Aciu
BlueMoggy,
Blackberry,
South
QUOTE(Fajeti @ 2016 05 26, 11:09)
pats derinys labai gražus, bet viską gadina medžiagos. Marškiniai gražūs, bet kadangi neišlyginti/susilamdę vaizdas prastas. Sijonas irgi poroje nuotraukų nelabai gerai priklunda.
Batai/akiniai atrodo smagiai ir tikrai puikiai tinka
Aš visuomet žiūrėdama tokias, iš esmės reklamines nuotraukas, tikiuosi rasti drabužius, kurie patinka ir galėčiu pati nusipirkti. Šiuo atveju nelyginti markiniai jau nuotraukoje labai prastai atrodo, o juk fotografuojant yra visos galimybės padaryti, kad neatrodytų, o kaip visas realybėje atrodo, net nesinori galvoti.
Marskiniai buvo lyginti, bet tai yra medvilne ir ji lamdosi, todel normalu, kad per rankos sulenkima susilamde ir einant kazkur kazkas susilenkia, pasilamdo, as nevaikstau kaip robotas ir netarnauju audiniui
"Sijonas irgi poroje nuotrauku nelabai gerai pri
glunda" - deja as neturiu idealios figuros ir niekada pas mane nebuna taip, kad viskas gultu idealiai..
Realybej atrodo taip pat nes as neretusuoju tokiu dalyku kaip audinio sulenkimas, prigludimas ir pan. Tai nera reklamine nuotrauka nuretusuota nuo iki.... Tokiu nuotrauku ieskokite zurnaluose, o as esu paprasta mados blogere, kuri rodo kaip viskas yra realiai...