Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Apklausa: Palaikote pabėgėlius? (87 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Moonte @ 2016 02 04, 19:04)
Na matot, jums atspirties taskas yra religiju atsiradimas... Vertitant zmoniu, visuomenes, kulturos evoliucija. O kitiems, tarkim, atspirties taskas yra pirmuju civilizaciju susikurimas...

Ir dar noreciau patikslinti islamas atsirado VII amziuje. Elementari matematika is 21-7 bus 14.

Visais laikais padidinti reikalavimai keliami protingesniems, dorovingesniems.

Vadovaujantis siuolaikines kriskcioniskos doroves kriterijais, Jusu siulomas abejingumas zmoniu nelaimei, vien todel kad jie kitokie nei Jus, laikomas amoraliu.

Man vienodai rodo, kokiu laikomas mano poziuris. Man atrodo amoralu, kai gauja laukiniu vidury europos prievartauja ir uzpuldineja moteris. Jiems tai atrodo moralu. Ir ju tikejimas tai leidzia.. Nes jos moterys - kaip ozkos ju tevynej - pasigavai ir gali dulkint.. Apie kokia morale mes cia kalbam? Mano ar ju?
Mahomedas jiems geras taisykles sugalvojo, sariata - tik krauju ir kardu suvaldomi laukiniai.
Manau jie kiaulienos nevalgo, nes yra kraujo gimines su kiaulem.. Elgesys europoje juos isduoda.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2016 02 04, 19:49)
Vietoj to kad kelti alasa, vertetu susimastyti apie atrankos kriterijus, kuriu pagalba butu vertinami zmones prasantys pagalbos. Ir tikslingas pagalbos suteikimas, asmenims kuriems is tikro jos reikia.

Vien aliarmavimas, ir fobiju skeidimas nieko nedarant yra kirksionisku vertybiu diskreditacija. Vertybes ne vien zodziais deklaruojamos, bet jos praktikuojamos gyvenime.

taigi, kad praktikoj pritaikančių tas vertybes nėra dauguma.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2016 02 04, 19:49)
Vietoj to kad kelti alasa, vertetu susimastyti apie atrankos kriterijus, kuriu pagalba butu vertinami zmones prasantys pagalbos. Ir tikslingas pagalbos suteikimas, asmenims kuriems is tikro jos reikia.

Vien aliarmavimas, ir fobiju skeidimas nieko nedarant yra kirksionisku vertybiu diskreditacija. Vertybes ne vien zodziais deklaruojamos, bet jos praktikuojamos gyvenime.

Atrankos kriterijus labai paprasta: geras muslimas - negyvas muslimas. Beveik kaip Korane..

Tiesa, tu miegi su muslimu, Moonte?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 02 04, 20:48)
Man vienodai rodo, kokiu laikomas mano poziuris. Man atrodo amoralu, kai gauja laukiniu vidury europos prievartauja ir uzpuldineja moteris. Jiems tai atrodo moralu. Ir ju tikejimas tai leidzia.. Nes jos moterys - kaip ozkos ju tevynej - pasigavai ir gali dulkint.. Apie kokia morale mes cia kalbam? Mano ar ju?
  Mahomedas jiems geras taisykles sugalvojo, sariata - tik krauju ir kardu suvaldomi laukiniai.
  Manau jie kiaulienos nevalgo, nes yra kraujo gimines su kiaulem.. Elgesys europoje juos isduoda.

Būtent drinks_cheers.gif Prieš gerus 50 metų ten moters vertė iš tikro buvo lygiai tokia pat, kaip jūsų minimos ožkos ir niekas tame nematė nieko keisto. Gal dabar situacija kažkiek pasitaisiusi, bet nežymiai.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 04, 20:50)
Būtent drinks_cheers.gif  Prieš gerus 50 metų ten moters vertė iš tikro buvo lygiai tokia pat, kaip jūsų minimos ožkos ir niekas tame nematė nieko keisto. Gal dabar situacija kažkiek pasitaisiusi, bet nežymiai.

Tai ir dabar seksas su ozka, avim, asilu jiems iprasta.. Moterys gi uzrakintos, po paklodem.. Ka pagauni - ta dulkini..
Nori vesti - apie 5-15 tukstanciu doleriu turi sumoketi busimai zmonai. O europoj - pilna pigiu keksiu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2016 02 04, 20:39)
.

Siuo metu Europa ir aplamai civilizuota zmonija stovi ant slenkscio, kai bus pervertinamas poziuris i PAGALBA IR ZMONES, KURIEM YRA JI TEIKIAMA. Gyvenimas privers juos tai padaryti, beje ka mes ir stebime.

tikiuosi kad ne tik stebėtojais būsime.
Papildyta:
QUOTE(kice @ 2016 02 04, 20:53)
Tai ir dabar seksas su ozka, avim, asilu jiems iprasta.. Moterys gi uzrakintos, po paklodem.. Ka pagauni - ta dulkini..
Nori vesti - apie 5-15 tukstanciu doleriu turi sumoketi busimai zmonai. O europoj - pilna pigiu keksiu.

pagal jūsų kalbas, jūs labai gerai pritaptumėte kokioje nors žudikų visuomenėje. Na dėl ožkų, asilų- tai juokiasi puodas kad katilas juodas. Europoj yra net zoofilų partijų, kurios anksčiau ar vėliau bus pripažintos teisėtom. Bažnyčios tarnai santykiauja su nepilnamečiais, vaikais. apskritai klesti smurto ir seksualinio smurto kultūra. Ir jūs kažką lyginat. Juokinga- dievaži.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 02 04, 21:48)
  Manau jie kiaulienos nevalgo, nes yra kraujo gimines su kiaulem..

QUOTE(kice @ 2016 02 04, 21:50)
Atrankos kriterijus labai paprasta: geras muslimas - negyvas muslimas. 

QUOTE(kice @ 2016 02 04, 21:53)

Baudžiamojo kodekso 170 straipsnis

"Kurstymas prieš bet kokios tautos, rasės, etninę, religinę ar kitokią žmonių grupę
...

2. Tas, kas viešai tyčiojosi, niekino, skatino neapykantą ar kurstė diskriminuoti žmonių grupę ar jai priklausantį asmenį dėl lyties, seksualinės orientacijos, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų,

baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

3. Tas, kas viešai kurstė smurtauti, fiziškai susidoroti su žmonių grupe ar jai priklausančiu asmeniu dėl lyties, seksualinės orientacijos, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų arba finansavo ar kitaip materialiai rėmė tokią veiklą,

baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų."
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 02 04, 21:50)
Atrankos kriterijus labai paprasta: geras muslimas - negyvas muslimas.  Beveik kaip Korane..

Na, tokiais savo smurto sklidinais pareiskimais kuo jus skiriates nuo islamo valstybes veikeju?

O ka keicia, su kuo as miegu, ka as valgau ir t.t. ???
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2016 02 04, 21:12)

"Kurstymas prieš bet kokios tautos, rasės, etninę, religinę ar kitokią žmonių grupę
...

2. Tas, kas viešai tyčiojosi, niekino, skatino neapykantą ar kurstė diskriminuoti žmonių grupę ar jai priklausantį asmenį dėl lyties, seksualinės orientacijos, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų,

baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

3. Tas, kas viešai kurstė smurtauti, fiziškai susidoroti su žmonių grupe ar jai priklausančiu asmeniu dėl lyties, seksualinės orientacijos, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų arba finansavo ar kitaip materialiai rėmė tokią veiklą,

baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų."

Tai Koranas turi buti uzdraustas pagal siuos istatymus. Tiems, kas ji skaito, kas juo tiki - va sitos baudos ir laisves atemimai. Tai kodel tai nevyksta nei musu salyje nei ES?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 02 04, 22:23)
Tai Koranas turi buti uzdraustas pagal siuos istatymus.  Tiems, kas ji skaito, kas juo tiki - va sitos baudos ir laisves atemimai. Tai kodel tai nevyksta nei musu salyje nei ES?

Biblija analogiskai, nes joje rasis ne ka maziau priestaraujanciu istatymams teiginiu.

Labiausiai patiko, TIEMS KAS SKAITO, dydis blogis visuomenei.

Itariu, dar ir neitikusias knygas noresite sudeginti, po to eitines su fakelais, ir visai netoli beliktu iki duju kameru, kurs deginsit neitikusius zmones...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2016 - 21:29
QUOTE(Moonte @ 2016 02 04, 21:28)
Biblija analogiskai, nes joje rasis ne ka maziau priestaraujanciu istatymams teiginiu.

Labiausiai patiko, TIEMS KAS SKAITO, dydis blogis visuomenei.

Itariu, dar ir neitikusias knygas noresite sudeginti, po to eitines su fakelais, ir visai netoli beliktu iki duju kameru, kurs deginsit neitikusius zmones...

Na jei pirma sariatas cia neisigalios. Kuri atnes tie vargsai atsiede, gerai apsirenge, karo nuskriausti skeriukai.. Tada tiesiog akmenukais uzmetys - o tai jau daug moraliau, elegantiskiau ir mieliau..
Du variantai - arba visai nezinot apie ka cia diskutuojat, neteko gyventi salia, susidurti. Arba jau po paklode pakista.. O per juoda ir tanku tinkliuka pasaulis visai kitaip atrodo..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 02 04, 20:48)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100% sutinku

QUOTE(Ašaka @ 2016 02 04, 21:12)

bla bla bla.
Papildyta:
QUOTE(kice @ 2016 02 04, 20:50)

jinai jau senai su hidžabu vaikšto ph34r.gif irnesakyk.gif
Atsakyti