Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Eeej nu pasirodykit kasnors smile.gif Metu dar viena cia ir daugiau nesirodysiu, kol kitu nepamatysiu biggrin.gif
Atsakyti
Vai2lka derinys patiko,o jus pati grazi, elegantiska ir moteriska, kliuna - kaklo papuosalas ir akiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Ritinelis1 4u.gif
Atsakyti
o man "kvarbatku" per daug blush2.gif noretusi paprastesnio/svaresnio virsaus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 06 08, 22:19)
o man "kvarbatku" per daug  blush2.gif noretusi paprastesnio/svaresnio virsaus  ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Man taip pat gražiau atrodytų su paprastesniu viršum, nes pačios kelnės ganėtinai kaprizingos ir išsiskiriančios, jos turėtų būti akcentas. Man dar nepatiko batai - pernelyg grubūs.
Atsakyti
Labai fainas derinys, Vai2lka. Man kaip tik patiko kvarbatku "tankumas", derinys tampa ne kasdienis, issiskiriantis, sudetingas. Del manes dar ir plaukus galejo susukti i "kvarbatkas" biggrin.gif tik tokias pasiaustas, netaisyklingas. Man cia nesiziuri akiniai ir rankine, jie man cia spalviskai netinka, galbut jei papuosalas butu kitas, kito metalo. Bet abu tinka vienas prie kito... Dar man cia netinka lupdazio spalva, rozine spalva gerai, bet ne tokia baby pink, truputi per saldziai/svelniai atrodo prie "sunkiu" bateliu.

o Liomi gal koki bloga turi?
Atsakyti
Ir aš pagirsiu visus Vai2lkos bangavimus wub.gif

Steisi,pas Liomi,visi geri,BLOGU nėra mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 06 09, 06:35)
drinks_cheers.gif Man taip pat gražiau atrodytų su paprastesniu viršum, nes pačios kelnės ganėtinai kaprizingos ir išsiskiriančios, jos turėtų būti akcentas. Man dar nepatiko batai - pernelyg grubūs.

Kaip visu nuomones skiriasi smile.gif Man atrodo, kad kaip tik kelnes parinktos ramesnes, ir spalva ir modelis klasikinis, tik, kad trumpesnes. Kelniu trumpuma atstoja palaidines ilgos " kvarbatkos"
Kelnes gal net grieztos, o palaidinuke suteikia zaismingumo, romantikos cool.gif
Atsakyti
O man isvis tos kulotes kazkoks issityciojimas is rubo! Nemaciau nei vieno grazaus modelio nei nei vienai kad jos tiktu!
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 06 09, 21:17)
O man isvis tos kulotes kazkoks issityciojimas is rubo! Nemaciau nei vieno grazaus modelio nei nei vienai kad jos tiktu!

Matavausi vienas dzinsines, visai nieko. Bet jau tinkama avalyne priderinti sunki misija doh.gif
Atsakyti
O man viskas patiko isskyrus batus 4u.gif Nu bais nemegstu tokiu kulnu ir "spilku" kur gal 3cm kulnas. Nu tragedija ne batai biggrin.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz nuomones 4u.gif

Man kulotes tai labai wub.gif
Atsakyti