Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Apklausa: Palaikote pabėgėlius? (87 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kice @ 2016 02 04, 20:50)
Atrankos kriterijus labai paprasta: geras muslimas - negyvas muslimas.  Beveik kaip Korane..

dabar is muslimas pakeisk i krikscionis ir gausite ISIS suki. Ar tikrai europeciai turi nusileisti iki barbaru lygio?
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 04, 22:47)
Gyvenimas SSSR nieko per daug nesiskyre nuo tom, kaip gyvena zmones dabatr, tie patys mzones juk gyvena(nesnekam apie kara ar pokari)

Nu nu, labadiena bigsmile.gif Negyvenau aš tais laikais, bet užteko ką pasakojo tėvai. Nu neduok D, kad grįžt į tuos laikus.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 04, 22:51)
Ka bendro jos postas turi su homofobija?  unsure.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sitas teiginys nurove visiskai. Mazai matet, jei nezinote salies, kuri gyveno geriau nei SSRS.

p.s. Apie SSRS ir gera gyvenima joje, as su tamsta nediskutuosiu, nes nera prasmes. Kaip su pliku pesiotis.  bis.gif

Jums matau su atmintim probelmos smile.gif Niekas apie joki gera gyvenima nesnekejo , o apie jusu pasakyma, kad visiskai tas pats ar SSSR ar kolonijose.
Tai cia visiskas nusisnekejimas. Cia nera nei ka diksutuoti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2016 02 04, 23:00)
Nu nu, labadiena  bigsmile.gif  Negyvenau aš tais laikais, bet užteko ką pasakojo tėvai. Nu neduok D, kad grįžt į tuos laikus.

Nu o as gyvenau ir nieko ypatingo negaliu pasakyti, kazkas buvo geriau,kazkas blogiau, bet is esmes eiliniam zmonem, buvo tas pats kas ir dabar , ne daug to skirtumo. Bet negalima net lyginti su vergove ir visokiais issidirbinejimais,kas vyko britu, prancuzu kolonijose.
SSSR (KALBU NE APIE KARUS IR POKARIUS, 0 JAU PO 1970M) vyko normalus gyvenimas, zmones dirbo, mokesi, pletesi miestai state, ligoonines, namus, mokyklas ,darzelius, vaiku skaicius augo nuolat, galit apsiziureti kreives. Visi turejo bustus, turejo darbus, turejo ka valgyti, ka pasirengti, kas geriau, kas blogiau...
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 04, 23:00)
Tai cia visiskas nusisnekejimas. Cia nera nei ka diksutuoti  doh.gif

O nenusišnekėjimas sakant, kad Lietuvoje dabar kone taip pat kaip buvo SSSR laikais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 04, 23:06)
Jums matau su atmintim probelmos smile.gif Niekas apie joki gera gyvenima nesnekejo , o apie jusu pasakyma, kad visiskai tas pats ar SSSR ar kolonijose.
Tai cia visiskas nusisnekejimas. Cia nera nei ka diksutuoti  doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 02 04, 20:48)
Man vienodai rodo, kokiu laikomas mano poziuris. Man atrodo amoralu, kai gauja laukiniu vidury europos prievartauja ir uzpuldineja moteris. Jiems tai atrodo moralu. Ir ju tikejimas tai leidzia.. Nes jos moterys - kaip ozkos ju tevynej - pasigavai ir gali dulkint.. Apie kokia morale mes cia kalbam? Mano ar ju?
  Mahomedas jiems geras taisykles sugalvojo, sariata - tik krauju ir kardu suvaldomi laukiniai.
  Manau jie kiaulienos nevalgo, nes yra kraujo gimines su kiaulem.. Elgesys europoje juos isduoda.

Nelabai suprantu kuom jusu kultura geresne uz tuos, apie kuriuos snekat bigsmile.gif
Nei turit ziniu apie Islama, nei apie tuos zmones, kruie atvaziuoja. Bet aisku jus labai gerai paeike tos akcijos ,kurios pravedamos, zmoniu agresijai skatinti, tiems kurie nemoka mastyti.

Galit pasakyti kuom geriau ISIS puolimai prievartavimai Irako, Sirijos teritoriuose, nei Europos?
Ka vakarai susikure ta dabar ir turi, koses prisivire tai dabar reikai srebti, sukure pabaisa kodel ji turi niokoti tik arabus, grista pas sukurejus dabar....
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 02 04, 23:07)
O nenusišnekėjimas sakant, kad Lietuvoje dabar kone taip pat kaip buvo SSSR laikais?  bigsmile.gif

Manau, kad sita tema tikrai beviltiska. Griztam geriau prie pabegeliu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 04, 23:12)
Nelabai suprantu kuom jusu kultura geresne uz tuos, apie kuriuos snekat  bigsmile.gif
Nei turit ziniu apie Islama, nei apie tuos zmones, kruie atvaziuoja. Bet aisku jus labai gerai paeike tos akcijos ,kurios pravedamos, zmoniu agresijai skatinti, tiems kurie nemoka mastyti.

Man jokių akcijų nereikia. Aš su tais *pyp* kasdien matydavausi ir dirbdavau kai gyvenau Londone. Tfu ant jų.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 04, 23:12)
Manau, kad sita tema tikrai beviltiska. Griztam geriau prie pabegeliu.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 04 vasario 2016 - 23:17
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 04, 22:48)
Kad ir tuom, kad gyvenom lyg kalėjime. Ar daug kur išvažiuot galėdavot? Ar daug galimybių buvo kažką kurti ? Taip, duonos pigios buvo, šnapso irgi- bet ir tiek.

Zmones laisvai vazinejo po 15 saliu, dabar vaziuoja i kita puse, didelis labai skirtumas? doh.gif
O dabar kitaip? Daug nemokamu maisto daviniu, kaip bandmeciu ir pigus alus babmbaliuose lotuliukas.gif
Niekas su garndinem nesurakindavo, vaiku nepardavinedavo i vergija, zmones nevergavo. Jums kazkuom panaus gyvenimas i kolonijas? Jus bent ziot tuo metu kaip Baznycia Europoj siautejo,kaip vaikus prievartavo? kokios moteru buvo teises? Toliau savo nosies ir ispublikuotu steriotipu nematot doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2016 02 04, 23:07)
O nenusišnekėjimas sakant, kad Lietuvoje dabar kone taip pat kaip buvo SSSR laikais?  bigsmile.gif

nors 3 esminius skirtumus ivardinkit?Kaip dabar skiriasi dirnancio zmogaus gyvenimas bigsmile.gif
Siaip kalba buvo apie tai,kad sovietu sajungoje rusai mums padare ta pati,ka britai savose kolonijose....tai cia visiska nesamone...ta ir norejau pasakyti.
Atsakyti

[i]Gyvenimas SSSR nieko per daug ensiskyre nuo tom, kaip gyvena zmones dabatr, tie patys mzones juk gyvena(nesnekam apie kara ar pokari)

user posted image

ne kazkokius karus, tarpukarius, ar pokarius. nezinau salies,kru tokiu metu buu grazus gyvenimas,

palygink - Vokietija 1960 metais (sugriauta visa šalis ir atstatyta visa šalis ir Rusija 1960 metai - vis dar pokaris.

beje, įdomumo dėlei paskaityk Paleckio kelionės po SSRS užrašus, TSRS jie buvo uždrausti, po 1990 vėl perleisti. Lygina tarpukraio Lietuvą ir sovietus.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 02 04, 23:15)
Man jokių akcijų nereikia. Aš su tais *pyp* kasdien matydavausi ir dirbdavau kai gyvenau Londone. Tfu ant jų.
drinks_cheers.gif

O gal jie ta pati apie jus galvojo ? lotuliukas.gif ir kuom jus geresne uz juos?
Jus matai tai galit vaziuot i Londona, o jie tai jau ne doh.gif Siaip jie ten butu turi didesne moraline teise , nei jus. Lietviai niekaip neprisidejo prie UK gerbuvio, o va Afrikos gyventojai, net labai, kaip manot is kur visi turtai UK, auksas, deimantai? Paziurekit nors kartais i zemelapi ir i saliu dydzius, UK kaip praturteju jusu nuomone? biggrin.gif
Vat ir ateina dabar atsiimti zmones skolu....kaip sakoma lazda turi du galus, anksciau ar veliau uz viska reikai susimoketi..
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 04, 23:26)
nors 3 esminius skirtumus ivardinkit?Kaip dabar skiriasi dirnancio zmogaus gyvenimas bigsmile.gif

Kai sukursit apie tai atskirą temą - būtinai 4u.gif
Atsakyti