Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Apklausa: Palaikote pabėgėlius? (87 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Domogintare @ 2016 02 19, 16:25)
Babando tegul pasakyti musulmonui, jeigu jis nemyli krikscionio, tai jis nera musulmonas 😆😆😆

biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2016 02 19, 17:25)
Babando tegul pasakyti musulmonui, jeigu jis nemyli krikscionio, tai jis nera musulmonas 😆😆😆

Visi mano pažįstami musulmonai su tuo visiškai sutinka.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 02 19, 17:34)
Visi mano pažįstami musulmonai su tuo visiškai sutinka.

Kažin procentaliai daugiau yra musulmonų, kurie nemyli krikščionių, ar krikščionių, kurie neapkenčia musulmonų vien dėl to, kad jie musulmonai g.gif . Iš temos apklausos matyti, kad 2/3 krikščionių nemyli musulmonų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 19, 16:44)
Kažin procentaliai daugiau yra musulmonų, kurie nemyli krikščionių, ar krikščionių, kurie neapkenčia musulmonų vien dėl to, kad jie musulmonai g.gif . Iš temos apklausos matyti, kad 2/3 krikščionių nemyli musulmonų biggrin.gif

Aha, galima sakyti "krikščionių mylėtojai" yra tiesiog musulmonų sinonimas. Didžiausią meilę išreiškė tie, kur šaudė paryžiečius ir Kiolne moteris prievartavo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 19, 17:44)

Aha. Nu mano aplinkoj daug musulmonu, bet nebuvau girdejus ne karto, kad nemegstu to ar ano, nes jis krikscionis biggrin.gif Juolab, kad nekenciu visu krikscioniu. Buna, kad pasako nemegstu, neapkenciu vieni ar kito smogaus, tai bendrazmogiska, bet kad pabreztinai del religijos - neteko susidurti. Kaip tik sako, kad visi teroristai, smurtautojai pries kitus zmones nera tikrieji musulmonai, sako geda, kad jie dngiasi Alachu, nors is tikro nusikaltimus daro del savo asmeniniu ziauriu savybiu, del savo asmeniniu vidiniu traumu ar neapykantos.
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 19, 17:47)
Aha, galima sakyti "krikščionių mylėtojai" yra tiesiog musulmonų sinonimas. Didžiausią meilę išreiškė tie, kur šaudė paryžiečius ir Kiolne moteris prievartavo wub.gif

Ir jus manit, kad jie taip elgesi, kad nuskiruastu nekenciamus krikscionis? doh.gif Tai kodel Stambule, Libane atakos istisines? Kodel sirai zudomi tu paciu tautieciu?
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 02 19, 16:50)
Ir jus manit, kad jie taip elgesi, kad nuskiruastu nekenciamus krikscionis? doh.gif  Tai kodel Stambule, Libane atakos istisines? Kodel sirai zudomi tu paciu tautieciu?

Ne ne, jie labai myli krikščionis. Netyčia tie nusikaltimai jiems "gaunasi".
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 19, 17:47)

Procentaliai kiek musulmonų taip elgiasi? Aš manau, kad nusikaltėliai ir yra nusikaltėliai, nepriklausomai nuo rasės, religijos ar socialinės padėties.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 19, 17:53)
Ne ne, jie labai myli krikščionis. Netyčia tie nusikaltimai jiems "gaunasi".

Prie ko cia meile nemeile krikscionims, jei tokie patys nusikaltimai vykdomi ir musulmonams? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetisimo: 19 vasario 2016 - 17:02
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 19, 16:57)
Procentaliai kiek musulmonų taip elgiasi? Aš manau, kad nusikaltėliai ir yra nusikaltėliai, nepriklausomai nuo rasės, religijos ar socialinės padėties.

Tai sakote, kad religija ir kultūra visiškai neturi jokios įtakos žmonėms? Aš ir nemanau, kad VISI islamą išpažįstantys asmenys yra teroristai ir nusikaltėliai (kas skambėtų nelogiškai), tačiau kažkodėl negirdėti, kad krikščionys ar ateistai Jonas su Petru organizuotų teroro aktus. Matyt, čia TIK SUTAPIMAS, kad teroro aktai "netyčia" suorganizuojami musulmonų.
Papildyta:
QUOTE(Violetisimo @ 2016 02 19, 16:58)
Prie koncia meile nemeile krikscionims, jei tokie patys nusikaltimai vykdomi ir musulmonams? doh.gif

Na, vykdomi ir prieš musulmonus, tai dabar vien dėl šio fakto Europa privalo toleruoti visus vargšų pabėgėlių išsišokimus, agresiją ir parazitavimą? Prievartavimus, priekabiavimus? Jeigu jie nemoka patys sugyventi savo valstybėje - kas kalti? Jeigu jiems čia neįtinka maistas, apgyvendinimas, tas anas, reiškiasi karo zonoje jiems patogiau ir geriau.
Papildyta:
Keli niuansai iš "vargšų" kasdienybės pabėgėlių stovykloje Norvegijoje (pasakoja ten dirbanti moteris).

http://lnkgo.alfa.lt.../ziurek-kk2-745

"Krūvos pačių geriausių produktų (žuvies, daržovių, šokolado, etc), bet jie niekina tą maistą, spjaudo, viskas keliauja į šiukšlių kibirą".

"Pabėgėliai laipiodavo po stalus, keikdavosi, mušdavosi".

"Atvykėliai reikalaudavo moterų, kad galėtų su jomis pasimylėti, nes su musulmonėmis jiems negalima, bet su europietėmis - galima".

Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 19, 18:03)
Tai sakote, kad religija ir kultūra visiškai neturi jokios įtakos žmonėms? Aš ir nemanau, kad VISI islamą išpažįstantys asmenys yra teroristai ir nusikaltėliai (kas skambėtų nelogiškai), tačiau kažkodėl negirdėti, kad krikščionys ar ateistai Jonas su Petru organizuotų teroro aktus. Matyt, čia TIK SUTAPIMAS, kad teroro aktai "netyčia" suorganizuojami musulmonų.
Papildyta:

Na, vykdomi ir prieš musulmonus, tai dabar vien dėl šio fakto Europa privalo toleruoti visus vargšų pabėgėlių išsišokimus, agresiją ir parazitavimą? Prievartavimus, priekabiavimus? Jeigu jie nemoka patys sugyventi savo valstybėje - kas kalti? Jeigu jiems čia neįtinka maistas, apgyvendinimas, tas anas, reiškiasi karo zonoje jiems patogiau ir geriau.

Zinoma, kad daro. Is mano pastebejimu, tai kuo labiau i Pietus, tuo zmones svetingesni, nuosirdesni, tuo svetingiau sutinka kitatiki, kitatauti, siaip paklydeli. Turkijoje turguose po darbo dienos sueina vargsai ir zmones jiems neisparduotas darzoves, mesa dalina, paremia kaip gali. Gatvej verkiancia uzkalbins, i namus pasikvies, krikscioni/budista/ateista prie stalo pasisodins, nakvyne pasiulys i beda pakliuvusiam zmogui. Ir visiskai kitaip elgiasi vokieciai, sveicarai, kuriems aplinkiniai neegzistuoja, gyvena jie individualu gyvenima, sunkiai isileidzia naujus zmones i savo rata, jau nebekalbu apie kokio priklydelio pamaitinima. Vat tokie pagrindiniai mano pastebeti kulturiniai skirtumai tarp butent siu saliu ir siu tautybiu zmoniu.

Teroro aktai rengiami maniaku, nesveiku zmoniu, kurie neisipaiso i jokia religija. Kaip ta moteris katalike fanatiska, kuri Lenkijoje nukankino iki mirties savo posuni. Tokie zmones yra "sick" galvoje ir tiek.

O parazitus, kurie daro nusikaltimus, negerbia salies pilieciu, kuriems visad kazkas negerai, tai zinoma, kad atgal siusti. Del to niekas juk neoriestarauja.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 02 19, 17:10)
Zinoma, kad daro. Is mano pastebejimu, tai kuo labiau i Pietus, tuo zmones svetingesni, nuosirdesni, tuo svetingiau sutinka kitatiki, kitatauti, siaip paklydeli. Turkijoje turguose po darbo dienos sueina vargsai ir zmones jiems neisparduotas darzoves, mesa dalina, paremia kaip gali. Gatvej verkiancia uzkalbins, i namus pasikvies, krikscioni/budista/ateista prie stalo pasisodins, nakvyne pasiulys i beda pakliuvusiam zmogui. Ir visiskai kitaip elgiasi vokieciai, sveicarai, kuriems aplinkiniai neegzistuoja, gyvena jie individualu gyvenima, sunkiai isileidzia naujus zmones i savo rata, jau nebekalbu apie kokio priklydelio pamaitinima. Vat tokie pagrindiniai mano pastebeti kulturiniai skirtumai tarp butent siu saliu ir siu tautybiu zmoniu.
Teroro aktai rengiami maniaku, nesveiku zmoniu, kurie neisipaiso i jokia religija. Kaip ta moteris katalike fanatiska, kuri Lenkijoje nukankino iki mirties savo posuni. Tokie zmones yra "sick" galvoje ir tiek.

O parazitus, kurie daro nusikaltimus, negerbia salies pilieciu, kuriems visad kazkas negerai, tai zinoma, kad atgal siusti. Del to niekas juk neoriestarauja.

Ach, tikrai kokie blogi tie vokiečiai. Reikėtų jiems paaiškinti, kaip jie turėtų elgtis SAVOJE valstybėje. Nuežtenka, kad priėmė nuo karo bėgančius, suteikia jiems apgyvendinimą, maistą, soc. paslaugas, galimybes integruotis. Tikrai kokie tie vokiečiai blogi. Matyt, per mažai "užkalbina pabėgėlius", per daug gyvena "savo individualų gyvenimą".

Aha, siųs. Tik kažkodėl po Kiolno ir Švedijos įvykių viskas valdžios yra dangstoma, kad netyčia nesukeltų visuomenės priešiškos reakcijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 19 vasario 2016 - 17:15
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 19, 16:44)

Manau, kad abi puses suzaistu lygiosiomis.
Is temos apklausos tai jokiu isvadu daryti nereiketu, nes klausimas netikslus, plius kaip jus nustatote balsavusiuju religija? as ateiste, o prabalsavau.
Papildyta:
As diskutavau neseniai su vienu draugu indu. Mes abu esame vienoje aplinkoje - mano darbe yra zmoniu is 5iu zemynu. Tai tas indas turi kruva draugu is siaures afrikos, jo geriausias draugas - egiptietis. Jisai man sake, zinai, jie visas europietes baltaodes moteris laiko k****s. Tada supratau, ko anie taip supyksta, kai nepasirasau. Pasirodo jie galvojo, kad jei as is Europos, tai pergulesiu su bele kuo.
Tai va, sitas siaures afrikos kulturinis (ne, ne religinis) aspektas mane neramina. Tiek laiko moterys Europoje kovojo uz lygias teises ir tai toli grazu dar toli iki lygybes esame, o dabar privaziuos milijonas tokiu, kurie siais klausimais isvis viduramziuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 19 vasario 2016 - 17:20