Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Apklausa: Palaikote pabėgėlius? (87 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 01 27, 20:09)
Manote nezinojau  g.gif  Bet aciu uz apsvietima  4u.gif

Taciau, jei neklystu, kalbama buvo apie Danija, kurioje duju balionelis yra nelegalus. Tad nesuprantu, kodel stebimasi, kad mergina gali buti patraukta baudziamojon(ko gero) atsakomyben.

Na, iš kur man žinoti, ką jus žinote ar ne mirksiukas.gif

Manau, stebimasi situacijos paradoksu, o ne pačiu įstatymu.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 27, 19:10)
Manau, stebimasi situacijos paradoksu, o ne pačiu įstatymu.

Suprantu, nes kazkada ir pati buciau taip galvojusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 01 27, 20:02)
Manyciau, turite prasta vaizduote, arba nesate susipazinusi su savigynos budais, jeigu tik toki scenariju sugebate isivaizduoti  cool.gif

Prasyciau konkreciu pavyzdziu. Man tik idomu, ar jus esate susipazinusi su vyriska jega. Ar jusu vaizduote nesa iki tiek, kad isivaizduojate moteri, plikomis rankomis iveikiancia vyra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suvaikejusi: 27 sausio 2016 - 20:24
QUOTE(suvaikejusi @ 2016 01 27, 19:24)
Prasyciau konkreciu pavyzdziu. Man tik idomu, ar jus esate susipazinusi su vyriska jega. *Ar jusu vaizduote nesa iki tiek, kad isivaizduojate moteri, plikomis rankomis iveikiancia vyra  biggrin.gif

*ne vaizduote, asmenine patirtis ax.gif

O jus esate susipazinusi su savigynos budais g.gif Ar manote, kad duju bakionelio, peilio, saunamojo ginklo ir etc panaudojimas yra vienintelis budas savigynai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Me-Boho ♥: 27 sausio 2016 - 20:35
Negi manote, kad apsiginti galima tik nelegaliais 'ginklais'  g.gif

Duju balionelio isigijimas manyciau buvo logiskai apgalvotas zingsnis. Beja nelegalus. Tad logiska, kad uz ta poelgi ji turi atsakyti.

Jūs rimtai tokia neprotinga, gražiai sakant, ar tik tokią vaidinat? Merginai, septyniolikmetei, o jei dar ir kūdai tai visus apsigynimo būdus žinant neišeitų apsiginti nuo didelio stipraus vyro. Nejuokinkit.

Nu taip apgalvotas, aš irgi turiu, nes nu maža kas. Rankinuke visada yra. Ir elektrošoką turiu ir ką?
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 01 27, 21:33)
*ne vaizduote, asmenine patirtis  ax.gif

O jus esate susipazinusi su savigynos budais  g.gif Ar manote, kad duju bakionelio, peilio, saunamojo ginklo ir etc panaudojimas yra vienintelis budas savigynai  g.gif

Tai taip gaunasi,kad jei as neesu karatiste,mano ,neesu tvirto vyrisko sudejimo,tai uzpultai vyro man belieka tik iszizergti ir atsipalaiduoti?Nieko daugiau negalima daryti?
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 01 27, 17:38)
O kas cia keisto  g.gif  Istatymai yra istatymai. O savigynai yra ir kitu budu  unsure.gif

Aha, kiekviena mergaitė privalo būti mažų mažiausiai karatė ir dziudo čempionė doh.gif Gal lytinei aistrai yra kitų būdų??? Rankos pvz. cool.gif
Papildyta:
O gal jusu manymu sautuvo ar peilio nesiojimasis uzantyje yra visiskai normalus ir nekaltas dalykas  unsure.gif

Visiškai normalus ir nekaltas, jei žmogus nėra verčiamas juo naudotis, nes kažkoks idiotas puola jį. Tuomet to paprasčiausiai niekas ir nesužino, jei niekas nepuola, visi dori. Nematai, kad nešioja - širdies neskauda, tiesa? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 27, 13:04)
Na pvz JAV, tai tikrai absoliučiai normalus dalykas. Dauguma gyventojų su savimi nešiojasi ginklus mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Su tuo dauguma tai prajuokinote lotuliukas.gif Jei kokiuose pietinese valstijose zmones daugiau turi ginklu tai nereiskia kad ta galite pritaikyti visai JAV
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2016 01 27, 21:03)
,tai uzpultai vyro man belieka tik iszizergti ir atsipalaiduoti?Nieko daugiau negalima daryti?

kur buvo sakyta, kad negalima g.gif

QUOTE(Monteverte @ 2016 01 27, 21:15)
Visiškai normalus

jeigu tai draudziama istatymu g.gif

kiekvienam savo 'normalumas' doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 27, 21:15)
Aha, kiekviena mergaitė privalo būti mažų mažiausiai karatė ir dziudo čempionė

Butu neblogai, kad kiekviena zinotu kaip apsiginti esant ekstremaliai situacijai. Ir tai visai nesusiije su karate ar dziudo.
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 01 27, 23:17)
Butu neblogai, kad kiekviena zinotu kaip apsiginti esant ekstremaliai situacijai. Ir tai visai nesusiije su karate ar dziudo.

o jus tuos budus tik uz pinigus galite pasakyti, ar kaip g.gif lotuliukas.gif
o is tikro, na nesvaikite ir nejuokinkite. Pavieniai sekmingi atvejai nieko nereiskia, vyras yra 2-3 kartus stipresnis uz moteri, todel eiline moteris ar mergina be rimtu priemoniu nieko pries ji nepasokines. O ypac pries silto ir salto maciusi atbegeli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suvaikejusi: 27 sausio 2016 - 23:34
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 01 27, 23:17)

Tai apšvieskite g.gif
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2016 01 27, 22:31)
o is tikro, na nesvaikite ir nejuokinkite.

Juokinate Jus 4u.gif

Mano postas buvo apie tai, kad istatymai yra istatymai ir ju privalu laikytis.

Jeigu Jums atrodo, kad istatymai sukurti siaip ir ju laikytis nebutina yra Jusu problema, ne mano 4u.gif

Apie straipsnio keliamus jausmus as nekalbejau. Taip, galbut atrodo absurdiska, kad paaugle bus nubausta. Taciau pries istatymus taip lengvai 'nepasokinesi' ir teisejai deja vadovaujasi ne jausmais, o butent istatymais cool.gif
Atsakyti