Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(Vai2lka @ 2016 05 24, 14:51)
O cia siek tiek medvilnes vietoj poliesterio, speju daug kam nepatiks, bet it's ok  rolleyes.gif

Pfff, man čia gražiausias tavo derinys ever. Toks brandesnis ir brangesnis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 05 24, 15:15)
Pfff, man čia gražiausias tavo derinys ever. Toks brandesnis ir brangesnis drinks_cheers.gif

Miela Malonu Lape smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Vai2lka super tiek apranga tiek plaukuosena biggrin.gif vienas paciausiu deriniu thumbup.gif

Siaip visada smagiau pirktis naujus rubus,o ne devetus,bent jau man. Lai tai buna zaros ar hm suknele,bet nauja. mirksiukas.gif
O siaip is kur tiek puvesenos graziausioje butybeje sioje zemeje?! Man atrodo moteris turi nesti grozi ir ramybe o ne kruvele s... .

Ir siaip, nieko nera geriau uz moteriska,gyvatyno kolektyva thumbup.gif
Atsakyti
Vai2lka...gražu visumoj,tik akinius nuėmus💐
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 05 24, 15:55)
Vai2lka super tiek apranga tiek plaukuosena biggrin.gif vienas paciausiu deriniu thumbup.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 05 24, 16:31)
Vai2lka...gražu visumoj,tik akinius nuėmus💐

Dekui Patranka 4u.gif Zinau zinau, kad tau jie nepatinka smile.gif
Atsakyti
Neatidarau Vai2lkos paskutinio ax.gif
Atsakyti
Ilindau smile.gif
Kazkuri viena gal pakeisciau. Nesvarbu batus, sijona ar marskinelius. Bet tavo laikysena Vaidut, ir pasitikejimas savimi labai labai attractive. Paprastam rubui nuotaika pakeli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlueMoggy: 24 gegužės 2016 - 17:42
Vai2lka, super! ir sukuosena thumbup.gif wub.gif

p.s. ir man graziau be akiniu situ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackberry: 25 gegužės 2016 - 21:50
Mano skonio derinys wub.gif , sijonas isvis tobulas, tiek savo spalva, tiek savo ilgiu, prigludimu, man paciai labai patinka ir tokio tipo ir ilgio sukneles smile.gif . Sukuosena idomi biggrin.gif . Na, o batai, kaip gali nepatikti taskiukai biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *South*: 26 gegužės 2016 - 07:22
pats derinys labai gražus, bet viską gadina medžiagos. Marškiniai gražūs, bet kadangi neišlyginti/susilamdę vaizdas prastas. Sijonas irgi poroje nuotraukų nelabai gerai priklunda. schmoll.gif
Batai/akiniai atrodo smagiai ir tikrai puikiai tinka thumbup.gif
Aš visuomet žiūrėdama tokias, iš esmės reklamines nuotraukas, tikiuosi rasti drabužius, kurie patinka ir galėčiu pati nusipirkti. Šiuo atveju nelyginti markiniai jau nuotraukoje labai prastai atrodo, o juk fotografuojant yra visos galimybės padaryti, kad neatrodytų, o kaip visas realybėje atrodo, net nesinori galvoti. g.gif
Atsakyti
Aciu BlueMoggy, Blackberry, South 4u.gif

QUOTE(Fajeti @ 2016 05 26, 11:09)
pats derinys labai gražus, bet viską gadina medžiagos. Marškiniai gražūs, bet kadangi neišlyginti/susilamdę vaizdas prastas. Sijonas irgi poroje nuotraukų nelabai gerai priklunda. schmoll.gif
Batai/akiniai atrodo smagiai ir tikrai puikiai tinka thumbup.gif
Aš visuomet žiūrėdama tokias, iš esmės reklamines nuotraukas, tikiuosi rasti drabužius, kurie patinka ir galėčiu pati nusipirkti. Šiuo atveju nelyginti markiniai jau nuotraukoje labai prastai atrodo, o juk fotografuojant yra visos galimybės padaryti, kad neatrodytų, o kaip visas realybėje atrodo, net nesinori galvoti. g.gif

Marskiniai buvo lyginti, bet tai yra medvilne ir ji lamdosi, todel normalu, kad per rankos sulenkima susilamde ir einant kazkur kazkas susilenkia, pasilamdo, as nevaikstau kaip robotas ir netarnauju audiniui smile.gif
"Sijonas irgi poroje nuotrauku nelabai gerai priglunda" - deja as neturiu idealios figuros ir niekada pas mane nebuna taip, kad viskas gultu idealiai..
Realybej atrodo taip pat nes as neretusuoju tokiu dalyku kaip audinio sulenkimas, prigludimas ir pan. Tai nera reklamine nuotrauka nuretusuota nuo iki.... Tokiu nuotrauku ieskokite zurnaluose, o as esu paprasta mados blogere, kuri rodo kaip viskas yra realiai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 05 26, 09:39)
Aciu BlueMoggy, Blackberry, South  4u.gif
Marskiniai buvo lyginti, bet tai yra medvilne ir ji lamdosi, todel normalu, kad per rankos sulenkima susilamde ir einant kazkur kazkas susilenkia, pasilamdo, as nevaikstau kaip robotas ir netarnauju audiniui smile.gif
"Sijonas irgi poroje nuotrauku nelabai gerai priglunda" - deja as neturiu idealios figuros ir niekada pas mane nebuna taip, kad viskas gultu idealiai..
Realybej atrodo taip pat nes as neretusuoju tokiu dalyku kaip audinio sulenkimas, prigludimas ir pan. Tai nera reklamine nuotrauka nuretusuota nuo iki.... Tokiu nuotrauku ieskokite zurnaluose, o as esu paprasta mados blogere, kuri rodo kaip viskas yra realiai...  smile.gif

Vai2lka to esi labai grazi moteris su puikia figura, todel and taves beveik ir maisa uzmauk - vaizdo per daug nepagadins...

Bet is esmes manau tu per didelius rubus renkiesi sau (ypatingai kenes). Na bent man jau is nuotrauku toks vaizdas susidaro, nes arba tu nesvietiskai kuda, kad net ant manekeniu idetose nuorodose rubai aptemptesni atrodo. Vak kad ir sio sijono man noretusi mazesnio dydzio (ypatingai kai derini su oversized marskiniais)

Man tavo deriniuose labiausiai kliuna aksesuarai (rankines ypatingai is visu newlook'u ir asos, kurios baisiai nupigina visa derini) bet kadangi matau i kokia publika tavo blogas orientuotas - tai negaliu del to smerkiti...

Atsakyti