3cm kulnas. Nu tragedija ne batai
Aciu mergaites uz nuomones
Man kulotes tai labai
Man kulotes tai labai