Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Apklausa: Palaikote pabėgėlius? (87 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(suvaikejusi @ 2016 02 18, 20:33)
http://www.ziniuradi...lgijos-ae/54365

Siurpinantys faktai... kaip giliai jie isiskverbe i saugumo strukturas ir kokia informacija gali gauti  unsure.gif

tai ko jiems neįsiskverbti. Reik nepamiršt, kad Islamo valstybė pradėjo kurtis iš karto po Sadamo nuvertimo. Tam dariniui ju tų metų yra. Juk yra sąmoningai nutylima, kad iš pradžių su jais labai glaudžiai bendradarbiavo JAV okupacinė kariuomenė, visos įmanomos JAV žvalgybų tarnybos, juos apginklavo, finansavo ir kurį laiką buvo labai lojalūs. Jie paskutiniai trys metai, kaip atitrūkę nuo šeimininkų rankos ir į ją bando kąsti. Tai va, tai tarp jų be abejonės pilna visokių agentų užverbuotų žvalgybų, daug išmokusių ir daug žinančių. čia vėl gi reik prisiminti tai, kad smegenų centras šitos organizacijos yra sudarytas iš Sadamo armijos buvusių karininkų, tame tarpe ir iš tų kurie tiesiog pardavė Sadamą, išdavė ir jau kelis dešimtmečius bendradarbiavo su JAV žvalgyba.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 18, 20:15)

Šaunuolė. Tobulėjat. Praeitą kartą foto kėlėt be vaikų bigsmile.gif Dar kelios ir susigraudinsiu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 02 18, 21:25)
Šaunuolė. Tobulėjat. Praeitą kartą foto kėlėt be vaikų  bigsmile.gif Dar kelios ir susigraudinsiu  cray.gif

As is menines puses pastebesiu, kad tikrai kokybiskos, grazios spalvos ir siap malonios akiai nuotraukos. Keliam temos estetini lygi tsakant thumbup.gif
Atsakyti
Vakar Ankaroje įvykdyto teroro išpuolio pagrindinis įtariamasis - kartu su pabėgėliais atvykęs asmuo.
Atsakyti
„Kiekvienas, kas jis bebūtų, jeigu nori statyti sienas, o ne tiltus, nėra krikščionis“, – sakė popiežius žurnalistams, grįždamas iš kelionių po Meksiką, atsakydamas į prašymą pakomentuoti D.Trumpo nusiteikimą prieš migrantus.

„Balsuos, nebalsuos, aš nesikišu. Aš tik sakau, jeigu jis taip kalba, tas žmogus nėra krikščionis“, – pažymėjo Pranciškus.

Skaitykite daugiau: http://kauno.diena.l...0#ixzz40abXL4gA
Papildyta:
QUOTE(suvaikejusi @ 2016 02 18, 22:48)
As is menines puses pastebesiu, kad tikrai kokybiskos, grazios spalvos ir siap malonios akiai nuotraukos. Keliam temos estetini lygi tsakant  thumbup.gif

čia jūsų iškreiptai laimei yra daugiau "meniškų" tokių pat nuotraukų, kiekvienos dienos reportažai apie rusiškomis bombikėmis kuriamus migrantus. šiandien-sirijietiškus, rytoj-lietuviškus.
user posted image
https://twitter.com/snhr
Papildyta:
Turkija stengiasi kiek įmanonai žmogiškesnes gyvenimo sąlygas sirijos pabėgėlių stovykloje sukurti, projektuoja į butus panašius namelius

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 19, 07:55)
„Kiekvienas, kas jis bebūtų, jeigu nori statyti sienas, o ne tiltus, nėra krikščionis“, – sakė popiežius žurnalistams, grįždamas iš kelionių po Meksiką, atsakydamas į prašymą pakomentuoti D.Trumpo nusiteikimą prieš migrantus.

„Balsuos, nebalsuos, aš nesikišu. Aš tik sakau, jeigu jis taip kalba, tas žmogus nėra krikščionis“, – pažymėjo Pranciškus.

Nuo kada tau popiezius autoritetu patapo? bigsmile.gif Juk ne taip seniai aiskinai, kad tikinciuosius i kalejimus sukist reiketu ar kazka panasaus.
Mane ypatingai zavi tie, kurie patys nei zingsnio be kruvos apsauginiu nezengia, bet moralizuoja apie meile ir atjauta artimam. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2016 02 19, 10:25)
Nuo kada tau popiezius autoritetu patapo?  bigsmile.gif Juk ne taip seniai aiskinai, kad tikinciuosius i kalejimus sukist reiketu ar kazka panasaus.

man jis nuo pat pradžios buvo autoritetas, dėl savo eretinių minčių.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 19, 09:37)
man jis nuo pat pradžios buvo autoritetas, dėl savo eretinių minčių.

Ir tau neuzkliuvo, kad jis pries kelias dienas su Putino draugu patriarchu Kirilu glebesciavosi?
Atsakyti

Turkija stengiasi kiek įmanonai žmogiškesnes gyvenimo sąlygas sirijos pabėgėlių stovykloje sukurti, projektuoja į butus panašius namelius

ane? Vat įdomu, o kurdai kaži pabėgėliais Turkijoj laikomi ar kuo? Kokias jie jiems geresnes sąlygas sudaro ? Sirijos kurdams pvz. bombardavimas, artilerijos naudojimas prieš juos yra kas- sąlygų gerinimas? Kurdų genocidas apskritai irgi yra gyvenimo sąlygų pagerinimas- t.y perkėlimas juos į Rojų, ar ne?
Atsakyti

sooooooo?
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 02 18, 22:20)
tai ko jiems neįsiskverbti. Reik nepamiršt, kad Islamo valstybė pradėjo kurtis iš karto po Sadamo nuvertimo. Tam dariniui ju tų metų yra. Juk yra sąmoningai nutylima, kad iš pradžių su jais labai glaudžiai bendradarbiavo JAV okupacinė kariuomenė, visos įmanomos JAV žvalgybų tarnybos, juos apginklavo, finansavo ir kurį laiką buvo labai lojalūs. Jie paskutiniai trys metai, kaip atitrūkę nuo šeimininkų rankos ir į ją bando kąsti. Tai va, tai tarp jų be abejonės pilna visokių agentų užverbuotų žvalgybų, daug išmokusių ir daug žinančių. čia vėl gi reik prisiminti tai, kad smegenų centras šitos organizacijos yra sudarytas iš Sadamo armijos buvusių karininkų, tame tarpe ir iš tų kurie tiesiog pardavė Sadamą, išdavė ir jau kelis dešimtmečius bendradarbiavo su JAV žvalgyba.

Pirma, aiškinat kad ISIS kūrėsi po Irako intervencijos, pasitraukus Sadamo armijos kariškiams shiitams kurie kariavo prieš JAV ir atsitraukė, paskui nurodot, jog jie papirkti JAV kuri apginklavo, ten pilna jos agentų bet ISIS kariauja prieš JAV ir ES nors valdomi JAV, kuri su jais niekaip nesusitvarko.
Čia kažkokia mišrainė biggrin.gif.
Klausimas kam ISIS tuomet buvo reikalinga?
Jūs labai priimenat argumentaciją kurią su sarkazmu naudoja jau neretai ir patys rusai, jog rusai niekada taip blogai negyveno kaip prie "Obamos" lotuliukas.gif Tai Obama visas laiptines abdergia ir elektrinius traukinius atšaukia, dabar va ir Pensijų indeksaciją svoločius Obama sumažino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 02 19, 08:55)

„Balsuos, nebalsuos, aš nesikišu. Aš tik sakau, jeigu jis taip kalba, tas žmogus nėra krikščionis“, –

Babando tegul pasakyti musulmonui, jeigu jis nemyli krikscionio, tai jis nera musulmonas 😆😆😆
Atsakyti