QUOTE(Domogintare @ 2016 02 19, 16:25)
Babando tegul pasakyti musulmonui, jeigu jis nemyli krikscionio, tai jis nera musulmonas 😆😆😆
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 19, 16:44)
Kažin procentaliai daugiau yra musulmonų, kurie nemyli krikščionių, ar krikščionių, kurie neapkenčia musulmonų vien dėl to, kad jie musulmonai
. Iš temos apklausos matyti, kad 2/3 krikščionių nemyli musulmonų
Sukurkite apklausą musulmonų forume. Palyginsim rezultatus
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 19, 17:13)
Aha, siųs. Tik kažkodėl po Kiolno ir Švedijos įvykių viskas valdžios yra dangstoma, kad netyčia nesukeltų visuomenės priešiškos reakcijos.
Prisimenate tą septyniolikametę iš Danijos, kurią bandė KAŽKAS išprievartauti? Jinai nubausta pinigine bauda, kadangi apsigynė pipirinėmis dujomis. Tuo tarpu užpuolikas norėjęs ją išprievartauti nuo bausmės išsisuko ir jo tapatybė neatskleidžiama. Būtų danas visur apskelbtų, bet kadangi (turbūt) pabėgėlis/musulmonas tai reikia saugot jo privatumą
Jie gi tiek daug iškentėjo, vargšeliai
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 19, 17:19)
Is temos apklausos tai jokiu isvadu daryti nereiketu, nes klausimas netikslus, plius kaip jus nustatote balsavusiuju religija? as ateiste, o prabalsavau.
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 19, 17:23)
Jie gyvena taip, kaip nori. Tai yra ju salis - ju pasirinkimas kaip jiems elgtis ir kokiu greiciau pasalinius i savo rata leistis.
Ne! Tai musulmonų šalis, o ne jų.
Nors pala
Gal dar ir jų. Visgi UK rėkavo musulmonai, kad D. Britanija tai jų, o ne anglų, šalis ir, kad Anglija tai musulmoniška valstybė
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 19, 17:26)
Man teko panašių replikų girdėti toje pačioje DE, Hamburge šį gruodį, iš "sėkmingai įsiintegravusių". "Kokia tu europietė, jei neduodi?"
Kažką panašaus UK girdėjau ir aš
Jau esu minėjusi, kad buvo ir kekše išvadinę, nes su sijonu vaikštau
QUOTE(Violetisimo @ 2016 02 19, 19:14)
Jus asmeniskai verciau juos juroj nuskandintumete? Noriu tiketi, kad dauguma nera kaip jus...
Neatsakysiu. Užblokuos.
Nors ne, pasakysiu, tik gražiai
GALBŪT reikia daryti tą patį ką daro amerikiečiai su meksikiečiais kurie NELEGALIAI kerta sieną ir bėga nuo muitinės pareigūnų