Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(lindrukas @ 2016 05 26, 14:14)

Oj ne ne tikrai mano figura nera tobula, toli grazu iki to..

As renkuosi savo dydzio rubus tikrai, tiesog gal foto kai isnagrineji kiekviena kampa gali pradet iziuret daug ko, o realiai as nesioju 8 dydi ir perku 8 dydi. I sita sijona as tik tik isipraudziau, nu niekaip as nebuciau i 6 ilindus. Ir nepatiktu man tas vaizdas, kad net paeit negali tiek aptraukta viskas.. As jau geriau siek tiek laisvesni ruba renkuosi nei perspausta.. Turiu kaip tik pavyzdi kur viena mergaite buvu nusikudinus pirko 6 dydi o dabar sustorejus gerokai ir vistiek perka 6, nu tai vaizdelis doh.gif O as ne tik kad nenoriu to, bet ir netilpciau i mazesnius rubus..

Del rankiniu as turiu visokiu ir geru odiniu ir paprastuciu, bet nebusi su tom keliom gerom prie kiekvieno derinio.. o ir taip mano blogas orientuotas ne i aukstaja mada o tiesiog i high street smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 05 24, 14:51)
O cia siek tiek medvilnes vietoj poliesterio, speju daug kam nepatiks, bet it's ok  rolleyes.gif

o kas čia nepatiks kam? rolleyes.gif man gražu, paprasta, stilinga, ramu, gražu, elegantiška.

aišku, čia ne nuo jūsų priklauso, bet man taip kažkaip negražiai sijono apačia apsiūta g.gif kai kuriose nuotraukose į akis krinta.
Atsakyti
Man kažkaip atrodo, kad mes Vaidai tiesiog taikom aukšesnius standartus nei šiaip kitoms besirodančioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 05 27, 08:55)
Man kažkaip atrodo, kad mes Vaidai tiesiog taikom aukšesnius standartus nei šiaip kitoms besirodančioms smile.gif

na, kai žmogus turi, taip sakant, predispoziciją, miela malonu aukštesnius standartus taikyt 4u.gif

Pvz., sau galiu taikyt aukštus standartus, bet kas iš to - veidrodis apsiverkia pamatęs pastangą doh.gif
ateinu į šią temutę ne mokytis (beviltiška, bet gal vis šis tas...), bet akis džiuginti, atsipalaiduoti, apsiveizėti, kas naujo-gero, pamatyti gražias, kaip čia pasakius, savo seseris Ievoje 4u.gif
taip kad džiuginkit, aš tik žodelį pasakau, bet iš esmės tik vulgarybės skatina nesupratimą... visa kita - tik tobulumo link.
Atsakyti
Man tai Vai2lkos deriniai beveik tobuli smile.gif Aš net neatkreipiu dėmesio į detales, nes visada bendras vaizdas toooks gražus būna. Tie plaukai, figūra, žvilgsnis. Tokia moteris-gėlė. Žavi ir švelni. Aš irgi ateinu akis paganyti, tik ne visada pakomentuoju iš apsižavėjimo biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
As asmeniskai jokiu standartu netaikau Vai2lkai biggrin.gif

Grazi liekna moteris, puikios kokybes nuotraukos derinio vaizda dar pagerina. Priedo taktiska ir nesidraskydama priima kritika.

Del deriniu - man jie tipiniai bloginiai ir per daug islaizyti (tai nebutinai yra blogai)

Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 05 26, 17:44)
o kas čia nepatiks kam?  rolleyes.gif man gražu, paprasta, stilinga, ramu, gražu, elegantiška.

aišku, čia ne nuo jūsų priklauso, bet man taip kažkaip negražiai sijono apačia apsiūta g.gif kai kuriose nuotraukose į akis krinta.

neblogas tas derinys, tik sijonas man kiek kliuna poliesteris , ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 05 27, 15:25)
neblogas tas derinys, tik sijonas man kiek kliuna poliesteris , ar ne?

gal Vai2lka pasakys poliesteris ar ne, nes aš tai tikrai nežinau, nelabai iš nuotraukų atskiriu poliesterį nuo viskozės ar pan.. ax.gif man tiesiog sijono apačios apsiuvimas "užkliuvo" smile.gif

bet šiaip nesupratau, kam jūs mane cituojat.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitaRazi: 28 gegužės 2016 - 15:22
Sijonas is dirbtines odos, matyt kitaip jos susiuti neiseina smile.gif
Man grazus derinukas, ypac bateliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 27, 10:31)
Man tai Vai2lkos deriniai beveik tobuli smile.gif  Aš net neatkreipiu dėmesio į detales, nes visada bendras vaizdas toooks gražus būna. Tie plaukai, figūra, žvilgsnis. Tokia moteris-gėlė. Žavi ir švelni. Aš irgi ateinu akis paganyti, tik ne visada pakomentuoju iš apsižavėjimo biggrin.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif man irgi visada viskas gražu pas ją smile.gif neturiu jokio noro kabinėtis prie detalių, ypač kai pati nesugebu taip gerai atrodyti kaip ji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2016 05 30, 13:43)
drinks_cheers.gif  man irgi visada viskas gražu pas ją smile.gif neturiu jokio noro kabinėtis prie detalių, ypač kai pati nesugebu taip gerai atrodyti kaip ji  ax.gif

Nu jau irnesakyk.gif Sugebi dar geriau mirksiukas.gif (galetum ir pasirodyt) ax.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz visus komentarus 4u.gif

Tylene cia dabar, jau tik nejuokauk, jau kas kas, bet tu tikrai sugebi ir dar geriau 4u.gif
Atsakyti