QUOTE(VestaKub @ 2016 03 12, 20:00)
Tai taip zinoma, butent tai dabar ir pradejau daryti, kadangi netyciukas butu man dziaugsmas, kadangi planuose vaikelio nera.
O kalbant apie gleives, beveik visa cikla pas mane ju netruksta...ir deja visa laika tokios pat: baltos, tirstos. Kiausinio baltymo pvz vaisinguju gleiviu ne su ziburiu neraasciau...
O kalbant apie gleives, beveik visa cikla pas mane ju netruksta...ir deja visa laika tokios pat: baltos, tirstos. Kiausinio baltymo pvz vaisinguju gleiviu ne su ziburiu neraasciau...
Na, ir pas mane jų nėra (matomų), bet tai nereiškia, kad jų nėra visai. Savęs pažinimo procesas, ypač, turint tikslą, - gali būti ilgas ir nelengvas, betgi ne dėl ko kito aiškinamės - tik savo pačios labui. Linkiu domėtis, rasti tinkamus gydytojus, ir, svarbiausia, pačiai dėti kuo daugiau pastangų aiškinantis priežastis ir pasekmes. Tikrai verta porą ciklų pasikankinti tiek su matavimais, tiek su OT, bent O susekti.
Yra moterų, pastojusių su ciklu 50-60 dienų, jei pastojo, vadinasi, O įvyko, tiesiog norom-nenorom pataikė tinkamomis dienomis.