QUOTE(Moonte @ 2016 02 04, 19:04)
Na matot, jums atspirties taskas yra religiju atsiradimas... Vertitant zmoniu, visuomenes, kulturos evoliucija. O kitiems, tarkim, atspirties taskas yra pirmuju civilizaciju susikurimas...
Ir dar noreciau patikslinti islamas atsirado VII amziuje. Elementari matematika is 21-7 bus 14.
Visais laikais padidinti reikalavimai keliami protingesniems, dorovingesniems.
Vadovaujantis siuolaikines kriskcioniskos doroves kriterijais, Jusu siulomas abejingumas zmoniu nelaimei, vien todel kad jie kitokie nei Jus, laikomas amoraliu.
Ir dar noreciau patikslinti islamas atsirado VII amziuje. Elementari matematika is 21-7 bus 14.
Visais laikais padidinti reikalavimai keliami protingesniems, dorovingesniems.
Vadovaujantis siuolaikines kriskcioniskos doroves kriterijais, Jusu siulomas abejingumas zmoniu nelaimei, vien todel kad jie kitokie nei Jus, laikomas amoraliu.
Man vienodai rodo, kokiu laikomas mano poziuris. Man atrodo amoralu, kai gauja laukiniu vidury europos prievartauja ir uzpuldineja moteris. Jiems tai atrodo moralu. Ir ju tikejimas tai leidzia.. Nes jos moterys - kaip ozkos ju tevynej - pasigavai ir gali dulkint.. Apie kokia morale mes cia kalbam? Mano ar ju?
Mahomedas jiems geras taisykles sugalvojo, sariata - tik krauju ir kardu suvaldomi laukiniai.
Manau jie kiaulienos nevalgo, nes yra kraujo gimines su kiaulem.. Elgesys europoje juos isduoda.