Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Apklausa: Palaikote pabėgėlius? (87 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sirenete @ 2016 01 27, 17:09)
Pasirodo buvo ta mergaitė ir pagrobta buvo, tik va prievartavimą policija neigia:

,,Savo ruožtu Berlyno policija karštai neigė šią įvykių versiją. Pareigūnai pripažino, kad mergaitė iš tikrųjų buvo pagrobta, bet nerado įrodymų, kad ji būtų prievartauta."
http://pasaulis.lryt...-vokietijai.htm
Kur tiesa sunku suprasti, bet žinant kaip buvo slepiami Kelne priekabiavimai tai net nežinau ką ir galvoti g.gif

Suprantančioms rusiškai: Cобственное расследование этой истории провели журналисты газеты «Русская Германия». Они выяснили, что речь идет о друге девочки, немце турецкого происхождения. На странице Лизы в «Одноклассниках», пока ее не закрыли для публичного просмотра, даже висела его фотография в сердечках, рассказывает Борис Фельдман.

«Там был какой-то мальчик Аслан, которому 19 лет. То ли он с приятелями, то ли он один каким-то образом провел с ней время. Она то ли заигралась, то ли еще что-то, пришла домой, а тут ее все ищут. Думаю, она выдумала эту историю, чтобы не подставить своего турецкого старшего друга. Ему светит срок, это понятно совершенно», — говорит Фельдман. По его мнению, в полиции девочка была вынуждена рассказать, как все было в реальности: «Ну сколько может перед полицейскими выдерживать ребенок версию об изнасиловании тремя арабами?»
Šaltinis: https://meduza.io/fe...rishel-v-berlin
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2016 01 27, 17:21)
Suprantančioms rusiškai: Cобственное расследование этой истории провели журналисты газеты «Русская Германия». Они выяснили, что речь идет о друге девочки, немце турецкого происхождения. На странице Лизы в «Одноклассниках», пока ее не закрыли для публичного просмотра, даже висела его фотография в сердечках, рассказывает Борис Фельдман.

«Там был какой-то мальчик Аслан, которому 19 лет. То ли он с приятелями, то ли он один каким-то образом провел с ней время. Она то ли заигралась, то ли еще что-то, пришла домой, а тут ее все ищут. Думаю, она выдумала эту историю, чтобы не подставить своего турецкого старшего друга. Ему светит срок, это понятно совершенно», — говорит Фельдман. По его мнению, в полиции девочка была вынуждена рассказать, как все было в реальности: «Ну сколько может перед полицейскими выдерживать ребенок версию об изнасиловании тремя арабами?»
Šaltinis: https://meduza.io/fe...rishel-v-berlin

Там был какой-то мальчик Аслан, которому 19 лет, galėjo dar parašyt ir moteris, kuriai buvo 13 metų.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 01 27, 15:02)

O kas cia keisto g.gif Istatymai yra istatymai. O savigynai yra ir kitu budu unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 01 27, 19:33)
Там был какой-то мальчик Аслан, которому 19 лет, galėjo dar parašyt ir moteris, kuriai buvo 13 metų.

lotuliukas.gif 19 metų berniukas, primena sceną iš dvylikos kėdžių filmo.
Juokas pro ašaras. Tik vienas pavyzdys, kaip galima informacijos pateikimo forma tą pačią istoriją nušviesti visai kitomis spalvomis.
Dar vienas sakinys patiko: trylikametė užsižaidė su 19 berniuku. Įdomu ką žaidė tris paras, kad net policija pradėjo ieškoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirenete: 27 sausio 2016 - 19:14
QUOTE(Sirenete @ 2016 01 27, 19:10)
lotuliukas.gif 19 metų berniukas, primena sceną iš dvylikos kėdžių filmo.
Juokas pro ašaras. Tik vienas pavyzdys, kaip galima informacijos pateikimo forma tą pačią istoriją nušviesti visai kitomis spalvomis.
Dar vienas sakinys patiko: trylikametė užsižaidė su 19  berniuku. Įdomu ką žaidė tris paras, kad net policija pradėjo ieškoti g.gif

aš irgi apie tai. Suprask, ten nieko ir nevyko- vaikas gi užsižaidė su berniuku, pati kalta. Juk ji tokia suaugus, jei net 13 metų.
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 01 27, 17:38)
O savigynai yra ir kitu budu  unsure.gif

moteriai apsiginti nuo uzpuoliko vyro, kokie dar veiksmingi budai ? sautuvas, peilis... Ar jus cia turite omenyje spirti i kauliuka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenete @ 2016 01 27, 16:09)
Pasirodo buvo ta mergaitė ir pagrobta buvo, tik va prievartavimą policija neigia:

,,Savo ruožtu Berlyno policija karštai neigė šią įvykių versiją. Pareigūnai pripažino, kad mergaitė iš tikrųjų buvo pagrobta, bet nerado įrodymų, kad ji būtų prievartauta."
http://pasaulis.lryt...-vokietijai.htm
Kur tiesa sunku suprasti, bet žinant kaip buvo slepiami Kelne priekabiavimai tai net nežinau ką ir galvoti g.gif

Aha skaičiau šiandien. Na gal kas ir buvo, o policija slepia? Nenustebčiau.
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 01 27, 21:16)
aš irgi apie tai. Suprask, ten nieko ir nevyko- vaikas gi užsižaidė su berniuku, pati kalta. Juk ji tokia suaugus, jei net 13 metų.

Nu ką gi. Dar vienas 19 metų berniukas tapo klastingos trylikametės moters auka. verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(Monteverte @ 2016 01 27, 17:04)
čia aš dabar riebiai riebiai nusikeikiau, jeigu ką ax.gif

Ne viena keikiesi doh.gif

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 01 27, 17:38)
O kas cia keisto  g.gif  Istatymai yra istatymai. O savigynai yra ir kitu budu  unsure.gif

Aha.. Pvz būdas nr vienas. Mane puola, o aš imu gedinti užpuoliką. Sakau" Nu Nu Nu nedoreli nepulk manęs aš nenoriu" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2016 01 27, 18:51)
moteriai apsiginti nuo uzpuoliko vyro, kokie dar veiksmingi budai ? sautuvas, peilis...  Ar jus cia turite omenyje spirti i kauliuka  bigsmile.gif

Negi manote, kad apsiginti galima tik nelegaliais 'ginklais' g.gif

Duju balionelio isigijimas manyciau buvo logiskai apgalvotas zingsnis. Beja nelegalus. Tad logiska, kad uz ta poelgi ji turi atsakyti.

O gal jusu manymu sautuvo ar peilio nesiojimasis uzantyje yra visiskai normalus ir nekaltas dalykas unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(waterland. @ 2016 01 27, 18:56)

Aha.. Pvz būdas nr vienas. Mane puola, o aš imu gedinti užpuoliką. Sakau" Nu Nu Nu nedoreli nepulk manęs aš nenoriu"  doh.gif

Manyciau, turite prasta vaizduote, arba nesate susipazinusi su savigynos budais, jeigu tik toki scenariju sugebate isivaizduoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 01 27, 20:02)
O gal jusu manymu sautuvo ar peilio nesiojimasis uzantyje yra visiskai normalus ir nekaltas dalykas  unsure.gif

Na pvz JAV, tai tikrai absoliučiai normalus dalykas. Dauguma gyventojų su savimi nešiojasi ginklus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 27, 19:04)
Na pvz JAV, tai tikrai absoliučiai normalus dalykas. Dauguma gyventojų su savimi nešiojasi ginklus mirksiukas.gif

Manote nezinojau g.gif Bet aciu uz apsvietima 4u.gif

Taciau, jei neklystu, kalbama buvo apie Danija, kurioje duju balionelis yra nelegalus. Tad nesuprantu, kodel stebimasi, kad mergina gali buti patraukta baudziamojon(ko gero) atsakomyben.
Atsakyti