QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 19, 18:03)
Tai sakote, kad religija ir kultūra visiškai neturi jokios įtakos žmonėms? Aš ir nemanau, kad VISI islamą išpažįstantys asmenys yra teroristai ir nusikaltėliai (kas skambėtų nelogiškai), tačiau kažkodėl negirdėti, kad krikščionys ar ateistai Jonas su Petru organizuotų teroro aktus. Matyt, čia TIK SUTAPIMAS, kad teroro aktai "netyčia" suorganizuojami musulmonų.
Papildyta:
Na, vykdomi ir prieš musulmonus, tai dabar vien dėl šio fakto Europa privalo toleruoti visus vargšų pabėgėlių išsišokimus, agresiją ir parazitavimą? Prievartavimus, priekabiavimus? Jeigu jie nemoka patys sugyventi savo valstybėje - kas kalti? Jeigu jiems čia neįtinka maistas, apgyvendinimas, tas anas, reiškiasi karo zonoje jiems patogiau ir geriau.
Zinoma, kad daro. Is mano pastebejimu, tai kuo labiau i Pietus, tuo zmones svetingesni, nuosirdesni, tuo svetingiau sutinka kitatiki, kitatauti, siaip paklydeli. Turkijoje turguose po darbo dienos sueina vargsai ir zmones jiems neisparduotas darzoves, mesa dalina, paremia kaip gali. Gatvej verkiancia uzkalbins, i namus pasikvies, krikscioni/budista/ateista prie stalo pasisodins, nakvyne pasiulys i beda pakliuvusiam zmogui. Ir visiskai kitaip elgiasi vokieciai, sveicarai, kuriems aplinkiniai neegzistuoja, gyvena jie individualu gyvenima, sunkiai isileidzia naujus zmones i savo rata, jau nebekalbu apie kokio priklydelio pamaitinima. Vat tokie pagrindiniai mano pastebeti kulturiniai skirtumai tarp butent siu saliu ir siu tautybiu zmoniu.
Teroro aktai rengiami maniaku, nesveiku zmoniu, kurie neisipaiso i jokia religija. Kaip ta moteris katalike fanatiska, kuri Lenkijoje nukankino iki mirties savo posuni. Tokie zmones yra "sick" galvoje ir tiek.
O parazitus, kurie daro nusikaltimus, negerbia salies pilieciu, kuriems visad kazkas negerai, tai zinoma, kad atgal siusti. Del to niekas juk neoriestarauja.