Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Apklausa: Palaikote pabėgėlius? (87 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 01 27, 23:17)
Butu neblogai, kad kiekviena zinotu kaip apsiginti esant ekstremaliai situacijai. Ir tai visai nesusiije su karate ar dziudo.

būtų neblogai pažiūrėti kaip jūs apsigintumėte nuo vyro, na nebent esate trys kartus didesnė už užpuoliką bigsmile.gif

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 01 28, 00:16)
Juokinate Jus  4u.gif

Mano postas buvo apie tai, kad istatymai yra istatymai ir ju privalu laikytis.

Ne, visgi juokinate jūs siūlydama kažkokius mistinius gynybos būdus kurių nei pasakyti negalite g.gif

O mano postas apie tai, kad pofik man tie įstatymai jei kėsinasi mane prievartauti ir/ar žudyti.
Atsakyti
"Russkij mir" atėjo į Vokietiją: https://www.facebook...967910/?fref=nf
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2016 01 28, 03:15)
"Russkij mir" atėjo į Vokietiją: https://www.facebook...967910/?fref=nf

user posted image

tfu, bl, ir čia jau "didivoivali" , Merkel jau jie verčia, ruskyną tegul išsikuopia.
Atsakyti
EK viceprezidentas Fransas Timmermansas, pirmadienį interviu Olandijos laikraščiui pasakė, jog 60 procentų Europą užplūdusių migrantų iš Arabijos ir Šiaurės Afrikos neturi jokios teisės į pabėgėlio statusą. Duomenis jis paėmė iš uždaro ES pasienio apsaugos tarnybos Frontex raporto. http://www.welt.de/p...uechtlinge.html
Svedija ruosiasi issiust iki 80.000 "pabegeliu" is salies. Kas to nedarys geruoju - bus priverstinai issiustas. http://www.spiegel.d...-a-1074322.html

Visos salys kazka daro, kazko imasi, tik DE nicniekas nepajudejo is vietos. Riejasi, gincyjasi, varo vieni ant kitu, meluoja ir niekas nesikeicia. doh.gif

Ne tik rusai istorijas isgalvoja. Va vienas pabegeliu globejas Berlyne isgalvojo istorija apie pabegelio mirti prie sveikatos ir socialinio centro. Tipo, vargsas vyrukas is Sirijos niekaip negalejo eiles sulaukt ir numire. laugh.gif
http://www.spiegel.d...-a-1074337.html
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 01 28, 00:16)
Jeigu Jums atrodo, kad istatymai sukurti siaip ir ju laikytis nebutina yra Jusu problema, ne mano 

Pagal istatymus moteris paliekama be galimybes pati apsiginti, nes negalima duju nesiotis, o saunamojo ar kito ginklo - juo labiau. Ir akivaizdu - ne jusu ir ne istatymu leideju problema puolamu moteru teises ir saugumas doh.gif O ar istatymu laikytis, ar susitaikyti su faktu, kad uzpuolikas gales jai daryti ka nori - kiekvienos reikalas...
Atsakyti
tai kaip tiek pabėgėliai, labai prie jūsų priekabiauja, Amsele ?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 01 28, 10:48)

o jus, kaip pirmose temose labai tyciojotes is prielaidos, kad prasides priekabiavimai ir prievartavimai, taip ir toliau ciniskai tyciojates ir nenorite pripazinti, kad taip ir atsitiko ir klydote, o oponentes buvo teisios?
Jums labai linksma ir juokinga, kad Vokietijoje ir kitose salyse moteru saugumas sumazejo iki kritinio lygio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suvaikejusi: 28 sausio 2016 - 10:56
QUOTE(suvaikejusi @ 2016 01 28, 11:54)
o jus, kaip pirmose temose labai tyciojotes is prielaidos, kad prasides  priekabiavimai ir prievartavimai, taip ir toliau ciniskai tyciojates ir nenorite pripazinti, kad taip ir atsitiko ir klydote, o oponentes buvo teisios?
Jums labai linksma ir juokinga, kad Vokietijoje ir kitose salyse moteru saugumas sumazejo iki kritinio lygio?

na kur jau aš čia tyčiojuosi? rūpestingai klausiu. Dar nelabai jaučiuosi klydusi dėl sirų, irakiečių, tikrų karo pabėgėlių, nėra žinių, kad jie siautėtų. Klydau tik pasitikėdama vokietijos tarnybomis, kad pasidarys tvarką. Dabar jau abejoju, kaip jiems pavyks deportuoti 100 000 žmonių. Nors procentas tų atvykėlių, lyginant su vokiečiais, yra tikrai dar laaabai mažas ir išsklaidžius juos nepastebimas.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 01 28, 10:48)

Tu man labai primeni DE Kairiuju partijos pirmininke Katja Kipping. Kol tyli - visai simpatiska. console.gif
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2016 01 28, 10:54)
o jus, kaip pirmose temose labai tyciojotes is prielaidos, kad prasides  priekabiavimai ir prievartavimai, taip ir toliau ciniskai tyciojates ir nenorite pripazinti, kad taip ir atsitiko ir klydote, o oponentes buvo teisios?

drinks_cheers.gif Matyt, kad linksma. Kaip suprantu vokieciu moteru patirtis neitikina. Turi butinai kokia SM nare pabegelis apgrabalioti, tada tiktai patikes.
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2016 01 28, 12:14)
Tu man labai primeni DE Kairiuju partijos pirmininke Katja Kipping. Kol tyli - visai simpatiska.  console.gif

Tu man geriau įdėk to vokietijos radikalo blondino nuotrauką. Per tv mačiau, noriu nuotraukoje apžiūrėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 01 28, 11:27)
Tu man geriau įdėk to vokietijos radikalo blondino nuotrauką. Per tv mačiau, noriu nuotraukoje apžiūrėti  blush2.gif

tu cia apie ka? as, matai, radikalais nesidomiu. laugh.gif
Atsakyti