Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Apklausa: Palaikote pabėgėlius? (87 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 02 03, 19:11)
biggrin.gif kiekvienoj šaly visokių pasitaiko su savo nerealiom idėjom. Niekad nepatikėčiau, kad tokia nesąmonė būtų priimta biggrin.gif

O jeigu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 02 03, 20:21)
O jeigu?  smile.gif

Tada pirštą prie smilkinio pasukiočiau ir vaiką leisčiau į privačią mokyklą smile.gif O jei vokiečiai nori, tai lai moko nors ir japoniškai savo vaikus. Ne mano šalis - ne mano taisyklės.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 02 03, 19:11)
biggrin.gif kiekvienoj šaly visokių pasitaiko su savo nerealiom idėjom. Niekad nepatikėčiau, kad tokia nesąmonė būtų priimta biggrin.gif

Matant kiek ir kokiu nesamoniu buvo pridaryta pastaruoju laikotarpiu, manes sita eiline nesamone jau nenustebintu. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2016 02 03, 20:25)
Matant kiek ir kokiu nesamoniu buvo pridaryta pastaruoju laikotarpiu, manes sita eiline nesamone jau nenustebintu. irnesakyk.gif

O mane labai nustebintų biggrin.gif Jei oer tiek metų turkų lalbos neįvedė, tai kad arabų įvestų mažai tikėtina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 02 03, 19:26)
O mane labai nustebintų biggrin.gif  Jei oer tiek metų turkų lalbos neįvedė, tai kad arabų įvestų mažai tikėtina biggrin.gif

Tai as ta pati galvoju. Gi DE turku daugiau aktualu, o ne arabu
Papildyta:
QUOTE(Violetisimo @ 2016 02 03, 19:05)
Bet jei ten taip baisu, rajonai kažkokie baisūs, gatvėse priekabiaujama, užpuldinėjami žmonės, kodėl ten važiuoti? Kodėl prancūzai, vokiečiai, anglai neplūsta į mūsų "baltas" ramias šalis, pavargę nuo baisūnų uosieniečių invazijos?

Taip, baisu. Jus norite, kad as jums fotografuotos medziagos atsiusciau, idant patiketumete?
Kiekvienas isvaziavo del skirtingu priezasciu. ir VE salys turi ir minusu, ir pliusu. Cia kalbame apie minusus. Apie pliusus galime kokioje kitoje temoje mirksiukas.gif . Tada paaiskes kas kodel kur isvaziavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 03 vasario 2016 - 20:26
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 03, 17:54)
Musulmonai (ne vienas ir ne viena) man sake, kad Korane nera nurodymo moteriai dengti veido, turi buti dengiami plaukai, kojos iki pedu, rankos iki riesu. Lygiai taip pat nera nurodymo zaloti moters kuna savo barbariskom intervencijom. Nepaisant to, dalis musulmoniu dengia 100% kuno, 60% egiptieciu - apipjaustytos. Gal galite man paaiskinti, kaip Korano skaitymas pades suprasti sitas tradicijas, jei Korane apie jas isvis nekalbama?  unsure.gif

jūs tiesiog meluojate. Elementariai ir visiškai bukai.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 03, 21:24)
Tai as ta pati galvoju. Gi DE turku daugiau aktualu, o ne arabu
Papildyta:

Taip, baisu. Jus norite, kad as jums fotografuotos medziagos atsiusciau, idant patiketumete?
Kiekvienas isvaziavo del skirtingu priezasciu. ir VE salys turi ir minusu, ir pliusu. Cia kalbame apie minusus. Apie pliusus galime kokioje kitoje temoje  mirksiukas.gif . Tada paaiskes kas kodel kur isvaziavo.

Nesupraskite klaidingai, aš jumis tikiu. Bet tqi ne dabartinių pabėgeloų krizės pasėkmė, o Prancūzijos praeities. Įvedė savas taisykles jų žemėse, dabar jie įvedinėja Prancūzijoje.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 03, 18:38)

Niekas policijos nekviecia, arba bent jau niekada to nemaciau. Skaiciau istorija apie autobuso vairuotoja, kuris nenorejo ileisti burkuotos moters vidun, tai buvo ziauriai sumustas.

tos moters, ar ne? Ji jį žiauriai sumušė?
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 02 03, 20:53)
Nesupraskite klaidingai, aš jumis tikiu. Bet tqi ne dabartinių pabėgeloų krizės pasėkmė, o Prancūzijos praeities. Įvedė savas taisykles jų žemėse, dabar jie įvedinėja Prancūzijoje.

sutinku, kad tai yra butent to pasekme.
Atsakyti
QUOTE(Parissiene @ 2016 02 03, 19:02)
Pamirsote pamineti, kad dirbdamos ir mokedamos mokescius, nereikalaujancios "privalote man duoti".

iš kur jūs žinote? Tai kad forume prisistato kažkuo, dar nereiškia jog tuo ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 02 03, 20:54)
tos moters, ar ne? Ji jį žiauriai sumušė?

ne, tai padare keleiviai. dar klausimu bus?

Ir cia va straipsnis apie ta ivyki mirksiukas.gif

http://www.leparisie...2Fwww.google.fr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 03 vasario 2016 - 20:59
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 03, 21:54)
sutinku, kad tai yra butent to pasekme.

Taip sakant, jei orancūzai atvykę būtų integravęsi ir arabiškai išmokę, tai arabai nekalbėtų prancūziškai ir į Prancūziją visai nebūtų veržęsi mirksiukas.gif
Atsakyti