Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Apklausa: Palaikote pabėgėlius? (87 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 19, 18:13)
Ach, tikrai kokie blogi tie vokiečiai. Reikėtų jiems paaiškinti, kaip jie turėtų elgtis SAVOJE valstybėje. Nuežtenka, kad priėmė nuo karo bėgančius, suteikia jiems apgyvendinimą, maistą, soc. paslaugas, galimybes integruotis. Tikrai kokie tie vokiečiai blogi. Matyt, per mažai "užkalbina pabėgėlius", per daug gyvena "savo individualų gyvenimą".

Aha, siųs. Tik kažkodėl po Kiolno ir Švedijos įvykių viskas valdžios yra dangstoma, kad netyčia nesukeltų visuomenės priešiškos reakcijos.

Nesakau, kad blogi doh.gif Sakau, kad egzistuoja kulturiniai skirtumai. O vienam jie priimtini, kitam ne. Sakykim, pas mano vyra seimoje iprasta visiems bendrauti, jis skambinasi kasdien su simtu tetu, pusbroliu, pusseseriu, man tai nei gerai, nei blogai, tiesiog mane tai vargintu. O jam nesuvokiama, kaip as galiu bendrauti su max 5 giminaiciais. Bet as, pvz, jauciausi daug geriau gyvendama vienoje is pietiniu saliu, nei dabar, kai gyvenu tarp UK ir Vokietijos. Man patikdavo, kai gatvej paklausdavo, kaip as laikausi, kai koks sumustiniu kepejas sakydavo "uzeik, prikepiau per daug, niekas neispirks, suvalgysit va su drauge" biggrin.gif Patikdavo, kai gatvej adreso paklausi, tai ne tik, kad ranka parodo, bet palydi iki pat duru biggrin.gif Nu man tokia kultura artimesne, o vat kita gal taip pat vargintu, kaip kad mane bendravimas su simtu giminaiciu. Nera cia nei geriau, nei blogiau, tiesiog kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 02 19, 17:10)
Ir visiskai kitaip elgiasi vokieciai, sveicarai, kuriems aplinkiniai neegzistuoja, gyvena jie individualu gyvenima, sunkiai isileidzia naujus zmones i savo rata, jau nebekalbu apie kokio priklydelio pamaitinima.

Jie gyvena taip, kaip nori. Tai yra ju salis - ju pasirinkimas kaip jiems elgtis ir kokiu greiciau pasalinius i savo rata leistis.

Nu jei stebint elgesio skirtumus tarp europieciu ir atvykeliu is artimuju rytu, tai nepykite, bet tikrai ne svetingumas pirmiausia i akis krenta. Labiau kabinejimasis, smurtas ir nusikaltimai (jo, mane apvoge metro).
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 02 19, 17:21)
Nesakau, kad blogi doh.gif  Sakau, kad egzistuoja kulturiniai skirtumai. O vienam jie priimtini, kitam ne. Sakykim, pas mano vyra seimoje iprasta visiems bendrauti, jis skambinasi kasdien su simtu tetu, pusbroliu, pusseseriu, man tai nei gerai, nei blogai, tiesiog mane tai vargintu. O jam nesuvokiama, kaip as galiu bendrauti su max 5 giminaiciais. Bet as, pvz, jauciausi daug geriau gyvendama vienoje is pietiniu saliu, nei dabar, kai gyvenu tarp UK ir Vokietijos. Man patikdavo, kai gatvej paklausdavo, kaip as laikausi, kai koks sumustiniu kepejas sakydavo "uzeik, prikepiau per daug, niekas neispirks, suvalgysit va su drauge" biggrin.gif  Patikdavo, kai gatvej adreso paklausi, tai ne tik, kad ranka parodo, bet palydi iki pat duru biggrin.gif  Nu man tokia kultura artimesne, o vat kita gal taip pat vargintu, kaip kad mane bendravimas su simtu giminaiciu. Nera cia nei geriau, nei blogiau, tiesiog kitaip.

Čia jums pritariu. Savaime suprantama, jei lietuvis ar vokietis nuvykęs į Turkiją, Egiptą, Maroką irgi turėtų taikytis prie vietinių taisyklių ir kultūrinių ypatumų, norėdamas pritapti, tačiau taiir yra esminis skirtumas. Pabėgėliai savo elgesiu parodo, kad nei jie nori integruotis, nei ką. Daug smagiau statyti savo sąlygas ir šokdinti visus, niekinti pagalbą, su arogancija žiūrėti į jiems padedančias tautas.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 19, 17:09)
"Atvykėliai reikalaudavo moterų, kad galėtų su jomis pasimylėti, nes su musulmonėmis jiems negalima, bet su europietėmis - galima".
[/i]

biggrin.gif as sakau
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 19, 17:25)

Man teko panašių replikų girdėti toje pačioje DE, Hamburge šį gruodį, iš "sėkmingai įsiintegravusių". "Kokia tu europietė, jei neduodi?" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 19, 17:09)
Tai sakote, kad religija ir kultūra visiškai neturi jokios įtakos žmonėms? Aš ir nemanau, kad VISI islamą išpažįstantys asmenys yra teroristai ir nusikaltėliai (kas skambėtų nelogiškai), tačiau kažkodėl negirdėti, kad krikščionys ar ateistai Jonas su Petru organizuotų teroro aktus. Matyt, čia TIK SUTAPIMAS, kad teroro aktai "netyčia" suorganizuojami musulmonų.

Visiskas sutapimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 19, 18:23)
Jie gyvena taip, kaip nori. Tai yra ju salis - ju pasirinkimas kaip jiems elgtis ir kokiu greiciau pasalinius i savo rata leistis.

Nu jei stebint elgesio skirtumus tarp europieciu ir atvykeliu is artimuju rytu, tai nepykite, bet tikrai ne svetingumas pirmiausia i akis krenta. Labiau kabinejimasis, smurtas ir nusikaltimai (jo, mane apvoge metro).

Zinoma, kad kiekvienas gyvena taip, kaip nori, juk tame ir zavesys kulturu smile.gif As dustu su savi mentalitetu Vokietijoje, Sveicarijoje, tai vienintele atgaiva - panasaus mentaliteto turkai, todel ju tiek ir daug mano pazistamu rate biggrin.gif O del arabu, teisybes delei, nelabai turiu ka pasakyti, nes nesusiduriu daznai. Vieninteliai pazistami arabai - studentai Lietuvoje, taip kad jie tikrojo kulturinio veido ne savoje aplinkoje turbut neatskleidzia smile.gif Todel tikrai nemeginu jums priestarauti.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 02 19, 17:31)
Zinoma, kad kiekvienas gyvena taip, kaip nori, juk tame ir zavesys kulturu smile.gif  As dustu su savi mentalitetu Vokietijoje, Sveicarijoje, tai vienintele atgaiva - panasaus mentaliteto turkai, todel ju tiek ir daug mano pazistamu rate biggrin.gif O del arabu, teisybes delei, nelabai turiu ka pasakyti, nes nesusiduriu daznai. Vieninteliai pazistami arabai - studentai Lietuvoje, taip kad jie tikrojo kulturinio veido ne savoje aplinkoje turbut neatskleidzia  smile.gif  Todel tikrai nemeginu jums priestarauti.

drinks_cheers.gif Nu mano geriausias draugas darbe - turku kilmes kolega. Kiek as pastebejau, tai ju elgesys su moterimis labai ryskiai skiriasi lyginant su siaures afrika.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 19, 17:44)
Kažin procentaliai daugiau yra musulmonų, kurie nemyli krikščionių, ar krikščionių, kurie neapkenčia musulmonų vien dėl to, kad jie musulmonai g.gif . Iš temos apklausos matyti, kad 2/3 krikščionių nemyli musulmonų biggrin.gif

Labai klaidinga Jusu nuomone, dauguma cia diskutuojanciu nei juos myli nei ju nekencia, kol jie savo religijos ir gyvenimo budo neprimetineja Europoje, mums visai tas pats, kaip jie gyvena musulmoniskose salyse, jeigu jiems normalu prievartauti moteris, lai jie ir prievartauja, jeigu jiems reikia melstis 5 kartus per diena, tai tegul meldziasi, jeigu moterims patogu vaiksvioti su burkom, tegul vaiksto, as net nuvaziavus i ju krastu, jeigu reikalaus, pati uzsidesiu, bet atvyke i Europa, jie privalo derintis prie musu civilizacijos, kitaip tegul neatvyksta, mes ju nepasigesim ☺
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2016 02 19, 18:51)
Labai klaidinga Jusu nuomone, dauguma cia diskutuojanciu nei juos myli nei ju nekencia, kol jie savo religijos ir gyvenimo budo neprimetineja Europoje, mums visai tas pats, kaip jie gyvena musulmoniskose salyse, jeigu jiems normalu prievartauti moteris, lai jie ir prievartauja, jeigu jiems reikia melstis 5 kartus per diena, tai tegul meldziasi, jeigu moterims patogu vaiksvioti su burkom, tegul vaiksto, as net nuvaziavus i ju krastu, jeigu reikalaus, pati uzsidesiu, bet atvyke i Europa, jie privalo derintis prie musu civilizacijos, kitaip tegul neatvyksta, mes ju nepasigesim ☺

o kas neigia, kad turi derintis? Atvykai į svečią šalį, laikykis tos šalies įstatymų, nepatinka- važiuok namo. Tai galioja visiems imigrantams, tiek krikščionims (tame tarpe lietuviams, kurie NO nori įvest savas vaikų auklėjimo smurtu taisykles biggrin.gif ) tiek musulmonams.
P. s. prievartauti moteris nėra normalu nė vienoj šaly, pas musulmonus tuo labiau mirksiukas.gif . Bet nusikaltėlių yra tarp visų tikėjimų ir rasių žmonių, tame tarpe ir tarp pabėgėlių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 19 vasario 2016 - 18:08
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 19, 18:06)
o kas neigia, kad turi derintis? Atvykai į svečią šalį, laikykis tos šalies įstatymų, nepatinka- važiuok namo. Tai galioja visiems imigrantams, tiek krikščionims (tame tarpe lietuviams, kurie NO nori įvest savas vaikų auklėjimo smurtu taisykles biggrin.gif ) tiek musulmonams.
P. s. prievartauti moteris nėra normalu nė vienoj šaly, pas musulmonus tuo labiau mirksiukas.gif . Bet nusikaltėlių yra tarp visų tikėjimų ir rasių žmonių, tame tarpe ir tarp pabėgėlių.

Saudi moteris pranesusi apie isprievartavima seda i kalejima uz nesantuokini keksa. Prievartautojai irgi. Tiek pastarieji, tiek auka gauna vienoda bausme.
http://www.mamamia.c...led-in-the-uae/
http://stream.aljaze...7200035-0022922

O dar geriau, kai moteris priverstinai istekinama uz prievartautojo:
http://edition.cnn.c....-***-marriage/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 19 vasario 2016 - 18:18
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 19, 19:06)

O taip, labai jie derinasi tiek vaiku auklejime, tiek kitur. Jums ten Anglijos miestuose tie protestai labai panasus prie europines kulturos taikymosi, girdejote ar matete, kad musulmoniskame kraste , eitu minia krikscioniu ir rektu "lauk is musu miesto"

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 19, 19:15)
Saudi moteris pranesusi apie isprievartavima seda i kalejima uz nesantuokini keksa. Prievartautojai irgi. Tiek pastarieji, tiek auka gauna vienoda bausme.
http://www.mamamia.c...led-in-the-uae/
http://stream.aljaze...7200035-0022922

O dar geriau, kai moteris priverstinai istekinama uz prievartautojo:
http://edition.cnn.c....-***-marriage/

Nu va sugalvojo vokietes po miesta be burku vaikscioti ar i baseina pusnuoges nueiti, tai ir isprievarto, pacios gi kaltos, dabar akmenim uzmetyti reikia, o cia pukuotukai kalti😈😈😈
Atsakyti