QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 19, 18:13)
Ach, tikrai kokie blogi tie vokiečiai. Reikėtų jiems paaiškinti, kaip jie turėtų elgtis SAVOJE valstybėje. Nuežtenka, kad priėmė nuo karo bėgančius, suteikia jiems apgyvendinimą, maistą, soc. paslaugas, galimybes integruotis. Tikrai kokie tie vokiečiai blogi. Matyt, per mažai "užkalbina pabėgėlius", per daug gyvena "savo individualų gyvenimą".
Aha, siųs. Tik kažkodėl po Kiolno ir Švedijos įvykių viskas valdžios yra dangstoma, kad netyčia nesukeltų visuomenės priešiškos reakcijos.
Aha, siųs. Tik kažkodėl po Kiolno ir Švedijos įvykių viskas valdžios yra dangstoma, kad netyčia nesukeltų visuomenės priešiškos reakcijos.
Nesakau, kad blogi Sakau, kad egzistuoja kulturiniai skirtumai. O vienam jie priimtini, kitam ne. Sakykim, pas mano vyra seimoje iprasta visiems bendrauti, jis skambinasi kasdien su simtu tetu, pusbroliu, pusseseriu, man tai nei gerai, nei blogai, tiesiog mane tai vargintu. O jam nesuvokiama, kaip as galiu bendrauti su max 5 giminaiciais. Bet as, pvz, jauciausi daug geriau gyvendama vienoje is pietiniu saliu, nei dabar, kai gyvenu tarp UK ir Vokietijos. Man patikdavo, kai gatvej paklausdavo, kaip as laikausi, kai koks sumustiniu kepejas sakydavo "uzeik, prikepiau per daug, niekas neispirks, suvalgysit va su drauge" Patikdavo, kai gatvej adreso paklausi, tai ne tik, kad ranka parodo, bet palydi iki pat duru Nu man tokia kultura artimesne, o vat kita gal taip pat vargintu, kaip kad mane bendravimas su simtu giminaiciu. Nera cia nei geriau, nei blogiau, tiesiog kitaip.